You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
καλημερα πρακτορες-υπαλληλοι & λοιποι αλητες..
αλλοθρησκοι κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
αλλοθρησκοι κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Καλημερα χαμηλου επιπεδου πρακτορα.
Ελεος ρε ας τους δοσουμε το πρωταθλημα να τους τρελανουμε, μια ειναι στημενο και μια οχι αναλογα με το ποιος ειναι πρωτος στην βαθμολογια.
Παρτε το επιτελους ρε ανυπαρκτοι μηπως και φτιαξει το Ελληνικο πρωταθλημα.
Δεν το θελουμε ρε, δεν εχουμε που να τα βαλουμε παρτε το εσεις μπας και φτιαξετε και κανενα μουσειο για να το βαλετε μεσα.
Ελεος ρε ας τους δοσουμε το πρωταθλημα να τους τρελανουμε, μια ειναι στημενο και μια οχι αναλογα με το ποιος ειναι πρωτος στην βαθμολογια.
Δεν το θελουμε ρε, δεν εχουμε που να τα βαλουμε παρτε το εσεις μπας και φτιαξετε και κανενα μουσειο για να το βαλετε μεσα.
Επισκέπτης
τι αλλο να κανουμε ρε φιλε για να σταματησουν την κλαψομουνιαση???τους το χαριζουμε & αυτοι μας το ξαναγυρνανε πισω..παλι κουπες θα σηκωνω..μας εχει καταστρεψει ο κροκους απο την υπερκουπωση..αει στα διαλαααααααααα..Καλημερα χαμηλου επιπεδου πρακτορα.
Λοιπον θα κανουμε αλλη μια γκελα(οχι με την Αεκ)αν δεν το παρουνε και τοτε...Παυλο θεε παρε την Παε.τι αλλο να κανουμε ρε φιλε για να σταματησουν την κλαψομουνιαση???τους το χαριζουμε & αυτοι μας το ξαναγυρνανε πισω..παλι κουπες θα σηκωνω..μας εχει καταστρεψει ο κροκους απο την υπερκουπωση..αει στα διαλαααααααααα..
Επισκέπτης
εσυ εισαι πολυ σαδιστης ρε..παλι να τρεφουν ελπιδες???μετα θα κλαινε περισσοτερο..δεν τους βαρεθηκες???Λοιπον θα κανουμε αλλη μια γκελα(οχι με την Αεκ)αν δεν το παρουνε και τοτε...Παυλο θεε παρε την Παε.
Ρε pleasure μεχρι και την προηγουμενη βδομαδα εγω πιστευα οτι με την μπαλα που παιζουμε δεν θα παρουμε το πρωταθλημα μην σου πω οτι προτιμουσα να βγω και τριτος για να παιξω ουεφα και οχι προκριματικα τσαμπιονς λιγκ τον Ιουλιο.
Τωρα θα μου πεις παιζουν μπαλα οι βαζελοι? οχι αλλα αφου εχουν πεσει ολοι επανω τους μηπως και καταφερουν να το παρουν για τα 100 χρονια.
Παρολα τα χαλια που εχουμε βρεθηκαμε παλι πρωτοι, ενα εχω να πω αν καταφερουν να χασουν αυτο το πρωταθλημα οι βαζελοι θα εχουν γινει πολυ μικρη ομαδα.
Τωρα θα μου πεις παιζουν μπαλα οι βαζελοι? οχι αλλα αφου εχουν πεσει ολοι επανω τους μηπως και καταφερουν να το παρουν για τα 100 χρονια.
Παρολα τα χαλια που εχουμε βρεθηκαμε παλι πρωτοι, ενα εχω να πω αν καταφερουν να χασουν αυτο το πρωταθλημα οι βαζελοι θα εχουν γινει πολυ μικρη ομαδα.
