ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.233
- Πόντοι
- 5.006
Μονο για Ντε Λα Φουεντες τρεχω Αλεξανδρας.....
Μονο για Ντε Λα Φουεντες τρεχω Αλεξανδρας.....
Δεν αντέχω αδερφέ θα το πω. Μπαμ και αυτός. Βόμβα. Δεν υπάρχει μεταγραφή φέτος ειδικά που να μην ήτανε ΜΠΑΜ! Κάπου έλεος! Τον παίχτη δεν τον ξέρω δεν βγάζω συμπεράσματα. Αλλά κάπου ώπα με τα μπαμ.Έρχεται ο φουρνιέ τεχνικός διευθυντής,έρχεται και ο παίχτης ο πρώτος από τους δύο καλούς,όλα πάνε σιγά σιγά πριμα
Έρχεται τεγιο και φουρνιε,και έχει συνεχειαΔεν αντέχω αδερφέ θα το πω. Μπαμ και αυτός. Βόμβα. Δεν υπάρχει μεταγραφή φέτος ειδικά που να μην ήτανε ΜΠΑΜ! Κάπου έλεος! Τον παίχτη δεν τον ξέρω δεν βγάζω συμπεράσματα. Αλλά κάπου ώπα με τα μπαμ.
Καλα οκ για τα δεδομενα του Χοντρου ο συγκεκριμενος ειναι σουπερ παιχτης....30 χρονων με πολυ καλη καριερα σε Φιορεντινα και Μπετις.Υδραυλικος....Δεν αντέχω αδερφέ θα το πω. Μπαμ και αυτός. Βόμβα. Δεν υπάρχει μεταγραφή φέτος ειδικά που να μην ήτανε ΜΠΑΜ! Κάπου έλεος! Τον παίχτη δεν τον ξέρω δεν βγάζω συμπεράσματα. Αλλά κάπου ώπα με τα μπαμ.
Αν δεν είχε αφίξεις και συνέχεια θα ήτανε το πρόβλημα μεγαλύτερο.Έρχεται τεγιο και φουρνιε,και έχει συνεχεια
Τι τσιμπησες?Αν δεν είχε αφίξεις και συνέχεια θα ήτανε το πρόβλημα μεγαλύτερο.
Τίποτα ακόμα.Τι τσιμπησες?
Τίποτα ακόμα.
που να τους ξερεις εσυ ρε τυπε....εσυ ως πατατακιας εβλεπες μονο το ριβαλντο να βαζει γκολ και μετα πηγαινες στο σχολειο να κανεις καζουρα στους φιλους σου...αλλοι μεσα στην παε τρεχανε ξημερωματα να του παρουν γαλα για το παιδι του, γιατι ο τυπος ηταν ο πιο ματζιρης που εχει ερθει ποτε στον ολυμπιακο...
γενικα δεν εχεις ιδεα ποσο ακατορθωτο ηταν αυτο που εγινε με τον ολυμπιακο και τα συνεχομενα πρωταθληματα...και φυσικα σας σωζει η ανωνυμια του ιντερνετ...αν πεις σε κανα πεταλο αυτες τις πιπες που λες για κυρ σαββα, δουρεκα και λοιπους, θα σε πηγαιναν καροτσακι και η σφαλιαρα συννεφο...
Οτι χειροτερο ειναι οι ηλιθιοι..και ανικητοι..και guess what που λενε στο χωριο μου...νικησες!!!γενικα τους βαζελογαυρους δεν πρεπει να τους αφηνεις σε χλωρο κλαρι...ειναι ο,τι χειροτερο....πολυ χειροτεροι απο βαζελους, μπαοκτσηδες ή χανουμια...
Μετά από όλα αυτά,βλέπω στο νήμα μας να μένει μόνο ο raοpau με τον sadman να μιλάνε, μαζί με κάποια γνωστά αντιολυμπιακά ερπετά που βγαίνουν από τις τρύπες τους όταν χάνουμεΟτι χειροτερο ειναι οι ηλιθιοι..και ανικητοι..και guess what που λενε στο χωριο μου...νικησες!!!
Δεν υπαρχει κανενα κακο στο να χασεις μαν..κανενα..παιξε μπαλα και ας χασεις...παιξε ομως..κανε κατι!!!εμεις καναμε το κατενατσιο πετσι μας περυσι!!Μετά από όλα αυτά,βλέπω στο νήμα μας να μένει μόνο ο raοpau με τον sadman να μιλάνε, μαζί με κάποια γνωστά αντιολυμπιακά ερπετά που βγαίνουν από τις τρύπες τους όταν χάνουμε
θα σου λεγα τωρα...Αντιοολυμπιακα ερπετα...
Τυπε μην βγαλω στη φορα τοτε που σε ειχα ξεμπροστιασει οτι εισαι Χανουμακι....Αντιοολυμπιακα ερπετα...
Κάπως έτσι...Δεν υπαρχει κανενα κακο στο να χασεις μαν..κανενα..παιξε μπαλα και ας χασεις...παιξε ομως..κανε κατι!!!εμεις καναμε το κατενατσιο πετσι μας περυσι!!
Μην γινεις και εσυ αντιολυμπιακο ερπετο...θα σε παρασυρουν αυτοι ειναι καθηκιαΚάπως έτσι...
Αυτό με το χανουμάκι του βίδρα δεν το πιασα...Μην γινεις και εσυ αντιολυμπιακο ερπετο...θα σε παρασυρουν αυτοι ειναι καθηκια
Ειναι ποταπος ψευτηςΑυτό με το χανουμάκι του βίδρα δεν το πιασα...