ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.114
- Πόντοι
- 5.006
Έλα ρε σιγά τα αυγά ένα 50 θα στο στείλω με τον αθηναιοΕμενα και η τσεπη μου.
Έλα ρε σιγά τα αυγά ένα 50 θα στο στείλω με τον αθηναιοΕμενα και η τσεπη μου.
θελουμε ανακαινισει εκ βοθρων. που να μπει ο χελ τι εχει να σουρει.Επειδή έχασαν οι άλλοι άμπαλοι και λόγω διαφοράς το πήραν αγγαρεία.Είναι και ο βάζελος πεθαμένος,λογικό το Χ
Πυρετο εχειςπονεσαν τα ματια μου
Εντάξει Παναιτωλικε εσύ.Πρώτη φορά βλέπω γαύρο να μην έχει ευκαιρία
10 ευρω ενα χρονο αρα 50 ευρω σε 5 χρονια,μια χαρα εχω να λαμβανω.Έλα ρε σιγά τα αυγά ένα 50 θα στο στείλω με τον αθηναιο
Ετσι αδελφέ να τα λέμε όλα.παιζει να ηταν ο χειροτερος ολυμπιακος εδω και 20 χρονια
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την μαλακία έμπνευση με τον Ελ Αραμπί εξτρέμ,για ποιον λόγο το εφαρμόζειθελουμε ανακαινισει εκ βοθρων. που να μπει ο χελ τι εχει να σουρει.
εχουμε σοβαρο θεμα στα χαφ,ο καμαρα σερνετε απο την αρχη της σεζον,εξτρεμ δεν εχουμε,ο ροντριγκεζ εχει κατι?Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την μαλακία έμπνευση με τον Ελ Αραμπί εξτρέμ,για ποιον λόγο το εφαρμόζει
νομιζω ειναι στην Αφρικη....εχουμε σοβαρο θεμα στα χαφ,ο καμαρα σερνετε απο την αρχη της σεζον,εξτρεμ δεν εχουμε,ο ροντριγκεζ εχει κατι?
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την μαλακία έμπνευση με τον Ελ Αραμπί εξτρέμ,για ποιον λόγο το εφαρμό
Στο κοπα Άφρικα είναι ρε άσχετε βγάζει μάτια εκείεχουμε σοβαρο θεμα στα χαφ,ο καμαρα σερνετε απο την αρχη της σεζον,εξτρεμ δεν εχουμε,ο ροντριγκεζ εχει κατι?
και πριν που δεν ηταν,επαιζε?νομιζω ειναι στην Αφρικη....
δεν ειναι μεξικανος?Στο κοπα Άφρικα είναι ρε άσχετε βγάζει μάτια εκεί
Είναι στο κόπα Άφρικα,ο Καμαρά μετά τον κορωνοιό,είναι άλλος παίκτηςεχουμε σοβαρο θεμα στα χαφ,ο καμαρα σερνετε απο την αρχη της σεζον,εξτρεμ δεν εχουμε,ο ροντριγκεζ εχει κατι?
αν επαιζε ο ονιεκουρου θα τους ειχε πατησει....και πριν που δεν ηταν,επαιζε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν ειναι μεξικανος?
ειναι στο σκοπα σκατικα.αν επαιζε ο ονιεκουρου θα τους ειχε πατησει....
μονο εκει τα βγαζει.....Στο κοπα Άφρικα είναι ρε άσχετε βγάζει μάτια εκεί
αν θυμαμαι καλα από οταν ηρθε σε 2 αγωνες τον εχει βαλει ολους κι ολους.μονο εκει τα βγαζει.....
Πρώτη φορά στα χρονικά...Εμενα και η τσεπη μου.
καλο το αγρινιωτικο?Πρώτη φορά στα χρονικά...