Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.068
- Πόντοι
- 10.411
νταξ γκολαρα.....
νταξ γκολαρα.....
Πες τα καραμαναρε.ελα δίπλα έχει γέλιο.Βρηκατε τερματα για τα επομενα 30 χρονια! Ποιος σα και ποιος βατσλικ…
τι ξαφνικα ρε γυφτο???εχουμε καμια 22 πρωταθληματα τα τελευταια 25 χρονια!!!!περισυ ηταν για τα πανηγυρια ΑΕΚ,ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΑΟ.....
ξαφνικα γιναμε ρεαλ μαδριτης...δεν πειραζει φατε σανο.......
Αντε φαμησου ρε μαλακα ολυμπιακε του σωλήνα χτεσινε καραγκιόζη. ..τι ξαφνικα ρε γυφτο???εχουμε καμια 22 πρωταθληματα τα τελευταια 25 χρονια!!!!
αντε τραβα κλαψε αλλου...μας εσπασες τα αρχιδια με την μιρλα σου...
Αυτό ήθελα να γράψω ο τερμασ νομίζω θα κάνει καριέραΒρηκατε τερματα για τα επομενα 30 χρονια! Ποιος σα και ποιος βατσλικ…
Δεν ξέρω νομίζω δεν υπήρχε πρόθεσηΜ'αρέσουν πάντως τα αντικειμενικά ΜΜΕ. Η καρατιά του Καμαρά ήτανε "κακιά στιγμή" ενώ αυτή του Αζέρου ήτανε "δολοφονικό χτύπημα".
Ρε ρεντικολο τι ειπα η ομαδα περισυ φσνηκε σουπερ επειδη οι αλλοι ειναι πτώματα που το ψέμα ρε τριμαλακα??ας δωσει καποιον μια σερβιετα στον αχιλλεα ρε παιδια...μας εχουν παρει τα αιματα απο την περιοδο του...
22 ιουλιου θυμηθηκε τον κυραστα, τον κασαπη και την χερενφεν....
υγ : τυπε περιεγραψε λιγο την μαπα σου, να δω μηπως εισαι απο αυτους που φαγανε τα σουτια τα τελευταια χρονια και τους κοψαμε το γηπεδο?
Να παμε στην καινουργια φουρνια...θες οποτε θες συνδεσμιακασε ενα ποστ ειχε μεσα κυραστα, κασαπη και παχατουριδη...
φαντασου ποσα χρονια εχει να παει γηπεδο ο τυπος....το τι ξυλο εχει αρπαξει ο φουκαρας και εκοψε το γηπεδο, δεν λεγεται...
Οκ καραγκιοζη γιατι πρεπει να φυγω κέντρο. .σε ενα ποστ ειχε μεσα κυραστα, κασαπη και παχατουριδη...
φαντασου ποσα χρονια εχει να παει γηπεδο ο τυπος....το τι ξυλο εχει αρπαξει ο φουκαρας και εκοψε το γηπεδο, δεν λεγεται...