Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 400 άτομα (1 μέλη και 399 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.275
Πόντοι
28.246
Έρχεται ο φουρνιέ τεχνικός διευθυντής,έρχεται και ο παίχτης ο πρώτος από τους δύο καλούς,όλα πάνε σιγά σιγά πριμα
Δεν αντέχω αδερφέ θα το πω. Μπαμ και αυτός. Βόμβα. Δεν υπάρχει μεταγραφή φέτος ειδικά που να μην ήτανε ΜΠΑΜ! Κάπου έλεος! Τον παίχτη δεν τον ξέρω δεν βγάζω συμπεράσματα. Αλλά κάπου ώπα με τα μπαμ.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.233
Πόντοι
5.006
Δεν αντέχω αδερφέ θα το πω. Μπαμ και αυτός. Βόμβα. Δεν υπάρχει μεταγραφή φέτος ειδικά που να μην ήτανε ΜΠΑΜ! Κάπου έλεος! Τον παίχτη δεν τον ξέρω δεν βγάζω συμπεράσματα. Αλλά κάπου ώπα με τα μπαμ.
Έρχεται τεγιο και φουρνιε,και έχει συνεχεια

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Καλα οκ για τα δεδομενα του Χοντρου ο συγκεκριμενος ειναι σουπερ παιχτης....30 χρονων με πολυ καλη καριερα σε Φιορεντινα και Μπετις.Υδραυλικος....

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.334
Πόντοι
3.656
που να τους ξερεις εσυ ρε τυπε....εσυ ως πατατακιας εβλεπες μονο το ριβαλντο να βαζει γκολ και μετα πηγαινες στο σχολειο να κανεις καζουρα στους φιλους σου...αλλοι μεσα στην παε τρεχανε ξημερωματα να του παρουν γαλα για το παιδι του, γιατι ο τυπος ηταν ο πιο ματζιρης που εχει ερθει ποτε στον ολυμπιακο...
γενικα δεν εχεις ιδεα ποσο ακατορθωτο ηταν αυτο που εγινε με τον ολυμπιακο και τα συνεχομενα πρωταθληματα...και φυσικα σας σωζει η ανωνυμια του ιντερνετ...αν πεις σε κανα πεταλο αυτες τις πιπες που λες για κυρ σαββα, δουρεκα και λοιπους, θα σε πηγαιναν καροτσακι και η σφαλιαρα συννεφο... :confused:

γενικα τους βαζελογαυρους δεν πρεπει να τους αφηνεις σε χλωρο κλαρι...ειναι ο,τι χειροτερο....πολυ χειροτεροι απο βαζελους, μπαοκτσηδες ή χανουμια...:zfuck::zfuck::zfuck::zfuck:
Οτι χειροτερο ειναι οι ηλιθιοι..και ανικητοι..και guess what που λενε στο χωριο μου...νικησες!!!

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.912
Πόντοι
10.411
Οτι χειροτερο ειναι οι ηλιθιοι..και ανικητοι..και guess what που λενε στο χωριο μου...νικησες!!!
Μετά από όλα αυτά,βλέπω στο νήμα μας να μένει μόνο ο raοpau με τον sadman :confused: να μιλάνε, μαζί με κάποια γνωστά αντιολυμπιακά ερπετά που βγαίνουν από τις τρύπες τους όταν χάνουμε

r2NY3L.gif

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.334
Πόντοι
3.656
Μετά από όλα αυτά,βλέπω στο νήμα μας να μένει μόνο ο raοpau με τον sadman :confused: να μιλάνε, μαζί με κάποια γνωστά αντιολυμπιακά ερπετά που βγαίνουν από τις τρύπες τους όταν χάνουμε

r2NY3L.gif
Δεν υπαρχει κανενα κακο στο να χασεις μαν..κανενα..παιξε μπαλα και ας χασεις...παιξε ομως..κανε κατι!!!εμεις καναμε το κατενατσιο πετσι μας περυσι!!

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.912
Πόντοι
10.411
Δεν υπαρχει κανενα κακο στο να χασεις μαν..κανενα..παιξε μπαλα και ας χασεις...παιξε ομως..κανε κατι!!!εμεις καναμε το κατενατσιο πετσι μας περυσι!!
Κάπως έτσι...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Τι βυσματαρα ειναι αυτος ο Θανασης Αντετοκουμπο ρε τυποι....παιζει να ειναι το μεγαλυτερο βυσμα στην ιστορια της ανθρωποτητας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom