ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.409
- Πόντοι
- 5.006
Συγνώμη μαν θα πάμε Κοσμίδη τότεμε πληγωσες.
Συγνώμη μαν θα πάμε Κοσμίδη τότεμε πληγωσες.
Σουρωμενος ειναι τυπε...ζεχνει ουζο.Το ότι ο προφεσορ πλέον τα έχει παρατήσει το βλέπεις??
Ο Μητρογκολ καλό θα είναι να αποσυρθεί ξεφτιλιζεται!Ο ΜητροΓκολ θα το καρφωσει…
Ρε μπουχο που πάτε ρε μλκ μου με Ολιβέιρα κουτσό άλογο και ένα χαρτί το χρόνο.μαλακα για τεταρτους σας βλέπω..και το ασανσέρ θα σας περασει.Ο Μητρογκολ καλό θα είναι να αποσυρθεί ξεφτιλιζεται!
... Θα έχει ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ τον νου σουΡε μπουχο που πάτε ρε μλκ μου με Ολιβέιρα κουτσό άλογο και ένα χαρτί το χρόνο.μαλακα για τεταρτους σας βλέπω..
Ναι καλά εδώ θα είμαστε..πιο χάλια από πέρσυ θα είσαστε .... Θα έχει ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ τον νου σου
Ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ ειναι εγγύηση. Θα φτιάξει ένα σύνολο πάλι άτρωτο!Ναι καλά εδώ θα είμαστε..πιο χάλια από πέρσυ θα είσαστε .
Ναι καλά μλκ μου με τον Ολιβέιρα και σβαμπ και τον μαμ.κουνια που σε κουναγε..Ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ ειναι εγγύηση. Θα φτιάξει ένα σύνολο πάλι άτρωτο!
Κοίτα να περάσεις τώρα το νεφσκι Μπακού κ άσε μας εμάς!Ναι καλά μλκ μου με τον Ολιβέιρα και σβαμπ και τον μαμ.κουνια που σε κουναγε..
τον ολυμπιακο Β θα βαζουμε να σας πηδαει τον Β.Κοίτα να περάσεις τώρα το νεφσκι Μπακού κ άσε μας εμάς!
Εδώ θα είμαι να ΞΕΡΟΧΥΝΩ!!!
Ο κουντε και ο τικινιο θα σας πάειΚοίτα να περάσεις τώρα το νεφσκι Μπακού κ άσε μας εμάς!
Εδώ θα είμαι να ΞΕΡΟΧΥΝΩ!!!
Στο νήμα της Αεκούλας εσύ,σβέλτα.Τί έγινε το 'μέχρι τέλους' ρε παιδιά;
Τάκη περιμένουμε απαντήσεις