ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.660
- Πόντοι
- 5.006
Μαλλον άλλον θα πάρουμεΔεν είναι κακός προπονητής ο Κροάτης,αλλά μιλάμε για αρκετά ιδιόρρυθμο άτομο
Μαλλον άλλον θα πάρουμεΔεν είναι κακός προπονητής ο Κροάτης,αλλά μιλάμε για αρκετά ιδιόρρυθμο άτομο
Νικ τι λέει Γαλλία 2 θα μετέχεις;Τελικά τι ειπε ο Φορτουνης στο 1-0 με το Μπαοκ;
Δεν είμαι ούτε κολλημένος ούτε οπαδός..δεν πάω στο γήπεδο και δεν ενισχύω προέδρους σαν τον χοντρό που δεν έχουν όραμα για την ομάδα..ωστόσο δεν απαντάς στην ερώτηση μου..επειδή δεν θυμάμαι ποια είναι τα offside αυτά μπορείς να μου τα υπενθυμίσεις..εσύ που δεν είσαι κολλημένος και είσαι αντικειμενικός και σωστός φίλαθλος;Με κολημενους ολυμπιακους δεν μπορω να σηζητησω!
Ναι φίλε έχω πηρα καινουρια addidaσ για προετοιμασιαΝικολακόπουλος: «Κορμπεράν ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού»
Ο Κάρλος Κορμπεράν αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νικ τι λέει Γαλλία 2 θα μετέχεις;
Πέθανε κι ο Αλέφαντος ρε γαμωτο...μια χαρά θα ταίριαζε στο τσίρκο....όπως παλιά που το στηναν στο Φαληρικό δελτα....Μαλλον άλλον θα πάρουμε
Τι τσιμπησες μαν;Πέθανε κι ο Αλέφαντος ρε γαμωτο...μια χαρά θα ταίριαζε στο τσίρκο....όπως παλιά που το στηναν στο Φαληρικό δελτα....
Μη βριζεις μανΚαργιολες
Μου ξέφυγε με τις γαμιολεςΜη βριζεις μαν
Σε καταλαβαινω με τα πουσταριαΜου ξέφυγε με τις γαμιολες
Γιατί, με Αλέφαντο θα έτρωγε περισσοτερα απ τους Ισραηλινούς?Πέθανε κι ο Αλέφαντος ρε γαμωτο...μια χαρά θα ταίριαζε στο τσίρκο....όπως παλιά που το στηναν στο Φαληρικό δελτα....
Ρε φυλτατε δεν εχω κρατηση αρχειο αυτα ομως που λεω δυστηχως συνεβησαν τα προιγουμενα χρονια!Δεν είμαι ούτε κολλημένος ούτε οπαδός..δεν πάω στο γήπεδο και δεν ενισχύω προέδρους σαν τον χοντρό που δεν έχουν όραμα για την ομάδα..ωστόσο δεν απαντάς στην ερώτηση μου..επειδή δεν θυμάμαι ποια είναι τα offside αυτά μπορείς να μου τα υπενθυμίσεις..εσύ που δεν είσαι κολλημένος και είσαι αντικειμενικός και σωστός φίλαθλος;
...
Τελος παντων δεν προκηται να ξανα ασχοληθω να γραψω εδω γιατι οι περησοτεροι ειναι η χαμηλης νοιμοσηνης η το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να βρηζουν οταν δεν εχουν επυχηρηματα να αντηκρουσουνε!
Δε μίλησες για προηγούμενα χρόνια..μίλησες για τώρα, για τα τελευταία χρόνια..επίσης δε ξέρω αν οι υπόλοιποι είναι χαμηλής νοημοσύνης αλλά εσύ που δεν μπορείς να πετύχεις ούτε μια λέξη τι είσαι;Ρε φυλτατε δεν εχω κρατηση αρχειο αυτα ομως που λεω δυστηχως συνεβησαν τα προιγουμενα χρονια!
Αν τωρα εσυ δεν παρακολουθουσες τοις εκπομπες η εχεις επιλεκτηκη μνημη η δεν σε συνφερη να δεχθεις οτι και οι "μικρες" ομαδες επρεπαι να παιζονταν 50% vs 50%,τοτε τα αποτελεσματα του Ολυμπιακου θα ηταν πολυ διαφορετικα οπως και η θεση του στον βαθμολογικους πυνακες!
Οι λεπτομερειες παντοτε εχουν σημασια σε ενα πρωταθλημα!
Αμα παντως εισαι νεος σε ηλυκια τοτε δεν προλαβες τα αισχη που εκανε τα προηγουμενα χρονια εναντιων των υπολοιπων ομαδων!
Τελος παντων δεν προκηται να ξανα ασχοληθω να γραψω εδω γιατι οι περησοτεροι ειναι η χαμηλης νοιμοσηνης η το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να βρηζουν οταν δεν εχουν επυχηρηματα να αντηκρουσουνε!
Νικολακόπουλος: «Κορμπεράν ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού»
Ο Κάρλος Κορμπεράν αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM
κατσε ρε τακη...με τετοιο βιογραφικο και δεν τον θες???εδω σου λεει δοξα κατακοπιας και ερμης αραδιππου!!!!ξερεις πολλους με τετοιο βιογραφικο????!!!!!!!