alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλημερα Αλανια Πρακτορες χαμηλου Επιπεδου.....
καλημερα αρχιπρακτορα αμορφωτε υπαλληλε..Καλημερα Αλανια Πρακτορες χαμηλου Επιπεδου.....
Επαιξαν καλα εχθες στο Κυπελο ???καλημερα αρχιπρακτορα αμορφωτε υπαλληλε..
μια απο τα ιδια..Επαιξαν καλα εχθες στο Κυπελο ???
γιατι δεν το ειδα ειχα παει Λουνα Παρκ την Μικρη!!!!!
O Μιχαλακης??????μια απο τα ιδια..
οπως παντα..παλτουδια..ενα ματσο χαλι ηταν ολοι..O Μιχαλακης??????
Ναι αλλα εμαθα οτι εκανε Ασιστ τρομερη στο Δευτερο Γκολ!!!οπως παντα..παλτουδια..ενα ματσο χαλι ηταν ολοι..
ναι με το χερι..Ναι αλλα εμαθα οτι εκανε Ασιστ τρομερη στο Δευτερο Γκολ!!!
Ειναι Αληθεια???
γεια σου ρε χουλιγκανακι..καυλωσε μας δολοφονε μου..Γειά σας πράκτορες... Θέλετε ανταπόκριση βίντεο από Καυτατζόγλειο με τον Ηρακλή ????
Τωρά ανεβάζω βίντεο στο youtube και σε λίγο θα σου στείλω φωτογραφίες με το πανό που είχαμε... (ψάχνω πρόγραμμα για να παραμορφώσει πρόσωπα ώστε να μην είναι αναγνωρίσιμοι )γεια σου ρε χουλιγκανακι..καυλωσε μας δολοφονε μου..
Βαλε ρε Αδελφε κανα Βιντεο!!!!Τωρά ανεβάζω βίντεο στο youtube και σε λίγο θα σου στείλω φωτογραφίες με το πανό που είχαμε... (ψάχνω πρόγραμμα για να παραμορφώσει πρόσωπα ώστε να μην είναι αναγνωρίσιμοι )
καλησπερα συντεκνε αρχιπρακτορα..σαν χταποδι θα τους χτυπαω οπου τους βρισκω τους σιχαμενους..Καλό μεσημέρι πράκτορες, υπάλληλοι, επιστήμονες και λοιποί εγκάθετοι της Κρόκους Α.Ε.
Το μόνο καλό απο το χθεσινό ματς, που είδα λίγο, ήταν οτι στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε περιγραφή.....
Επίσης.......
Ρε πράκτορες, αφήστε λίγο τους πελάτες στον πόνο τους
Μην τους τα χτυπάτε συνέχεια
Άστους μωρέ να γιορτάσουν την εκατονταετία τουςκαλησπερα συντεκνε αρχιπρακτορα..σαν χταποδι θα τους χτυπαω οπου τους βρισκω τους σιχαμενους..
ηρα ξαναβαλε 5 γκολ..ααααααααααα,χα,χα,χα,χα..Πάρτε λινκ με το μοναδικό βίντεο που έχω (τράβηξα και άλλο ένα 5 λεπτά κιόλας αλλά ο μαλάκας καταλάθος το έσβησα )
Σε λίγο και φωτό με το πανό..
Το χέρι μου το βλέπεις ???ηρα ξαναβαλε 5 γκολ..ααααααααααα,χα,χα,χα,χα..