Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.256
- Πόντοι
- 2.306
Πιστεύω και εγω ότι έχουν πλάνο μια δεύτερη προετοιμασία και ντεμαραζ δεύτερο γύρο πρωταθλήματος και πλέι λφ.Μόλις γίνει διακοπή για το μουντιάλ
Πιστεύω και εγω ότι έχουν πλάνο μια δεύτερη προετοιμασία και ντεμαραζ δεύτερο γύρο πρωταθλήματος και πλέι λφ.Μόλις γίνει διακοπή για το μουντιάλ
Αδερφέ αυτός ο Σαμασέκος, έχει συμβόλαιο για δυο ακόμα χρόνια και στο transfermarkt το ταμπελάκι γράφει 16 εκατομμύρια.Παίρνει Σαμασέκου ο Ολυμπιακός!
Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Ντιαντιέ Σαμασέκου όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.
Ωραίες μεταγραφές αλλά πρέπει να μιλάμε για την πρώτη ομάδα παγκοσμίως με ροστερ 40 παιχτών...Και όλοι στις ίδιες θέσεις.
Για εκεί λογικά το πάει. Κάποιος/οι τουυς προτείνουν αυτούς τους παίχτες, δεν μπορεί να τους βλέπει από κανάλι του Υoutube και να φέρνει μόνος του. Έχει να πέσει σκούπα από Γενάρη...Πιστεύω και εγω ότι έχουν πλάνο μια δεύτερη προετοιμασία και ντεμαραζ δεύτερο γύρο πρωταθλήματος και πλέι λφ.
Ναι είναι γενικά ακριβός και σε καλη ηλικία τώρα διαβάζω,χοφενχαιμ σαλσππουργκ εθνική μαλι κτλ,αλλά έχουν καλο στο μυαλό όλοι αυτοί η μαύροι,ενώ είναι πολύ καλοί παίχτες, για να δούμεΑδερφέ αυτός ο Σαμασέκος, έχει συμβόλαιο για δυο ακόμα χρόνια και στο transfermarkt το ταμπελάκι γράφει 16 εκατομμύρια.
ΕτσιΠιστεύω και εγω ότι έχουν πλάνο μια δεύτερη προετοιμασία και ντεμαραζ δεύτερο γύρο πρωταθλήματος και πλέι λφ.
Ο μαύρος ποδοσφαιριστής ακόμα και σε τελείως άδειο τέρμα να είναι θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι γιατί αυτό είναι άσπρο.Ναι είναι γενικά ακριβός και σε καλη ηλικία τώρα διαβάζω,χοφενχαιμ σαλσππουργκ εθνική μαλι κτλ,αλλά έχουν καλο στο μυαλό όλοι αυτοί η μαύροι,ενώ είναι πολύ καλοί παίχτες, για να δούμε
Ολυμπιακός (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ – Βρσάλικο, Μπα, Σισέ, Ρέτσος – Εμβιλά, Μπουχαλάκης – Μπόουλερ, Μπιέλ, Μασούρας – Ουί Τζο.
Πάμε ρε Θρύλε...
την σημερινη η την χειμωνιατικη?για γράψτε εντεκάδα να δω κάτι
για τα μπακ λες?σημερινή ντε
δεν ειρωνεύομαι