Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.709
Πόντοι
6.536
Οντως μειωνεται η διαφορα τυπε....:tooth:

Φεύγουν τα βαρίδια...

:confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.709
Πόντοι
6.536
Μου είπε ο Αθηναίος να σου πω:"Σκάσε μπούστη"!!!!
Ο Αθηναίος,όχι εγώ έ!
:tooth:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.893
Πόντοι
5.506
Ναι σωστα,γιατι ο Γκριγκονις,ο Ουιλιαμς κι ο Γουολτερς ειναι παιχτες επιπεδου Γιουροκαπ...Εχουν μηδενικη εμπειρια στην Ευρωλιγκα... :confused: :confused: :confused:
Μου είπε ο Αθηναίος να σου πω:"Σκάσε μπούστη"!!!!
Ο Αθηναίος,όχι εγώ έ!

• Χαχα
Αντιδράσεις: kk1980

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.664
Πόντοι
3.656
Ναι σωστα,γιατι ο Γκριγκονις,ο Ουιλιαμς κι ο Γουολτερς ειναι παιχτες επιπεδου Γιουροκαπ...Εχουν μηδενικη εμπειρια στην Ευρωλιγκα... :confused: :confused: :confused:

Καλοί για να μην βγεις τελευταίος

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.893
Πόντοι
5.506
Και για σένα μου είπε ο Αθηναίος να σου πω αλλά δεν μου βγαίνει....

:sad2:
σε αυτον πες του οτι στο ειπε ο μπουχος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

για πεστε τι σας ειπα...:alivedick:
:coffee:
ηρεμια,σεβασμος,πολιτισμος....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.123
Πόντοι
5.006

ρε τυπε, οι 3 καλυτεροι σου παιχτες ηταν ο νεντοβιτς, ο παπαγιαννης και ο παπαπετρου....
και απο αυτους εχει φυγει οι 2.....
αρα ενω ηδη ησουν 13 θεσεις πισω στην ευρωλιγκα, εφυγαν και οι 2 απο τους 3 καλυτερους παιχτες...
και μεχρι τωρα εχεις παρει μετριους παιχτες...ποιος γουολτερς να πουμε.... :2funny:

ενω σε εμας ο μονος καλος παιχτης που εφυγε μεχρι τωρα ειναι ο ντορσει...τους μετριους που διωξαμε τους αντικαταστησαμε με ιδιους ή και καλυτερους (πιτερς, μπολομποι, κανααν)....
οποτε μεχρι τωρα, η διαφορα μεγαλωσε και αλλο σε σχεση με περυσι

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.413
Πόντοι
3.506
ρε τυπε, οι 3 καλυτεροι σου παιχτες ηταν ο νεντοβιτς, ο παπαγιαννης και ο παπαπετρου....
και απο αυτους εχει φυγει οι 2.....
αρα ενω ηδη ησουν 13 θεσεις πισω στην ευρωλιγκα, εφυγαν και οι 2 απο τους 3 καλυτερους παιχτες...
και μεχρι τωρα εχεις παρει μετριους παιχτες...ποιος γουολτερς να πουμε.... :2funny:

