Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.711
- Πόντοι
- 46.423
1-2 1-2 TEST....
Ο Hell ειναι καλα; Ανανεωσε ο Μαρτινς, Χελ. Δωσε ενα σημαδι οτι εισαι καλα.
Μπορεί όμως να τον κάνει μεταγραφή στη Νιούκαστλ ...
1-2 1-2 TEST....
Έχουν περάσει πολλα χρόνια από τότε... Δεν θέλεις ένα refresh?? Εμένα δεν με χαλαγε!! ΧαχαΤο εχουμε κανει εξι φορες αδερφε!
Φαίνεται λίγο κομμένοςΑδυνάτισε ο πρόεδρος η είναι η ιδέα μου ??? Αντε να το πάρουμε αήττητοι φέτος... Μόνο αυτό δεν έχουμε κάνει....
Το θελω. Αλλα και να μην γινει, στ αρχιδια μου.Έχουν περάσει πολλα χρόνια από τότε... Δεν θέλεις ένα refresh?? Εμένα δεν με χαλαγε!! Χαχα
Μωρέ και γω να.... Απλα με τους ανύπαρκτους που έχουμε για αντιπάλους είναι μαλάκια να μην πάρει κάνα 2 σερί αήττητος.... Έτσι για το ονορε...Το θελω. Αλλα και να μην γινει, στ αρχιδια μου.
Αμα δεν το παρει αηττητος θα ειναι καλυτερα. Για φαντασου τον Μπουχο να χαζοπανηγυριζει. Χαρα θα δωσουμε σε στερημενους ενω θα σηκωνουμε την κουπα.Μωρέ και γω να.... Απλα με τους ανύπαρκτους που έχουμε για αντιπάλους είναι μαλάκια να μην πάρει κάνα 2 σερί αήττητος.... Έτσι για το ονορε...
Χάλι μαύροΈλα μίστερ μπιν το γαμησες
Χάλι μαύρο
Βαρέθηκες το κράξιμο στις ελλεεινίδες και ήρθες εδώ?Πιπα κώλο σας πάνε τα αδέρφια
Καλα ειμαι...απλα δεν θα βλεπουμε μπαλιτσα μεχρι το 2024.Μας εκοψε και το μπασκετ ο αυτιστικος κλοουν Μπαρστοκας οποτε εχουμε μεινει φετος με την ομαδαρα του πολο!1-2 1-2 TEST....
Καλα ειμαι...απλα δεν θα βλεπουμε μπαλιτσα μεχρι το 2024.Μας εκοψε και το μπασκετ ο αυτιστικος κλοουν Μπαρστοκας οποτε εχουμε μεινει φετος με την ομαδαρα του πολο!
o προεδρος με το τυχερο του πουκαμισο (εχω το ιδιο!!!) μια γροθια μαζι με τον καθηγητη ποδοσφαιρικης επιστημης....
Μέσα στην ημέρα αναμένεται να τελειώσει η υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο σύμφωνα με τους Πορτογάλους.
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της μεταγραφής του Ρούμπεν Σεμέδο στην Πόρτο.