Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Εκτος αποστολης τραυματιας…Δε πειράζει στρατο μετά θα μπει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για τον δικο μας λεω!
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Εκτος αποστολης τραυματιας…Δε πειράζει στρατο μετά θα μπει
Ξέρω ρεΕκτος αποστολης τραυματιας…
Για τον δικο μας λεω!![]()
![]()
Ναι πες του να πιουν το τσάι τους και ύπνο.Αντζελο εδω κατι μπαρμπαδια σας κραζουν οτι ειστε ανετοιμοι…![]()
Εχουν χυσει με μας οι παππουδες… δουλεμενη ομαδα κλπ… και ειναι γαυροι!Ναι πες του να πιουν το τσάι τους και ύπνο.
Μήπως είναι αρειανοιΕχουν χυσει με μας οι παππουδες… δουλεμενη ομαδα κλπ… και ειναι γαυροι!![]()
![]()
Οχι τους τσεκαρα!Μήπως είναι αρειανοι![]()
Κάτσε ρε χελ με τη πρώτη τον έβγαλες ανικανοΓια κλαμματα το Πολωνακι στη πρωτη του εμφανιση....και υποτιθεται αυτος θα ειναι πασπαρτου για δεξια και αριστερα.Παλι θα βγαλουμε αλλη μια χρονια χωρις μπακ....
Εχω παντα την αποψη αδερφε οτι ο πραγματικα καλος παιχτης δειχνει την αξια του απο το πρωτο παιχνιδι...θυμασαι με τον Λαλα τι λεγανε;Ειναι νωρις ακομα,δεν εχει κανει προετοιμασια κτλ...Κάτσε ρε χελ με τη πρώτη τον έβγαλες ανικανο
Είναι και 20 ακομα
Εχω παντα την αποψη αδερφε οτι ο πραγματικα καλος παιχτης δειχνει την αξια του απο το πρωτο παιχνιδι...θυμασαι με τον Λαλα τι λεγανε;Ειναι νωρις ακομα,δεν εχει κανει προετοιμασια κτλ...
Τεσπα μακαρι να πεσω εξω αλλα η πρωτη εικονα δεν ειναι καλη....
Μέτρια η ομάδα στο ημίχρονο κακή.αλλα έχει βελτίωση μετά με τους καινούργιους παίχτες.Για πείτε πως μας είδατε χθες ....
Γιατι εγω αν αρχίσω να λεω θα στεναχωρήσω πολλούς
Άρχισαν ήδη τα κακακια στο Μικρολίμανο!Κανει μπαμ για μενα οτι και οι μεταγραφες γινανε με τρομερη καθυστερηση και οτι δυστυχως αρκετες επιλογες δεν ηταν σωστες....εντωμεταξυ απο φυσικη κατασταση ειναι ολοι σαν κοτοπουλα.Δεν ξερω νομιζω οτι δεν θα προλαβει ο Μαρτινς να κανει Χριστουγεννα....
Ναι τυπε τρεμουμε τους πορθητες της Ριεκα στο Ιντερτοτο....Άρχισαν ήδη τα κακακια στο Μικρολίμανο!![]()
![]()