Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.835
- Πόντοι
- 6.256
Κλαινε ηδη τα ματια μας Αχμεντ.....ειμαι προσγυγας απο την σμυρνη και ο τσουκαλας θα κλεει απο του χρονου
Κλαινε ηδη τα ματια μας Αχμεντ.....ειμαι προσγυγας απο την σμυρνη και ο τσουκαλας θα κλεει απο του χρονου
Ρε μλκ κλαιωΚλαινε ηδη τα ματια μας Αχμεντ.....
Απο τροπους παντως μηδεν τυπε...ακομα δεν εχεις καταπιει τα φλοκια του Μπεου και βγαζεις γλωσσιτσα.ΡΙΦΙΦΙ σας κανει ηδη ο ΚΟΜΑΝΤΟ...
Τον εστειλε ο ΜΠΟΥΞΑΡΟΣ
Ο καραμάναρος ακονίζει την μπούτσα του ιτούρμπε για να σε γαμήσειΡΙΦΙΦΙ σας κανει ηδη ο ΚΟΜΑΝΤΟ...
Τον εστειλε ο ΜΠΟΥΞΑΡΟΣ
Έλα ρε φύγε από εδώ έφαγες τη ψωλη, άσε να μιλήσει ο ΑχμεντΡΙΦΙΦΙ σας κανει ηδη ο ΚΟΜΑΝΤΟ...
Τον εστειλε ο ΜΠΟΥΞΑΡΟΣ
Αυτός νομίζει οτι με τον Φυσσούν προπονητή έγινε ομάδαΑπο τροπους παντως μηδεν τυπε...ακομα δεν εχεις καταπιει τα φλοκια του Μπεου και βγαζεις γλωσσιτσα.
2 του εριξα τον στεναχωρησα και του ζητησα συγνωμηΟ καραμάναρος ακονίζει την μπούτσα του ιτούρμπε για να σε γαμήσει
Δεν φταιει αυτος....ο κουραδομαλακας ο Μαρτινς που δεν τους ξεκωλιασε στο πρωτο παιχνιδι φταιει γαμω την Εστοριλ μου μεσα!Αυτός νομίζει οτι με τον Φυσσούν προπονητή έγινε ομάδα
ηταν μια ατυχη στιγμηΑπο τροπους παντως μηδεν τυπε...ακομα δεν εχεις καταπιει τα φλοκια του Μπεου και βγαζεις γλωσσιτσα.
την αλλη βδομαδα ερχεστεΔεν φταιει αυτος....ο κουραδομαλακας ο Μαρτινς που δεν τους ξεκωλιασε στο πρωτο παιχνιδι φταιει γαμω την Εστοριλ μου μεσα!
τι τσιμπισες μαν?ΓΑΜΙΟΛΑΣ ΜΠΕΟΣ
πουτσες απο τον καραφλο-Μπεοτι τσιμπισες μαν?
Πολυ χαρουμενο σε βλεπω που ερχομαστε και δεν θα σου βγει σε καλο....ηταν μια ατυχη στιγμη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
την αλλη βδομαδα ερχεστε
εχω ελπιδες,ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣΠολυ χαρουμενο σε βλεπω που ερχομαστε και δεν θα σου βγει σε καλο....
Ρε μαλέα μήπως μαστούρωσες από το νέφτι που έχει η μπογιά που βάφεις τα κάγκελα;εχω ελπιδες,ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ
θα κλαις την αλλη βδομαδα να ξες....αν χασω βεβαια θα ερθω και θα παραδεχθω την ανωτεροτητα σας στο συγκεκριμενο παιχνιδιΡε μαλέα μήπως μαστούρωσες από το νέφτι που έχει η μπογιά που βάφεις τα κάγκελα;
καλησπερα αν ερθεις στο νημα φυλλο μηδεν μπορεις να μιλησεις στο ιδιο επιπεδο με το μελος psixopathis.ο τσουκαλας γιατι κρυβετε και δεν βγαινει στην εκπομπη να πει για το νεο γηπεδο της αεκ και την πουτσα που θα φαει?
Αχμεντ εναν Kyriakos29 τον ξερεις;ο τσουκαλας γιατι κρυβετε και δεν βγαινει στην εκπομπη να πει για το νεο γηπεδο της αεκ και την πουτσα που θα φαει?