Ελπιζω σημερα, να εχουμε διαρκεια και να καθαρισουμε το ματς εστω επαγγελματικα, οι βουλγαροι δεν ειναι και κατι τρομερο αρκει να μην μπουμε σε στυλ προπονησης να ειμαστε σοβαροι.
ελπιζω να μην ξεκινησει ο ρεατσου, γεκινα μερικοι πορτογαλοι απλα δεν βγηκαν εκτος ποτενσε που ηδη ηταν γνωστος και ο ΣΑ.
ΜΕ el arabi ειμαστε αλλη ομαδα τον βαζω στο τοπ 5 ξενων...(ντεταρι,προτασοφ,ριβαλντο,τζορτζεβιτς)..γιατι δεν μετραει το ονομα αλλα κ η προσφορα. π.χ ο ντεταρι δεν εδωσε το 100% ασχετα που χαμε ομαδα αστα.-
---
ελπιζω φετος ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ γιατι προηγουμενη σεζον 3 στα 4 γκολ ηταν ετσι.
οσο για φορτουνη εγω δεν θα τον βρισω απλα χωρις ΑΥΤΟΝ η ομαδα ειναι πιο ΓΡΗΓΟΡΗ.
---
ΤΟΝ καινουργιο εξτρεμ θα το δουμε στην πορεια.
---
στην πουτανα που εξαφανιστηκε ,εγω δεν εχω εμπαθεια ουτε ξεχναω οτι η ομαδα μετα το 97 εκανε επιτυχιες εξω πχΠΡΙΝ τι ειχαμε μερικες ιστορικες νικες ΑΓΙΑΞ,ΣΕΒΙΛΗ,ΜΠΕΝΦΙΚΑ στα 80ς 90ς...αρχες.
η καθιερωση σαν υπολογισιμη ομαδα ηρθε μετα...το 2004...πχ ειχαμε κ ηττες σοκ με προπονηταρα των media μπαγιεβιτς...χερεβεν,μολντε και αλλα....ποιος ξεχναει το 0-1 στο λιβερπουλ που καταφερε κ μας εβαλε μες τα διχτυα...και στο οακα 98 βγαζει καραπιαλη και βαζει αμπονσα!!!!!!!!!!!!!!...τεσπα περασμενα αυτα-
ξαναγραφω στην πουτανα....αν η ΑΕΚ,ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ Κ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΟΥΝ ωστε η ομαδα να δινει 4-5 ματς δυνατα σε καθε γυρο δεν γινεται να ερθει ανοδος....--
--
ανεξαρτητα το αποτελεσμα μακαρι να κρατησουμε τον μαρτινς για πολλα πολλα χρονια-
--
καμαρα ελπιζω να μεινει ειναι υπερ πολυτιμος...και ο κουντε να βγει καλος οποτε με τριαδα αυτον καμαρα και εμβλια εχουμε απιστευτο κεντρο-
αριστερο μπακ εμεινε...και εχω λιγες ελπιδες για lala ισως φετος βγει.
----
προβλεψη 2-0 καθαρο σκορ