Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.027
- Πόντοι
- 3.656
για μαλαισια,ουζμπεκισταν,κενυα,ινδοκινα καπου τελος παντων να αναδειξει το ταλεντο τουΓια Αρη ;
για μαλαισια,ουζμπεκισταν,κενυα,ινδοκινα καπου τελος παντων να αναδειξει το ταλεντο τουΓια Αρη ;
μόνο τους καλούς πουλάει ο πρόεδρας..τα παλτά τα κρατάει. έχει σχέδιο και όραμα για τον ολυμπιακόαυτο το παιδι ο ανδρουτσος...ειναι πολυ περιεργο που δεν πηρε μεταγραφη...
τυπε αυτος δεν ειναι παλτο....ο καλογερος που κρεμανε τα υπολοιπα ειναιμόνο τους καλούς πουλάει ο πρόεδρας..τα παλτά τα κρατάει. έχει σχέδιο και όραμα για τον ολυμπιακό
Nαι, σιγα τις φιρμες τυπου Ρετσος , Σαμαρης κλπ Ο προεδρος πουλαει οταν πρεπει. (= οταν ερχονται φορτωμενα τα καραβια)μόνο τους καλούς πουλάει ο πρόεδρας..τα παλτά τα κρατάει. έχει σχέδιο και όραμα για τον ολυμπιακό
A και μορη πουτανα καραφλη Σκωτσέζα γαμω το σπίτι σου γαμιολα.![]()
υγ : η λουντογκορετς εχει καλη ομαδα ρε αυνανες!!!!!δεν ειναι χωριο....
οι βουλγαροι τα τελευταια κοντα 10 χρονια παιζουν μονιμως ομιλους τσουλου και γιουροπα...και μαλιστα παντα μεσω προκριματικων....Η Λουντογκορετς σαν ομαδα ειναι στο επιπεδο της Κούλας. Αρα χωριό για τα δικα μας στανταρντ. Ολυμπιακος ειμαστε.
Επισης προερχεται απο πραγματικο χωριο , το Ραζγκραντ ειναι σαν την Αρτα. Θα ειναι μαυρη σελιδα στην ιστορια μας να αποκλειστουμε απο τετοια ομαδα.
κατι εχει ο προφεσορ φετος.δεν εξηγουνται πολλα.γκολ μιση προκριση για την αρμαδα του καθηγητη...στον επαναληπτικο τα πραγματα θα ειναι πολυ πιο ευκολα για τον αιωνιο γαμια, καθως θα δωσουμε περισσοτερους χωρους και θα παιξουμε πιο σφιχτα...
Χειρότερη είναι από τους προηγούμενους που παίξαμεγκολ μιση προκριση για την αρμαδα του καθηγητη...στον επαναληπτικο τα πραγματα θα ειναι πολυ πιο ευκολα για τον αιωνιο γαμια, καθως θα δωσουμε περισσοτερους χωρους και θα παιξουμε πιο σφιχτα...
Μαλακίες λες τώρα δεν είναι υπερομάδα αλλά από αυτές που έχουμε παίξει η τη Νέφσκι είναι μερα με τη νύχτα.Χειρότερη είναι από τους προηγούμενους που παίξαμε
οι βουλγαροι τα τελευταια κοντα 10 χρονια παιζουν μονιμως ομιλους τσουλου και γιουροπα...και μαλιστα παντα μεσω προκριματικων....
τι σχεση εχει αυτη η ομαδα με τα ελληνικα μπουρδελα?????η μερα με την νυχτα....εδω οι δικοι μας δεν μπορουν να κερδισουν ημιεπαγγελματικες ομαδες απο τις παμπ της ιρλανδιας δυο διοργανωσεις πιο κατω....
Εμένα η προηγούμενη που παίξαμε μου φάνηκε καλύτερη ομάδα σήμερα ειμασταν πολυ κακοί δεν μπορείς να κάνεις με τέτοια ομάδα 1 ευκαιρία στο παιχνίδιΜαλακίες λες τώρα δεν είναι υπερομάδα αλλά από αυτές που έχουμε παίξει η τη Νέφσκι είναι μερα με τη νύχτα.
Εμένα η προηγούμενη που παίξαμε μου φάνηκε καλύτερη ομάδα σήμερα ειμασταν πολλοί κακοί δεν μπορείς να κάνεις με τέτοια ομάδα 1 ευκαιρία στο παιχνίδι