Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.310
Πόντοι
2.356
Γαύροι, πάρτε μάτι. Έβγαλε την μπλούζα μιλάμε χα χα.

90.000 κόσμος :confused: :confused:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.639
Πόντοι
3.656
ρισκο μεγαλο ο προπονητης, με περισσοτερες πιθανοτητες να μην πετυχει...
επρεπε να φερει καποιον πιο ετοιμο, αλλιως ας πηγαινε στην σιγουρη λυση του σερ τακη λεμονη που θα γαμουσε κωλους....

Αυτόν ούτε ο Μπέος στον Βόλο δεν θα τον έφερνε

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.676
Πόντοι
28.246
κι εγω εχω ενα οικοπεδο στο Αργος..
Τι να κλασεις. Εγω οταν επαιζα μπαλα σε τοπικο ειχα προπονηθει μαζι με τον Νικο Καραβιδα που μολις ειχε αποχωρησει απο τα μεγαλα σαλονια.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.741
Πόντοι
3.656
Τι να κλασεις. Εγω οταν επαιζα μπαλα σε τοπικο ειχα προπονηθει μαζι με τον Νικο Καραβιδα που μολις ειχε αποχωρησει απο τα μεγαλα σαλονια.
Σιγα το κατορθωμα..Κλωτσαγες μια μπαλα με τον Καραβιδα σε μια αλανα...Εδω λεμε εντος σχεδιου αρτιο και οικοδομησιμο..

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.676
Πόντοι
28.246
Σιγα το κατορθωμα..Κλωτσαγες μια μπαλα με τον Καραβιδα σε μια αλανα...Εδω λεμε εντος σχεδιου αρτιο και οικοδομησιμο..
Σε κανονικό γήπεδο, με είχε ξεσκίσει στα σούτ ο γαμημένος. Τερματοφύλακας ήμουνα. Λίγο το 'χεις να σε έχει περιλάβει ο Καραβίδας μαζί με τον Γιώργο τον Χορμή; Και ο άλλος έκατσε δίπλα στον Μπιέλσα και μας το πουλάει μούρη. Στα διάλα.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.741
Πόντοι
3.656
Σε κανονικό γήπεδο, με είχε ξεσκίσει στα σούτ ο γαμημένος. Τερματοφύλακας ήμουνα. Λίγο το 'χεις να σε έχει περιλάβει ο Καραβίδας μαζί με τον Γιώργο τον Χορμή; Και ο άλλος έκατσε δίπλα στον Μπιέλσα και μας το πουλάει μούρη. Στα διάλα.
Αμα ψαχνεις μπιζνα για τα γεραματα παντως,ενα καλο μαγαζακι που να φτιαχνει κορνεδες διπλα στις εγκαταστασεις στο ρεντη,θα ειναι χρυσορυχειο...σιγουρα λεφτα και θα ξεμπλεξεις και απο τη νυχτα..

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.676
Πόντοι
28.246
Αμα ψαχνεις μπιζνα για τα γεραματα παντως,ενα καλο μαγαζακι που να φτιαχνει κορνεδες διπλα στις εγκαταστασεις στο ρεντη,θα ειναι χρυσορυχειο...σιγουρα λεφτα και θα ξεμπλεξεις και απο τη νυχτα..
Άμα δεν έχεις γυναίκες και στύλο το μαγαζί δεν αξίζει.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.660
Πόντοι
5.006

Νικολακόπουλος: «Τέλος ο Μαρτίνς - Ραντεβού Μαρινάκη με Κορμπεράν, στου Ρέντη ο Ισπανός»​

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε την είδηση ότι ο Μαρτινς αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Ο Κορμπεράν είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και πηγαίνει στο Ρέντη για την πρώτη του προπόνηση :sad2:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.086
Πόντοι
12.756

Νικολακόπουλος: «Τέλος ο Μαρτίνς - Ραντεβού Μαρινάκη με Κορμπεράν, στου Ρέντη ο Ισπανός»​

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε την είδηση ότι ο Μαρτινς αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Ο Κορμπεράν είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και πηγαίνει στο Ρέντη για την πρώτη του προπόνηση :sad2:

τσακω κορωνιασμενο σπερμα και εσυ και ο Κουρμπεταν:2on1:
:2on1::2on1:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.639
Πόντοι
3.656

«Τέλος ο Μαρτίνς »

crocodile-tears-cry-me-a-river.gif

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.258
Πόντοι
46.423

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.258
Πόντοι
46.423

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.258
Πόντοι
46.423
Κάθε εμπόδιο για καλό.

Από τη μία είναι πολύ οδυνηρό να τρως 4 γκόλ στην έδρα σου από μια μικρή ομάδα αλλά από την άλλη αν δεν γινόταν αυτό με τον Μάρτινς θα συνεχίζαμε να βλέπουμε αυτή την άθλια εικόνα της ομάδας μας για πολύ καιρό ακόμα.

Το μέλλον θα δείξει αν ο νέος προπονητής αντέξει στις συνθήκες πρωταθλητισμού και η ομάδα μας παρουσιάσει όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο που είναι και το ζητούμενο.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.086
Πόντοι
12.756
Κάθε εμπόδιο για καλό.

Από τη μία είναι πολύ οδυνηρό να τρως 4 γκόλ στην έδρα σου από μια μικρή ομάδα αλλά από την άλλη αν δεν γινόταν αυτό με τον Μάρτινς θα συνεχίζαμε να βλέπουμε αυτή την άθλια εικόνα της ομάδας για πολύ καιρό ακόμα.

Το μέλλον θα δείξει αν ο νέος προπονητής αντέξει στις συνθήκες πρωταθλητισμού και η ομάδα μας παρουσιάσει όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο που είναι και το ζητούμενο.
εγω δεν ειμαι γαυρος αλλα ειλικρινα σου γεμιζει το ματι;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.258
Πόντοι
46.423
εγω δεν ειμαι γαυρος αλλα ειλικρινα σου γεμιζει το ματι;

Είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο.

Αν θέλεις την ώριμη γνώμη μου ο νέος προπονητής είναι προσωρινός.

Καθότι οι μεταγραφές δεν είναι δικές του και σύμφωνα με τη τακτική που θέλει να ακολουθήσει κινδυνεύει και αυτός να καεί άμεσα.

Ο Βαγγέλας είναι γάτα και γνωρίζει ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να ρισκάρει με μεγάλο όνομα προπονητή = μεγάλο συμβόλαιο τη στιγμή που υπάρχουν άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις και τεράστια πίεση για άμεσα αποτελέσματα.

Πήρε λοιπόν έναν νέο υποσχόμενο προπονητή και αν του βγεί του βγήκε.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.086
Πόντοι
12.756
Είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο.

Αν θέλεις την ώριμη γνώμη μου ο νέος προπονητής είναι προσωρινός.

Καθότι οι μεταγραφές δεν είναι δικές του σύμφωνα με τη τακτική που θέλει να ακολουθήσει κινδυνεύει να καεί άμεσα και αυτός.

Ο Βαγγέλας είνσι γάτα και γνωρίζει ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να ρισκάρει με μεγάλο όνομα προπονητή = μεγάλο συμβόλαιο τη στιγμή που υπάρχουν άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις και τεράστια πίεση για άμεσα αποτελέσματα.

Πήρε λοιπόν ένα νέο υποσχόμενο προπονητή και αν του βγεί του βγήκε.
Σωστος..και αν δεν βγει τον αλλαζει αναιμακτα

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.258
Πόντοι
46.423
Σωστος..και αν δεν βγει τον αλλαζει αναιμακτα

Έτσι ακριβώς.

Οι προπονητές καθορίζουν τις μεταγραφές.

Αυτός όμως θα βρει έτοιμο υλικό από τον προηγούμενο.

Αν καταφέρει να παίξουν ελκυστική μπάλα και συγχρόνως να πάρει τα αποτελέσματα που πρέπει να παίρνει ο Ολυμπιακός ένας Θεός ξέρει.

Αν δεν τα καταφέρει θα φάει σούτ ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom