tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.859
- Πόντοι
- 606
Έλα ρε σκατογερε, έχουμε και τα τυχερά μαςΓεράματα. Πόνοι στις κλειδώσεις, ακράτεια κλπ.
Αντιλαμβάνεστε...
Θα περάσω όμως από εβδομάδα.
Έλα ρε σκατογερε, έχουμε και τα τυχερά μαςΓεράματα. Πόνοι στις κλειδώσεις, ακράτεια κλπ.
Αντιλαμβάνεστε...
Θα περάσω όμως από εβδομάδα.
Έλα ρε σκατογερε, έχουμε και τα τυχερά μας
Καπου κειθε, οπως καταντησε ο χασικλης.Για που τον προορίζει τον σεμεδο τυπε? Για την γκουανταναμο?
Καλός είναι αυτός αλλά μεγαλούτσικος...η ομάδα είναι σε περίεργο φεγγάρι... Κι ο Μάρτινς πιο ντεφορμέ από τους παίκτες του... Θα δούμε πως θα πάμε κ με την Αταλάντα αλλά δεν είμαι κ πολύ αισιόδοξος.. Αυτός ο πιτσιρικάς που πήρε από την Παρι πρέπει να είναι καλός πάντως....Αυτο σκεφτηκα και εγω. Φαντασου να μην βγει και να ειναι κανενα ταγαρι τι τρολαρισμα εχει να ακουσει για το επιθετο του.
Εντυπωση μου προκαλει που ενω εχουμε αναγκη και κοψιμο για ρεζερβα του Ρεαμπτσιουκ, ο παιχτης αν και 23 χρονων (οριακα μοορει να παιξει στην Β ομαδα) τα ρεπορταζ τον βγαζουν για προσθηκη στην Β ομαδα και οχι στην πρωτη.
Εν τω μεταξυ, μιας και λυσσαξε ο Τακαρος, φερνει και ενα μαυρακι (μελαμψο) τον Ελ Ντεμπες. 18 χρονων.
Ακομα το θεμα Ζαχαβι παιζει κι αυτο.
Καλός είναι αυτός αλλά μεγαλούτσικος...η ομάδα είναι σε περίεργο φεγγάρι... Κι ο Μάρτινς πιο ντεφορμέ από τους παίκτες του... Θα δούμε πως θα πάμε κ με την Αταλάντα αλλά δεν είμαι κ πολύ αισιόδοξος.. Αυτός ο πιτσιρικάς που πήρε από την Παρι πρέπει να είναι καλός πάντως....
καλα αν δωσουν 8 μυρια οι τουρκοι για τικινιο, θα τον παμε με κορδελα μεχρι εκει...Για τον Ζαχαβι λες. Την ιδια ηλικια με τον Ελ Αραμπι εχει. Δεν τα βρισκει με τον Γιουσεφ και λογικα ο Ισραηλινος ειναι φτηνοτερος. Εκτελεστης παντως.
Η μπορει να σου πουλησει τον Τικινιο. Αν τα σταξουν τα 8 που ζητησε ο Ολυμπιακος μιας και εχουν λυσσαξει οι Τουρκοι...
Θα χρειαζόμασταν και έναν τερματοφύλακα να είμαστε πλήρηςμε 8 μυρια ανετα φερνουμε 4-5 αραπηδες ακομα....
Θα χρειαζόμασταν και έναν τερματοφύλακα να είμαστε πλήρης
θα διωξουμε και μαρινα, και θα φερουμε γερασιμιδου για μεταφραστρια...Θα χρειαζόμασταν και έναν τερματοφύλακα να είμαστε πλήρης
καλα αν δωσουν 8 μυρια οι τουρκοι για τικινιο, θα τον παμε με κορδελα μεχρι εκει...
με 8 μυρια ανετα φερνουμε 4-5 αραπηδες ακομα....
Συμφωνώ σε όλα αλλά έχω μια ένσταση για Μπουχαλακη. Αν στηριχθεί και αυτός με μηχανάκια όπως είπες θα ανέβει και αυτός γιατί φέτος δεν είδα σε τρομερή κατάσταση όσους είναι δίπλα τουΣιγά μη δώσουν 8 ... για τον Τικίνιο ...
8 εκ. ζητά ο Ολυμπιακός αλλά ...
Να τον δώσουν με τα μισά και πολλά είναι αλλά δεν υπάρχει αντικαταστάτης.
Ο Ελ Αραμπί ζητάει πολλά ... και είναι 35 ...
Σεμέδο μας τα έπρηξες ...
Ονιεκούρου άντε γειά.
Σισέ με 10 - 14 εκ. να τον δώσουν και πολλά είναι.
Μάρκοβιτς αμαρτία είναι να φύγει.
Δανεικός και επιστροφή.
Ο Καρβάλιο χρειάζεται στην ομάδα η οποία πάσχει στη δημιουργία.
Να στηριχθεί με μηχανάκια δίπλα του και όχι με τον Μπουχαλάκη που θέλει μισή ώρα να στρίψει.
Ο Μαντί σε κάθετη πτώση ...
Ο Κανέ θα κλείσει τρύπες.
Κεϊτά ταλεντάρα.
Ο Μάρτινς να ξυπνήσει από τον λήθαργο.
Συμφωνώ σε όλα αλλά έχω μια ένσταση για Μπουχαλακη. Αν στηριχθεί και αυτός με μηχανάκια όπως είπες θα ανέβει και αυτός γιατί φέτος δεν είδα σε τρομερή κατάσταση όσους είναι δίπλα του
Άκου Σαραβαλακος Θελει μάλλον εξέταση χελ στο ιατρειο σου με τους ουρακοτάγκους του άλλους.Πρεπει να ειναι αλλεργικος στην Ελλαδα ο σαραβαλακος ο Γκαρι....
Μεγάλη πτώση ο Καμάρα όντως!!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι έπαθε.