You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 5.638
- Πόντοι
- 1.436
Δεν είναι έγκλημα γιατί πολυ απλά έχει αντικαταστησει την απογευματινή προπόνηση με φιλικά παιχνίδια. Άρα μπορούσαν να έχουν τραυματιστεί και στο οικογενειακό διπλοΝομίζω ότι σε περίοδο προετοιμασίας είναι εγκληματικό τα συνεχόμενα και καθημερινά φιλικά.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
to troympakh poy einai aplyto ua mpei?Ανεβολιαστος δεν μπαίνει κανείς τυπε είχε βγάλει και ανακοίνωση πρόσφατα η ΠΑΕ.
το ξερω αυτο μωρε.&απο εμβολιο ειμαστε οκ.αντε γιατι πηξαμε χωτις την αρρωστια!!!Έλα μαν θα βγάλουν ανακοίνωση πότε θα κυκλοφορήσουνε,το 85% του γηπέδου θα έχει χωρητικότητα.και μόνο εμβολιασμενοι.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.409
- Πόντοι
- 5.006
Όχι ρε μια χαρά είναι ο άνθρωπος.to troympakh poy einai aplyto ua mpei?
Πλιζ ντιφαϊν αντερλαϊντκρατησε μου μια vvip.
vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 5.638
- Πόντοι
- 1.436
Σε λίγο θα διαβάσεις και την επόμενη. Εγώ δεν είπα ότι θα μπει ανεμβολιαστος. Εγώ είπα ότι η παε θα τα διαθέσει σε όλους και από εκεί και πέρα είναι στον καθένα να παρειΑνεβολιαστος δεν μπαίνει κανείς τυπε είχε βγάλει και ανακοίνωση πρόσφατα η ΠΑΕ.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.409
- Πόντοι
- 5.006
Θα δούμε τυπε αλλάζουν το κονέ ανά πάσα στιγμή..Σε λίγο θα διαβάσεις και την επόμενη. Εγώ δεν είπα ότι θα μπει ανεμβολιαστος. Εγώ είπα ότι η παε θα τα διαθέσει σε όλους και από εκεί και πέρα είναι στον καθένα να παρει
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.922
- Πόντοι
- 46.423
Δεν είναι έγκλημα γιατί πολυ απλά έχει αντικαταστησει την απογευματινή προπόνηση με φιλικά παιχνίδια. Άρα μπορούσαν να έχουν τραυματιστεί και στο οικογενειακό διπλο
Άλλο να παίζεις οικογενειακό διπλό και άλλο να παίζεις "φιλικό" με Salzbourg ...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
Πολυιδιοκτησία 1973 γαμω την Παναχαϊκη μου https://www.sdna.gr/podosfairo/8553...ahaiki-3-5-o-goylandris-plirone-kryfa-epi-ena
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.409
- Πόντοι
- 5.006
Έλα ρε τραβά απ' εδώ πήγαινε στο μπουρδέλο σου, οτι θυμασαι χαίρεσαι νούμερο.Πολυιδιοκτησία 1973 γαμω την Παναχαϊκη μου https://www.sdna.gr/podosfairo/8553...ahaiki-3-5-o-goylandris-plirone-kryfa-epi-ena
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βλάκα από το δικο σας sdna καραγκιοζηδες..Έλα ρε τραβά απ' εδώ πήγαινε στο μπουρδέλο σου, οτι θυμασαι χαίρεσαι νούμερο.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.409
- Πόντοι
- 5.006
Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, τη Δευτέρα 5 Ιουλίου ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας των Πειραιωτών, ενώ έδωσαν και αναλυτικές πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσής τους.
ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ
Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός (www.olympiacos.org).
Οι θύρες 3 έως 7 και η οικογενειακή θύρα (Family, θύρες 24, 25) δεν θα διατεθούν online αλλά μόνο κατόπιν ραντεβού.
ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ
Οι θύρες 3 έως 7 και η οικογενειακή θύρα (Family, θύρες 24, 25) δεν θα διατεθούν online αλλά μόνο κατόπιν ραντεβού.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
θελω θυρα 11.Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, τη Δευτέρα 5 Ιουλίου ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας των Πειραιωτών, ενώ έδωσαν και αναλυτικές πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσής τους.
ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.409
- Πόντοι
- 5.006
Και πιστοποιητικο εμβολιασμού.που είναι ο άλλος που εκανε τον έξυπνο που έλεγε δε χρειάζεται.θελω θυρα 11.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.409
- Πόντοι
- 5.006
Για την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας είναι απαραίτητα τα παρακάτω: ΑΜΚΑ, ΑΔΤ, ΑΦΜ, αριθμός κινητού τηλεφώνου, email.
Για αγορά από το «Γ. Καραϊσκάκης» οι φίλαθλοι θα πρέπει να επιδείξουν:
Πιστοποιητικό εμβολιασμού covid-19 ή πιστοποιητικό νόσησης covid-19 ή το προγραμματισμένο ραντεβού εμβολιασμού
Για αγορά από το «Γ. Καραϊσκάκης» οι φίλαθλοι θα πρέπει να επιδείξουν:
Πιστοποιητικό εμβολιασμού covid-19 ή πιστοποιητικό νόσησης covid-19 ή το προγραμματισμένο ραντεβού εμβολιασμού
το θεμα ειναι οτι&με το 85%,θα μπορουμε να πηγαινουμε σε ολα τα παιχνιδια η θα σου κανει επιλογη?Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, τη Δευτέρα 5 Ιουλίου ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας των Πειραιωτών, ενώ έδωσαν και αναλυτικές πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσής τους.
ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις