ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.688
- Πόντοι
- 5.006
Εντάξει ρε Τακούλη,δεν πειράζει για μια ακόμη αναβολή.αλλη μια αναβολη της εναρξης του πρωταθληματος απο τα παραρτηματα της εγκληματικης οργανωσης του τσετσενου...
μεχρι να βρει τηλεοπτικο συμβολαιο η μπαοκαρα δεν προκειται να ξεκινησει το πρωταθλημα...
θα τους ελεγα να ανοιξουν ξανα το μπαοκ tv, αλλα και η καζουρα εχει τα ορια της....
Τυπε μου έχεις κάποια σχέση με τον εδεσσαικο?ΕΓΩ θελω αντιπαλο γουεστ χαμ...παντα νικη επι αγγλικης ομαδας ειναι +++++-----
στα υπολοιπα τα αναλυσαμε οσο δεν παει, ομαδες σουπερ σουπερ φοβητρο δεν υπαρχουν...
προσφατα αν σκεφτω ματς που χασαμε ολοκληρωτικα ασχετα 2-3 απο σπορτινγκ το εσωσε ο παρντο!--
ειχαμε φαει 0-3 +3 δοκαρια+ 5ευκαιριες εφιαλτης τοτε, οποτε κ μια μεσαια ομαδα στην μερα της μπορει να μας δυσκολεψει.
ασχετα αν τοτε ειχαμε τον ΧΑΣΙ ομαδα ασχημη δεν ειχαμε κ ομως οι πορτογαλοι, μας παιξαν τρελη μπαλα--
ουτε η μπαγερν στα καλα της εδω μεσα ουτε η αγγλικες ομαδες
τον ολυμπιακο εσυ που τον ειδες οτι εχει 43000 ποντους 33000 ποντους εχει ανοιξε τα στραβα σου μπετοβλακα και οσο για την ΑΕΚ που ειπες οτι ειναι 200η θεση ζαβε μπες στο σαιτ της ουεφα και ξεστραβωσου 58η ειναι αλλα ο αποκλεισμος απο τους Βουλγαρους σου προκαλεσε εκτος απο χαζομαρα και γλαυκωμα τριμαλακαη πορεια προς τον τελικο.....
(το τριτο γκρουπ ειναι φωτια )
Α’ ΓΚΡΟΥΠ
Λιόν Γαλλία 76.000
Νάπολι Ιταλία 74.000
Λεβερκούζεν Γερμανία 57.000
Ντιναμό Ζάγκρεμπ Κροατία 44.500
Λάτσιο Ιταλία 44.000
Σλάβια Πράγας Τσεχία 43.500
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ 43.000
Μονακό Γαλλία 36.000
Β’ ΓΚΡΟΥΠ
Μπράγκα Πορτογαλία 35.000
Σέλτικ Σκωτία 34.000
Άιντραχτ Γερμανία 33.000
Ερυθρός Αστέρας Σερβία 32.500
Λέστερ Αγγλία 32.000
Ρέιντζερς Σκωτία 31.250
Λοκομοτίβ Μόσχας Ρωσία 31.000
Γκενκ Βέλγιο 30.000
Γ’ ΓΚΡΟΥΠ
Αϊντχόφεν Ολλανδία 29.000
Μαρσέιγ Γαλλία 28.000
Λουντογκόρετς Βουλγαρία 28.000
Γουέστ Χαμ Αγγλία 20.113
Σοσιεδάδ Ισπανία 19.571
Μπέτις Ισπανία 19.571
Φενέρμπαχτσε Τουρκία 19.500
Σπαρτάκ Μόσχας Ρωσία 18.500
Δ’ ΓΚΡΟΥΠ
Σπάρτα Πράγας Τσεχία17.500
Ραπίντ Βιέννης Αυστρία 17.000
Γαλατασαράι Τουρκία 17.000
Μίντιλαντ Δανία 13.500
Φερεντσβάρος Ουγγαρία13.500
Μπρόντμπι Δανία 7.000
Στουρμ Γκρατς Αυστρία 7.165
Ομόνοια Κύπρος 5.500
Τυπε μου έχεις κάποια σχέση με τον εδεμη
μηπως εισαι μαλακας?Τυπε μου έχεις κάποια σχέση με τον εδεσσαικο?