ενω σε εμας ο μονος καλος παιχτης που εφυγε μεχρι τωρα ειναι ο ντορσει...τους μετριους που διωξαμε τους αντικαταστησαμε με ιδιους ή και καλυτερους (πιτερς, μπολομποι, κανααν)....
οποτε μεχρι τωρα, η διαφορα μεγαλωσε και αλλο σε σχεση με περυσι
Ποιος Νεντοβιτς,αυτος που τραυματιζονταν ανα 5 παιχνιδια;Ναι ο Παπαπετρου ειναι απωλεια (σχετικο κι αυτο),Παπαγιαννης παραμενει στο ροστερ μου (ακομα τουλαχιστον).Μετριοι ειναι οι Γκριγκονις,Ουιλιαμς;Πχ θεωρω οτι στο "2" και στο "4" πηρα καλυτερους σε σχεση με περσι...Περσι στο 4 παλευα με τον...Οκαρο,τι λεμε τωρα...Για τον ασσο εγω δεν σου πα οτι ο Ουολτερς ειναι ο Λαρκιν,ουτε καν Καλαθης,αλλα τουλαχιστον μια σχετικη εμπειρια στην Ευρωλιγκα την εχει.Θα φανει κατα ποσο θα παιξει...Περιμενω να δω και τι θα παρω στο "3",ακομα δεν εχουμε κλεισει το ροστερ...Οτι λεμε ειναι θεωρητικο,ολα θα φανουν στο παρκε...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.857
Πόντοι
5.006
Ποιος Νεντοβιτς,αυτος που τραυματιζονταν ανα 5 παιχνιδια;Ναι ο Παπαπετρου ειναι απωλεια (σχετικο κι αυτο),Παπαγιαννης παραμενει στο ροστερ μου (ακομα τουλαχιστον).Μετριοι ειναι οι Γκριγκονις,Ουιλιαμς;Πχ θεωρω οτι στο "2" και στο "4" πηρα καλυτερους σε σχεση με περσι...Περσι στο 4 παλευα με τον...Οκαρο,τι λεμε τωρα...Για τον ασσο εγω δεν σου πα οτι ο Ουολτερς ειναι ο Λαρκιν,ουτε καν Καλαθης,αλλα τουλαχιστον μια σχετικη εμπειρια στην Ευρωλιγκα την εχει.Θα φανει κατα ποσο θα παιξει...Περιμενω να δω και τι θα παρω στο "3",ακομα δεν εχουμε κλεισει το ροστερ...Οτι λεμε ειναι θεωρητικο,ολα θα φανουν στο παρκε...
Δηλαδή φίλε θα είσαστε πιο δυνατοί από πέρσυ λες;

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.413
Πόντοι
3.506
Δηλαδή φίλε θα είσαστε πιο δυνατοί από πέρσυ λες;
Θεωρητικα ναι...Αν σκεφτεις οτι περσι επαιζα στην ουσια χωρις ασο,τουλαχιστον φετος θα εχω ασο...Οπως προειπα και στο 2 και στο 4 θεωρω θα μαι καλυτερος...Και το σημαντικοτερο,φετος θα χω σοβαρο προπονητη,συγκριτικα με περσι παντα...Ολα θα φανουν στο παρκε βεβαια,στα λογια καλα τα λεμε...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.786
Πόντοι
6.256
Θεωρητικα ναι...Αν σκεφτεις οτι περσι επαιζα στην ουσια χωρις ασο,τουλαχιστον φετος θα εχω ασο...Οπως προειπα και στο 2 και στο 4 θεωρω θα μαι καλυτερος...Και το σημαντικοτερο,φετος θα χω σοβαρο προπονητη,συγκριτικα με περσι παντα...Ολα θα φανουν στο παρκε βεβαια,στα λογια καλα τα λεμε...
Ενταξει φιλε δεν θα τερματισετε 13οι αλλα 10οι....αμα τωρα εισαι Παναθηναικος και γουσταρεις να χανεις τους καλυτερους σου παιχτες απο Αστερα και Παρτιζαν πασο.

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.413
Πόντοι
3.506
Ενταξει φιλε δεν θα τερματισετε 13οι αλλα 10οι....αμα τωρα εισαι Παναθηναικος και γουσταρεις να χανεις τους καλυτερους σου παιχτες απο Αστερα και Παρτιζαν πασο.
Φιλε μου εφ οσον μου φερει καλυτερους απ αυτους τους 2 που λες στα @@ μου.Ουδεις αναντικαταστατος.Ενταξει και στην τελικη τον γυαλινο Νεντοβιτς εχασα,δεν εχασα και τον Διαμαντιδη...Θεωρω οτι στο "2" εφερε ανωτερο παιχτη στο συνολο...Περιμενω να δω τι θα μου φερει στο 3...Οσο για το τι θα τερματισω ασε να δουμε,οποιος εκανε προβλεψεις στον αθλητισμο εκτεθηκε...Ολα θα φανουν στο παρκε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom