mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.832
- Πόντοι
- 10.326
ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΣθα σε στηριξω και εγω στο ποδοσφαιρο....
ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΣθα σε στηριξω και εγω στο ποδοσφαιρο....
Καλημερα τι να λεει ρε τυπε γαμηθηκαμε στη κουραση το Πασχα με τα ταξιδια και τα ψησιματα....εσυ πως τα περασες;Τι λέει μαν καλημέρα
Καλά μαν εδώ μάσες χαψες καφέδες ταλαιπωρίαΚαλημερα τι να λεει ρε τυπε γαμηθηκαμε στη κουραση το Πασχα με τα ταξιδια και τα ψησιματα....εσυ πως τα περασες;
Τι λέει ρε ΠΟΥΤΑΝΕΣ σε λίγο θα πείτε και τα ζώδια??
Ρε γαμιολη πέρασες με δύο ισοπαλίες βγήκες από το υπόγεια που σε γάμησε ο παγιετ και ο παλέτας και μιλάς Τσάκο μιαΤι λέει ρε ΠΟΥΤΑΝΕΣ σε λίγο θα πείτε και τα ζώδια??
Μαλακα Μπουξο αν εχετε αρχιδια θα πρεπει να κανετε ενα αγαλμα εξω απο τη Τρουμπα στον απλυτο απατεωνα....σας εσωσε τη χρονια φετος.Τι λέει ρε ΠΟΥΤΑΝΕΣ σε λίγο θα πείτε και τα ζώδια??
μπραβο...καλα τα λεει ο καραπαπας...
φωτογραφιζει τον χελ που μας εχει φαει την ομαδα με την γκρινια του...
δεν ειναι μελος...το εχει κοψει το αθλημα ενεκα των λιγων παραπανισιων κιλων που εχει....Ποιο μέλος είναι;
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πραγματικα αδιανοτητο που οι 2 καλυτερες ομαδαρες της ευρολιγκας (θρυλος, μπαρτσα) πανε σε 5ο παιχνιδι...
Σας γαμησε λιγο η διαιτησια ή μου φανηκε?ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πραγματικα αδιανοτητο που οι 2 καλυτερες ομαδαρες της ευρολιγκας (θρυλος, μπαρτσα) πανε σε 5ο παιχνιδι...