Επισκέπτης
εμεις τους εχουμε κανει μικρη ομαδα την τελευταια 10ετια με το 1-4,το 3-0,το 4-0,τις αλλες πουτσες που τους εχουμε ριξει κατ' επαναλλειψη & βεβαια με τα 10 πρωταθληματα σε 11 χρονια..απο την στιγμη που ειπε ο καπετανιος το μυθικο "πρωταθλημα ποτε ξανα στον πειραια" αρχισε η κατρακυλα τους..η πλακα ειναι οτι θα συνεχιστει για ΠΟΛΥ ακομη..για παρα πολυ..Ρε pleasure μεχρι και την προηγουμενη βδομαδα εγω πιστευα οτι με την μπαλα που παιζουμε δεν θα παρουμε το πρωταθλημα μην σου πω οτι προτιμουσα να βγω και τριτος για να παιξω ουεφα και οχι προκριματικα τσαμπιονς λιγκ τον Ιουλιο.
Για το καλο του Ελληνικου ποδοσφαιρου...μακαρι!!!εμεις τους εχουμε κανει μικρη ομαδα την τελευταια 10ετια με το 1-4,το 3-0,το 4-0,τις αλλες πουτσες που τους εχουμε ριξει κατ' επαναλλειψη & βεβαια με τα 10 πρωταθληματα σε 11 χρονια..απο την στιγμη που ειπε ο καπετανιος το μυθικο "πρωταθλημα ποτε ξανα στον πειραια" αρχισε η κατρακυλα τους..[size=13pt]η πλακα ειναι οτι θα συνεχιστει για ΠΟΛΥ ακομη..για παρα πολυ..[/size]
Επισκέπτης
μωρε δεν μας συμφερει να μην εχουμε ανταγωνισμο,αλλα στην καραπουτσακλαρα μου..προτιμαω να τους ριξω ολους στην πρεζα(που τους εχω ριξει δηλαδη),παρα να κανω πορειες στην ευρωπη..δεν τους λυπαμαι..ΚΑΘΟΛΟΥ..Για το καλο του Ελληνικου ποδοσφαιρου...μακαρι!!!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Μη μιλάς όταν δεν ξέρεις. Κι ο δικός σας υπεύθυνος ασφάλειας ο προηγούμενος ήταν στρατηγος απόστρατος της Αστυνομίας και μάλιστα υπεύθυνος στην Επιτροπη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτοί που ήταν μέσα στην Ολυμπιαδα πήραν όλες τις καλές θέσεις μετά. Μην προκαλείς χωρίς να ξέρεις γιατί τα δικά σας ράμματα είναι περισσότερα. Δεν χρειάζεται να πω όνομα.ΓΙΑΥΤΟ βαζετε κασετα στο καραισκακη για να ακουγεστε? επειδη δεν παιζει η τρομπετα?
ρουφανιοι της αστυνομιας ειστε με υπευθυνο ασφαλειας,ταξιαρχο της αστυνομιας..να τον χαιρεστε τον ταξιαρχο ΤΣΙΡΩΝΗ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ
,χαχαχα,
ρουφιανοι
Και έφυγε από τον ΠΑΟ γιατί απλά ήταν μαλάκας και δεν ήξερε τη δουλειά του. Ό,τι παραπάνω πληροφορία θέλεις, έλα να στην πω πριβέ...απλά ορισμένα δεν λέγονται στο φορουμ.
Επισκέπτης
ρε μοικανε τι ασχολεισαι με το κλαψιαρικο παιδακι???αστο να κλαιει μονο του..κανενας οικτος για τους λαγους..Μη μιλάς όταν δεν ξέρεις. Κι ο δικός σας υπεύθυνος ασφάλειας ο προηγούμενος ήταν στρατηγος απόστρατος της Αστυνομίας και μάλιστα υπεύθυνος στην Επιτροπη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτοί που ήταν μέσα στην Ολυμπιαδα πήραν όλες τις καλές θέσεις μετά. Μην προκαλείς χωρίς να ξέρεις γιατί τα δικά σας ράμματα είναι περισσότερα. Δεν χρειάζεται να πω όνομα.
Και έφυγε από τον ΠΑΟ γιατί απλά ήταν μαλάκας και δεν ήξερε τη δουλειά του. Ό,τι παραπάνω πληροφορία θέλεις, έλα να στην πω πριβέ...απλά ορισμένα δεν λέγονται στο φορουμ.
Καλή σας ημέρα επιστήμονες, υπάλληλοι, πράκτορες και λοιποί εγκάθετοι της Κρόκους Α.Ε.
