Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.816
- Πόντοι
- 12.756
Το μουνόπανο ο προφεδορ φτάιειΜας βγήκε ξυνο το τσικνισμα στο γήπεδο.
Το μουνόπανο ο προφεδορ φτάιειΜας βγήκε ξυνο το τσικνισμα στο γήπεδο.
Έλα μαν που τσικνισες;Το μουνόπανο ο προφεδορ φτάιει
Δεν τσικνιζω τυπε μαζί με την πλεμπα, άλλη μέρα με ηρεμίαΈλα μαν που τσικνισες;
Ωραίος.Δεν τσικνιζω τυπε μαζί με την πλεμπα, άλλη μέρα με ηρεμία
για μια ακομη χρονια στο ιδιο έργο θεατες ... αλλα αναμενομενο δυστυχως , καλη ομαδα η αταλαντα αλλα την καναμε και να φαινεται playstation ...
Δεν ξέρω αν το προσέξατε,αλλά στα τελευταία 8 ματς κέρδισε μόνο εσας
Άστον φίλε μου το σιχαμα μπας και ξέρει ο ίδιος;ένας Καραγκιόζης και μισος ειναι..εσυ φιλε μου με ποια ομαδα εισαι που κανει ευρωπαικη πορεια φετος και μας κρινεις?
α καταλαβα απλα αντιολυμπιακος ... απο αυτους που ακομη και τωρα φτυνουν τις πουτσοτριχες του κοκκαλη απο το στομα τους ....Άστον φίλε μου το σιχαμα μπας και ξέρει ο ίδιος;ένας Καραγκιόζης και μισος ειναι..
Έτσι.α καταλαβα απλα αντιολυμπιακος ... απο αυτους που ακομη και τωρα φτυνουν τις πουτσοτριχες του κοκκαλη απο το στομα τους ....
Nομιζω ο τύπος είναι από τους atalanta ultrasΆστον φίλε μου το σιχαμα μπας και ξέρει ο ίδιος;ένας Καραγκιόζης και μισος ειναι..
εσυ φιλε μου με ποια ομαδα εισαι που κανει ευρωπαικη πορεια φετος και μας κρινεις?
μαλακα επιτηδες εκατσα και μετρησα ποσες φορες ακουμπησε τη μπαλα το ξανθο διαμαντι!!!!Αδερφουλη ο Ονιεκουρου καλος;
Ο Ολυμπιακός πήρε 25.000.000 € με τον Ονιεκούρου... - to10.grΗ απόκτηση του Χένρι Ονιεκούρου είναι ίσως η πιο value for money μεταγραφή που έχει κάνει ποτέ ο Ολυμπιακός. Κι ας κόστισε 5.000.000 €.
www.to10.gr
|
Τράβα ρε μαλακα στα υπόγεια να σε γαμησουν τα τραβελια,που πανηγυρίζεις που πέρασες το μαντήλι στο μιλκο καπ στη παράταση κωλοτρυπιδα.Καθίστε ΠΟΥΤΑΝΕΣ να δείτε την αρμάδα του ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΥ τώρα πως γλεντάει στας Ευρωπας!