αστον βρηκε εδω μια σελιδα να υπαρχει.....---ειναι και ασφαλεια του προεδρου!!!!τον ολυμπιακο εσυ που τον ειδες οτι εχει 43000 ποντους 33000 ποντους εχει ανοιξε τα στραβα σου μπετοβλακα και οσο για την ΑΕΚ που ειπες οτι ειναι 200η θεση ζαβε μπες στο σαιτ της ουεφα και ξεστραβωσου 58η ειναι αλλα ο αποκλεισμος απο τους Βουλγαρους σου προκαλεσε εκτος απο χαζομαρα και γλαυκωμα τριμαλακα
αντίστρεψε τα νούμερα για το αεκάκι και είσαι μέσατον ολυμπιακο εσυ που τον ειδες οτι εχει 43000 ποντους 33000 ποντους εχει ανοιξε τα στραβα σου μπετοβλακα και οσο για την ΑΕΚ που ειπες οτι ειναι 200η θεση ζαβε μπες στο σαιτ της ουεφα και ξεστραβωσου 58η ειναι αλλα ο αποκλεισμος απο τους Βουλγαρους σου προκαλεσε εκτος απο χαζομαρα και γλαυκωμα τριμαλακα
Μπορει..δεν αποκλείεται...αλλα δεν μου απάντησεςμηπως εισαι μαλακας?
Την τελευταία φορά που τον διάβασα, ένιωσα την ανάγκη υποστήριξης από ειδικό. Εδώ και δυο χρόνια+ έχω σταματήσει να διαβάζω τα ποστ του όπου και αν γράφει. Θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο.Τυπε μου έχεις κάποια σχέση με τον εδεσσαικο?
re σαλτα και γαμησου μαλακα, αντε καραγκιοζη, τραβα να καθαρισεις κανα μπουρδελο, μπας και παρεις εκπτωση μαλακα ΛΙΓΟΥΡΗ καθυστερημενε.. πεταγεσαι σαν πορδη, γλυφτη....αντε σιχαμα...αντε ΚΟΥΡΑΔΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΡΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥΤην τελευταία φορά που τον διάβασα, ένιωσα την ανάγκη υποστήριξης από ειδικό. Εδώ και δυο χρόνια+ έχω σταματήσει να διαβάζω τα ποστ του όπου και αν γράφει. Θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο.
αμα πεις που κολλαει θα σου πω...Μπορει..δεν αποκλείεται...αλλα δεν μου απάντησες
ΡΕ φιλε μην ασχολεισαι με τυπου ολυμπιακους του pop corn....αστους ουτε τι χρωμα εχει η φανελα δεν ξεραν μερικα χρονια πριν...ασε να βλεπουν οτι θελουν....τον ολυμπιακο εσυ που τον ειδες οτι εχει 43000 ποντους 33000 ποντους εχει ανοιξε τα στραβα σου μπετοβλακα και οσο για την ΑΕΚ που ειπες οτι ειναι 200η θεση ζαβε μπες στο σαιτ της ουεφα και ξεστραβωσου 58η ειναι αλλα ο αποκλεισμος απο τους Βουλγαρους σου προκαλεσε εκτος απο χαζομαρα και γλαυκωμα τριμαλακα
τωρα δεν εχει και σημασια, απλα ετυχε το ματς σε λαθος στιγμη 8 στις 10 τους περναγαμε...ανετα---Μια ρεβανς με το βουλγαρικο χωριο δεν θα ηταν καθολου ασχημη. Εχουμε κατι χρεωστουμενα. Καιρος να δουν την κανονικη μας ομαδα.
Νυσταξες αδελφέ για να ξυπνήσουμε λιγο
Νυσταξες αδελφέ για να ξυπνήσουμε λιγο
μηπως ανακαλυψες ολυμπιακο απο το 2011 και μετα?Τυπε μου έχεις κάποια σχέση με τον εδεσσαικο?
ΑΝΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑ για να μην ξεχνιομαστε ποιος ειναι ποιος....εσυ θες υποστηριξη απο ειδικο..Την τελευταία φορά που τον διάβασα, ένιωσα την ανάγκη υποστήριξης από ειδικό. Εδώ και δυο χρόνια+ έχω σταματήσει να διαβάζω τα ποστ του όπου και αν γράφει. Θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο.