Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.726
- Πόντοι
- 2.606
Στο Άργος...και φως και τηλεφωνο και επιθετικη φιλοσοφια
Στο Άργος...και φως και τηλεφωνο και επιθετικη φιλοσοφια
Εγω σας τα έλεγα να μείνει ο μεθύστακας , τώρα λουστείτε τον ξάδερφο του πογιατος
ρισκο μεγαλο ο προπονητης, με περισσοτερες πιθανοτητες να μην πετυχει...
επρεπε να φερει καποιον πιο ετοιμο, αλλιως ας πηγαινε στην σιγουρη λυση του σερ τακη λεμονη που θα γαμουσε κωλους....
Τι να κλασεις. Εγω οταν επαιζα μπαλα σε τοπικο ειχα προπονηθει μαζι με τον Νικο Καραβιδα που μολις ειχε αποχωρησει απο τα μεγαλα σαλονια.κι εγω εχω ενα οικοπεδο στο Αργος..
Σιγα το κατορθωμα..Κλωτσαγες μια μπαλα με τον Καραβιδα σε μια αλανα...Εδω λεμε εντος σχεδιου αρτιο και οικοδομησιμο..Τι να κλασεις. Εγω οταν επαιζα μπαλα σε τοπικο ειχα προπονηθει μαζι με τον Νικο Καραβιδα που μολις ειχε αποχωρησει απο τα μεγαλα σαλονια.
Σε κανονικό γήπεδο, με είχε ξεσκίσει στα σούτ ο γαμημένος. Τερματοφύλακας ήμουνα. Λίγο το 'χεις να σε έχει περιλάβει ο Καραβίδας μαζί με τον Γιώργο τον Χορμή; Και ο άλλος έκατσε δίπλα στον Μπιέλσα και μας το πουλάει μούρη. Στα διάλα.Σιγα το κατορθωμα..Κλωτσαγες μια μπαλα με τον Καραβιδα σε μια αλανα...Εδω λεμε εντος σχεδιου αρτιο και οικοδομησιμο..
Αμα ψαχνεις μπιζνα για τα γεραματα παντως,ενα καλο μαγαζακι που να φτιαχνει κορνεδες διπλα στις εγκαταστασεις στο ρεντη,θα ειναι χρυσορυχειο...σιγουρα λεφτα και θα ξεμπλεξεις και απο τη νυχτα..Σε κανονικό γήπεδο, με είχε ξεσκίσει στα σούτ ο γαμημένος. Τερματοφύλακας ήμουνα. Λίγο το 'χεις να σε έχει περιλάβει ο Καραβίδας μαζί με τον Γιώργο τον Χορμή; Και ο άλλος έκατσε δίπλα στον Μπιέλσα και μας το πουλάει μούρη. Στα διάλα.
Άμα δεν έχεις γυναίκες και στύλο το μαγαζί δεν αξίζει.Αμα ψαχνεις μπιζνα για τα γεραματα παντως,ενα καλο μαγαζακι που να φτιαχνει κορνεδες διπλα στις εγκαταστασεις στο ρεντη,θα ειναι χρυσορυχειο...σιγουρα λεφτα και θα ξεμπλεξεις και απο τη νυχτα..
τσακω κορωνιασμενο σπερμα και εσυ και ο ΚουρμπετανΝικολακόπουλος: «Τέλος ο Μαρτίνς - Ραντεβού Μαρινάκη με Κορμπεράν, στου Ρέντη ο Ισπανός»
Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε την είδηση ότι ο Μαρτινς αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Ο Κορμπεράν είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και πηγαίνει στο Ρέντη για την πρώτη του προπόνηση
Πάρε ένα αντισηπτικό για τη κορονατσακω κορωνιασμενο σπερμα και εσυ και ο Κουρμπεταν
εγω δεν ειμαι γαυρος αλλα ειλικρινα σου γεμιζει το ματι;Κάθε εμπόδιο για καλό.
Από τη μία είναι πολύ οδυνηρό να τρως 4 γκόλ στην έδρα σου από μια μικρή ομάδα αλλά από την άλλη αν δεν γινόταν αυτό με τον Μάρτινς θα συνεχίζαμε να βλέπουμε αυτή την άθλια εικόνα της ομάδας για πολύ καιρό ακόμα.
Το μέλλον θα δείξει αν ο νέος προπονητής αντέξει στις συνθήκες πρωταθλητισμού και η ομάδα μας παρουσιάσει όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο που είναι και το ζητούμενο.
εγω δεν ειμαι γαυρος αλλα ειλικρινα σου γεμιζει το ματι;
Σωστος..και αν δεν βγει τον αλλαζει αναιμακταΕίμαστε σε μια μεταβατική περίοδο.
Αν θέλεις την ώριμη γνώμη μου ο νέος προπονητής είναι προσωρινός.
Καθότι οι μεταγραφές δεν είναι δικές του σύμφωνα με τη τακτική που θέλει να ακολουθήσει κινδυνεύει να καεί άμεσα και αυτός.
Ο Βαγγέλας είνσι γάτα και γνωρίζει ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να ρισκάρει με μεγάλο όνομα προπονητή = μεγάλο συμβόλαιο τη στιγμή που υπάρχουν άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις και τεράστια πίεση για άμεσα αποτελέσματα.
Πήρε λοιπόν ένα νέο υποσχόμενο προπονητή και αν του βγεί του βγήκε.
Σωστος..και αν δεν βγει τον αλλαζει αναιμακτα