Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 514 άτομα (7 μέλη και 507 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.660
Πόντοι
5.006
Νικολακόπουλος: «Κορμπεράν ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού»
Ο Κάρλος Κορμπεράν αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 :smiling-face-with-heart-eyes: .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τελικά τι ειπε ο Φορτουνης στο 1-0 με το Μπαοκ;
Νικ τι λέει :smiling-face-with-heart-eyes: Γαλλία 2 θα μετέχεις;

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
330
Πόντοι
21
Με κολημενους ολυμπιακους δεν μπορω να σηζητησω!
Δεν είμαι ούτε κολλημένος ούτε οπαδός..δεν πάω στο γήπεδο και δεν ενισχύω προέδρους σαν τον χοντρό που δεν έχουν όραμα για την ομάδα..ωστόσο δεν απαντάς στην ερώτηση μου..επειδή δεν θυμάμαι ποια είναι τα offside αυτά μπορείς να μου τα υπενθυμίσεις..εσύ που δεν είσαι κολλημένος και είσαι αντικειμενικός και σωστός φίλαθλος;

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.496
Πόντοι
1.206
Ο Κάρλος Κορμπεράν αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 :smiling-face-with-heart-eyes: .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Νικ τι λέει :smiling-face-with-heart-eyes: Γαλλία 2 θα μετέχεις;
Ναι φίλε έχω πηρα καινουρια addidaσ για προετοιμασια

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.660
Πόντοι
5.006

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.508
Πόντοι
6.515

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
413
Πόντοι
21
Δεν είμαι ούτε κολλημένος ούτε οπαδός..δεν πάω στο γήπεδο και δεν ενισχύω προέδρους σαν τον χοντρό που δεν έχουν όραμα για την ομάδα..ωστόσο δεν απαντάς στην ερώτηση μου..επειδή δεν θυμάμαι ποια είναι τα offside αυτά μπορείς να μου τα υπενθυμίσεις..εσύ που δεν είσαι κολλημένος και είσαι αντικειμενικός και σωστός φίλαθλος;
Ρε φυλτατε δεν εχω κρατηση αρχειο αυτα ομως που λεω δυστηχως συνεβησαν τα προιγουμενα χρονια!
Αν τωρα εσυ δεν παρακολουθουσες τοις εκπομπες η εχεις επιλεκτηκη μνημη η δεν σε συνφερη να δεχθεις οτι και οι "μικρες" ομαδες επρεπαι να παιζονταν 50% vs 50%,τοτε τα αποτελεσματα του Ολυμπιακου θα ηταν πολυ διαφορετικα οπως και η θεση του στον βαθμολογικους πυνακες!
Οι λεπτομερειες παντοτε εχουν σημασια σε ενα πρωταθλημα!
Αμα παντως εισαι νεος σε ηλυκια τοτε δεν προλαβες τα αισχη που εκανε τα προηγουμενα χρονια εναντιων των υπολοιπων ομαδων!
Τελος παντων δεν προκηται να ξανα ασχοληθω να γραψω εδω γιατι οι περησοτεροι ειναι η χαμηλης νοιμοσηνης η το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να βρηζουν οταν δεν εχουν επυχηρηματα να αντηκρουσουνε!

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.258
Πόντοι
46.423
...

Τελος παντων δεν προκηται να ξανα ασχοληθω να γραψω εδω γιατι οι περησοτεροι ειναι η χαμηλης νοιμοσηνης η το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να βρηζουν οταν δεν εχουν επυχηρηματα να αντηκρουσουνε!

Τελευταία τροποποίηση:

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
330
Πόντοι
21
Ρε φυλτατε δεν εχω κρατηση αρχειο αυτα ομως που λεω δυστηχως συνεβησαν τα προιγουμενα χρονια!
Αν τωρα εσυ δεν παρακολουθουσες τοις εκπομπες η εχεις επιλεκτηκη μνημη η δεν σε συνφερη να δεχθεις οτι και οι "μικρες" ομαδες επρεπαι να παιζονταν 50% vs 50%,τοτε τα αποτελεσματα του Ολυμπιακου θα ηταν πολυ διαφορετικα οπως και η θεση του στον βαθμολογικους πυνακες!
Οι λεπτομερειες παντοτε εχουν σημασια σε ενα πρωταθλημα!
Αμα παντως εισαι νεος σε ηλυκια τοτε δεν προλαβες τα αισχη που εκανε τα προηγουμενα χρονια εναντιων των υπολοιπων ομαδων!
Δε μίλησες για προηγούμενα χρόνια..μίλησες για τώρα, για τα τελευταία χρόνια..επίσης δε ξέρω αν οι υπόλοιποι είναι χαμηλής νοημοσύνης αλλά εσύ που δεν μπορείς να πετύχεις ούτε μια λέξη τι είσαι;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.258
Πόντοι
46.423

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.885
Πόντοι
5.006
Ο Κάρλος Κορμπεράν αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM

:confused: :confused: :confused: :confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.885
Πόντοι
5.006
ρισκο μεγαλο ο προπονητης, με περισσοτερες πιθανοτητες να μην πετυχει...
επρεπε να φερει καποιον πιο ετοιμο, αλλιως ας πηγαινε στην σιγουρη λυση του σερ τακη λεμονη που θα γαμουσε κωλους....

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.741
Πόντοι
3.656

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom