troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.942
- Πόντοι
- 5.506
τσακω και μετεφερε του και αυταΘα το μεταφέρω στον Ατιναίος.
τσακω και μετεφερε του και αυταΘα το μεταφέρω στον Ατιναίος.
2-2 σημερα εσεις....να το θυμασαι.Θα το μεταφέρω στον Ατιναίος.
1-4 εμεις2-2 σημερα εσεις....να το θυμασαι.
2-0 χαλαρη ηττα εμεις....1-4 εμεις
Να παίξουμε καμμιά χήνα λές?2-2 σημερα εσεις....να το θυμασαι.
Χαλαρααααα.....Να παίξουμε καμμιά χήνα λές?
Πιστεύω θα φάμε 1 αλλά θα γίνει μάχη.Χαλαρααααα.....
Μονο αμα αυτοκτονησουν οι αλλοι θα περασουμε και κοιμηθει ο Θεος...μιλαμε για τη πιο καμενη και αδουλευτη ομαδα ολων των εποχων.Πιστεύω θα φάμε 1 αλλά θα γίνει μάχη.
Βλέπω 2-1,3-1
Εσείς θα περάσετε ρε.
Καλά,παιξτο 0-1Μονο αμα αυτοκτονησουν οι αλλοι θα περασουμε και κοιμηθει ο Θεος...μιλαμε για τη πιο καμενη και αδουλευτη ομαδα ολων των εποχων.
2-1 ή 1-0....Καλά,παιξτο 0-1
2-1 ή 1-0....
Tελευταια φορα που ειχα χυσει με βιντεακια παιχτη που παιρναμε ηταν με του Μπελουτσι που ταν στα 23 του και αρχηγος στη ΡΙβερ , ειχαμε δωσει ενα βουνο λεφτα . Εχω λατρεια με Εθνικη Αργεντινης κιολας οποτε ειχα τρελαθει απο καυλα λεω θα γκρεμισει το ναο ο παιχταρας , ειχα παρει και φανελα του .
Αργεντίνοι πάνε πιο πολύ σε εμάς.Tελευταια φορα που ειχα χυσει με βιντεακια παιχτη που παιρναμε ηταν με του Μπελουτσι που ταν στα 23 του και αρχηγος στη ΡΙβερ , ειχαμε δωσει ενα βουνο λεφτα . Εχω λατρεια με Εθνικη Αργεντινης κιολας οποτε ειχα τρελαθει απο καυλα λεω θα γκρεμισει το ναο ο παιχταρας , ειχα παρει και φανελα του .
Αφου δε βγηκε ομως αυτος π χε ολες τις περγαμηνες αν δε δω στο γρασιδι καποιον δε πιστευω τιποτα
Τελευταιο μεγαλο εξτρεμ ο Ποντενσε , τι παιχταρας διαολος , ξεσηκωνε τη κερκιδα, στο 1vs1 απιαστος , εκανε τη διαφορα στα μεγαλα ματς κι ας μην ειχε τα τελειωματα που λεγαν πολλοι . Θυμιζε Μιραλλας στα ντουζενια του
Πιστεύω θα φάμε 1 αλλά θα γίνει μάχη.
Βλέπω 2-1,3-1
Μου αρέσει που λες άντε και τσορι χάρη μας κανειςΑργεντίνοι πάνε πιο πολύ σε εμάς.
Βέβαια έχεις φέρει υπερπαίκτη Φούνες...
Και μετά παικταρά Γκαλέτι άντε και Τσόρι.
Οι άλλοι δεν σου βγήκαν.
Παίξτο να κονομήσεις τότε.Εγώ πάλι 0-2,1-3
Και Ιμπαγασα με Καμπιασο να προσθέσωΑργεντίνοι πάνε πιο πολύ σε εμάς.
Βέβαια έχεις φέρει υπερπαίκτη Φούνες...
Και μετά παικταρά Γκαλέτι άντε και Τσόρι.
Οι άλλοι δεν σου βγήκαν.
Δυνατοί αλλά σε σας ήρθαν στα τελευταία τους...Και Ιμπαγασα με Καμπιασο να προσθέσω
Αισιόδοξος τυπε..2-0 χαλαρη ηττα εμεις....