doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Γεια σου Αλητη , Υπαλληλε , Μελος Δολοφονε , Βιαστη, Εκβιαστη Πρεζακια, Πρεζεμπορα , Νυμφομανη, Τρισαθλιε , Τριςκαταρατε, κεφτε , Τεντιμπόη, παλιοχαρακτήρα, ανεπρόκοπε, επιβλαβή, ανεπαρκή,καλημερα πρακτορες-χουλιγκανοι-υπαλληλοι-πρεζακηδες-δολοφονοι-αλητες..
γεια σου αρχιπρακτορα..Γεια σου Αλητη , Υπαλληλε , Μελος Δολοφονε , Βιαστη, Εκβιαστη Πρεζακια, Πρεζεμπορα , Νυμφομανη, Τρισαθλιε , Τριςκαταρατε, κεφτε , Τεντιμπόη, παλιοχαρακτήρα, ανεπρόκοπε, επιβλαβή, ανεπαρκή,
Αμπαλε, γερασμένε, «νεροκουβαλητή», κομπάρσε, γραφικε,
κωλοτούμπα, παππού, παλτό, κουτσε, στραβε, ανάπηρε,
ανήθικε, άνανδρε, βρωμιάρη, λίγε, κακε, άσχημε,
τσιγκούνη, άπλυτε, κακοντυμένε, χοντρε, καμένε,
αγύμναστε, τυφλε, τελειωμένε, βαδιστή, απαράδεκτε,
απροπόνητε, άχρηστε, ξεδιάντροπε, ξενύχτη,
προικοθήρα, κακόγουστε, λοξομάτη, περιπατητή, λούζερ,
συνταξιούχε, απόμαχε, βετεράνε, άμυαλε, στραβοκάνη,
ταληροφονιά, καρπαζοεισπράκτορα, ψόφιε
Πιτσικόμη, Γλυμούτση, Χλιμήτζουρα, Γκάβακα, Πλακομανέστρα, Μανταφούνη
Λιμοκοντόρε, Μυρουδιά, Σαπιοκοιλιά, Λίγδα, Μεθύστακα, Ψευτόμαγκα, Αδαή
καλημερα πρακτορα..καλημερα αλανια συνγαυροι...χαθηκαμε!!
καλημερα και στους συνγαυρους πλεζουρ και κρις που εχουν κοψει την καλημερα τους μαζι μου!!!
εκει που σταματαει η λογικη,αρχιζει η ψυχοπαθεια του κροκους..δεν ειδα τι γραφτηκε για την απομακρυνση του Τακαρου αλλα εγω διαφωνω καθετα....Η επρεπε να τον ειχε αλλαξει το προηγουμενο καλοκαιρι οπως αρχικα ελεγε ο Σωκρατος η επρεπε να τον αλλαξει το ερχομενο καλοκαιρι...Δεν υπαρχει καμια λογικη στην τωρινη απομακρυνση του!!!
Eλα ρε φιλε!καλημερα αλανια συνγαυροι...χαθηκαμε!!
καλημερα και στους συνγαυρους πλεζουρ και κρις που εχουν κοψει την καλημερα τους μαζι μου!!!
Πραγματικη Ψυχοπαθεια!!!εκει που σταματαει η λογικη,αρχιζει η ψυχοπαθεια του κροκους..
τον ετρωγε η κωλαρα του ν' ακουσει ΠΑΛΙ τα μπινελικια του..
Που είσαι εσύ ρε πράκτορα-μέλος-κατάσκοπε-υπάλληλε ??? Σαν να χάθηκες λίγο από το σάιτ...καλημερα πρακτορα..
παραδιδω πτυχιακη στην αντικατασκοπεια-δολοφονια αλλοθρησκων φετος & εχω διαβασματα..Που είσαι εσύ ρε πράκτορα-μέλος-κατάσκοπε-υπάλληλε ??? Σαν να χάθηκες λίγο από το σάιτ...![]()
δεν γαμαω στρακια λεμεεεεεεεεεεεεεεε..πλεζουρ σε ψαχναν τα χανουμια,να μπαινεις πιο συχνα ρε τους λειπεις
αμα δεν παιξω ξυλο το σαββατο με τους μαλακες που ηθελαν να φυγει ο ΤΑΚΑΡΟΣ,ποτε θα παιξω ρε???δεν το χανω με τιποτε..σαββατο ποιοι θα πανε γηπεδο????
κοιτα να αρρωστησεις παλιαμα δεν παιξω ξυλο το σαββατο με τους μαλακες που ηθελαν να φυγει ο ΤΑΚΑΡΟΣ,ποτε θα παιξω ρε???δεν το χανω με τιποτε..
ΔΕΝ θελω τετοιου Ειδους Ερωτησεις....κοιτα να αρρωστησεις παλι
μαλλον λεω να κατηφορισω και εγω,τι ωρα το σαββατο ειναι?
chris θα κατεβεις?η εχεις ρεπο