Βρε γμτ, πάνω που έχω τα γαμιόλια μου με τον εργοδότη Θείο και σκέφτομαι να τα παρατήσω, ξεκινούν τα....
[move][size=14pt]ΚΛΑΜΑ [/size][/move]
[move][size=14pt]ΠΙΚΡΑ [/size][/move]
.....και γουσταααααααααααααααάρω
Βρε γμτ, πάνω που έχω τα γαμιόλια μου με τον εργοδότη Θείο και σκέφτομαι να τα παρατήσω, ξεκινούν τα....
Επισκέπτης
καλημερα υπερπρακτορα κρητης & ανατολικης μεσογειου..δεν μας αφηνουν να ξενερωσουμε με τιποτε αυτοι ρε..μιλαμε για το ακρον αωτον των αποτυχημενων κλαψομουνηδων..μεχρι & με τον κακο τα εβαλαν..καυλα εισαι μωρη παναθα..παντα τετοια & χρονια σου πολλα με πολλα κοκκινα καυλια..Καλή σας ημέρα επιστήμονες, υπάλληλοι, πράκτορες και λοιποί εγκάθετοι της Κρόκους Α.Ε.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πάλι έβλεπε Πίτερ Παν στον ύπνο του........μαλακες θα σας γαμησει αγρια η αεκ.θα σας σκισει την κολωτρυπιδα που ειναι ηδη μεγαλη.και καλα θα σας κανει.
Ονειρευεται την αεκ πρωταθλητρια ξυπναει απο την χαρα του και μολις βλεπει την βαθμολογια τον πιανει κριση.πάλι έβλεπε Πίτερ Παν στον ύπνο του........
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
του το εχω ξαναπει αλλα την μια μπαινει και γραφει ο λαθρομεταναστης που τον γαμαει την αλλη μπαινει και γραφει ο πιτσιρικας που παραμυθιαζεται απο τον γιαννακη τον αρχηγο τουΜη μιλάς όταν δεν ξέρεις. Κι ο δικός σας υπεύθυνος ασφάλειας ο προηγούμενος ήταν στρατηγος απόστρατος της Αστυνομίας και μάλιστα υπεύθυνος στην Επιτροπη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτοί που ήταν μέσα στην Ολυμπιαδα πήραν όλες τις καλές θέσεις μετά. Μην προκαλείς χωρίς να ξέρεις γιατί τα δικά σας ράμματα είναι περισσότερα. Δεν χρειάζεται να πω όνομα.
χθες μαθαμε οτι η πλατεια καραισκακη βρισκεται στον πειραια
τοσο σχετικος ειναι ο τρεχαλατζης των κυματων
παντως οποιος και να μπαινει με αυτο τον λογαριασμο μαλακιες γραφει και ειναι παντελως ασχετος
καλημερα πρακτορια
Επισκέπτης
πρακτορισκε ησουν & εσυ στο πουλμαν για τον βολο???του το εχω ξαναπει αλλα την μια μπαινει και γραφει ο λαθρομεταναστης που τον γαμαει την αλλη μπαινει και γραφει ο πιτσιρικας που παραμυθιαζεται απο τον γιαννακη τον αρχηγο του
χθες μαθαμε οτι η πλατεια καραισκακη βρισκεται στον πειραια
τοσο σχετικος ειναι ο τρεχαλατζης των κυματων
παντως οποιος και να μπαινει με αυτο τον λογαριασμο μαλακιες γραφει και ειναι παντελως ασχετος
καλημερα πρακτορια
ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
θα με ειχε βαλει φυλακη ο γιαννακης και εμεναπρακτορισκε ησουν & εσυ στο πουλμαν για τον βολο???
ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..
βλεπεις με γονεις δικαστικο και μπατσο ειναι πιο ευκολο να κανεις τον χουλιγκαν
ο chris που ειναι η κουφαλα?
Επισκέπτης
γαμαει την φωτεινουλα & δεν προλαβαινει να μπει εδω..τον εχει ξεζουμισει απ' οτι μαθαινω..θα με ειχε βαλει φυλακη ο γιαννακης και εμενα
βλεπεις με γονεις δικαστικο και μπατσο ειναι πιο ευκολο να κανεις τον χουλιγκαν
ο chris που ειναι η κουφαλα?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις