athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.800
- Πόντοι
- 12.756
μονο ΜΠΕΡΥ απο εξω..φερε μου εναν Μπερυ με το πρι πρι ρεΠάρε από πλανόδιο
μονο ΜΠΕΡΥ απο εξω..φερε μου εναν Μπερυ με το πρι πρι ρεΠάρε από πλανόδιο
Ένα 10 Ρίκο δως μου και το φέρνω εκειμονο ΜΠΕΡΥ απο εξω..φερε μου εναν Μπερυ με το πρι πρι ρε
Βλέπω να ξαναμπαίνουν στις τρύπες τους μερικοί......καλά διασκεδάζαμε τόσο καιρόΤου έκλεισε το σπίτι και το σήκωσε μέσα στη Λεωφόρο η ομαδάρα μπάσκετ Γυναικών
ρε μαλακα και εσυ ενας μικρος τοκογλυφος εγινες σαν τον Μαγουλινιο;Ένα 10 Ρίκο δως μου και το φέρνω εκει
Βενζίνες καφές αναμονή δε γαμιεσαιρε μαλακα και εσυ ενας μικρος τοκογλυφος εγινες σαν τον Μαγουλινιο;
γαμιολαΒενζίνες καφές αναμονή δε γαμιεσαι
Τα ξέχασεςΒενζίνες καφές αναμονή,ήλιος,ζέστη δε γαμιεσαι
και γαριδακιαγαμιολα
φερε καφε να σου δωσω σακκουλιακαι γαριδακια
Έχουν λήξει;φερε καφε να σου δωσω σακκουλια
το 23Έχουν λήξει;
Πάρτι» τίτλου μέσα στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός!
Ένας ανώτερος ο Ολυμπιακός έκανε το break στο «Π. Γιαννακόπουλος» στον τέταρτο τελικό και νικώντας 87-79 τον Παναθηναϊκό, πανηγύρισε την κατάκτηση και του πρωταθλήματος!
ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗπαλι σου το προβλεψα ως συγχρονος νοστραδαμος του αθλητισμου!!!!
πρεπει να μου πεις μπραβο ρε γαμιολη!!!
φετος αφησαμε το βολευ να το παρει κανενας αλλος να ξελαμπικαρει απο την πολλη την αγαμια...ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
νομιζω του χρονου ειναι η χρονια μουφετος αφησαμε το βολευ να το παρει κανενας αλλος να ξελαμπικαρει απο την πολλη την αγαμια...
μην μας νευριαζεις γιατι του χρονου θα σας αφησουμε παλι μονο με τα e sports!!!!
Έτσι και το πάρουμε στο χάντμπολ σε γάμησαπαλι σου το προβλεψα ως συγχρονος νοστραδαμος του αθλητισμου!!!!
πρεπει να μου πεις μπραβο ρε γαμιολη!!!
παντα εδω τυπεΟ βαλασης 13 που είναι να μας πει τι γίνεται;
Έτσι τυπε πάντα καλοπροαίρετα η καυλαντα.παντα εδω τυπε
αλλοι χανονται γιατι ρεμβαζουν