baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
δεν θα το σηκωσω.νομιζω οτι πρεπει να σε παρει τηλεφωνο ο κυριος μαρτινς
δεν θα το σηκωσω.νομιζω οτι πρεπει να σε παρει τηλεφωνο ο κυριος μαρτινς
ελα ρε....πασχα ερχεταιδεν θα το σηκωσω.
Σας το λεγα παλιό μαλακες η ΑΕΚ θα βγάλει αντίδραση γαμω τον Μαρτίνς και όλους εκεί μέσα γαμω το κέρατο μουΥπάρχει ακόμη πολύς χρόνος πρέπει να είμαστε προσεκτικοί η ΑΕκΚ θα βγάλει αντίδραση
Οι παλιό μαλακες άχρηστα τομάρια αφήσανε το Λιάκο τον Ατματζίδη να κρατάει το ρεκόρ αί στο διάολο να τα κρεμάσει ολονων τα δελτία στο Καραϊσκάκηαποτυχια.
Δεν τα λες καλά...Και να μην ξεχνάμε ότι έλειπε κι ο Μπακάκης σήμερα, έτσι;
τυπε μην βγαζεις γλωσσα...οταν εσεις βριζετε εμεις απανταμε ετσι....Δεν τα λες καλά...
Μας έλειπαν τερματοφύλακας
2 μπακ
2 κεντρικοί αμυντικοί
2 μέσοι
1 εξτρέμ (άντε κρατάμε γκαρσία)
2 επιθετικοί.
και μια ξεματιάστρα...
πλάκα κάνω...τυπε μην βγαζεις γλωσσα...οταν εσεις βριζετε εμεις απανταμε ετσι....
με πολυ ηρεμια στο λεω γιατι γνωμη μου αν θες ειναι οτι εισαστε μπουρδελο τιποτα
οκ ρε...πλάκα κάνω...
Άρα κατά την γνώμη σου αν υπήρχαν αυτοί θα πήγαιναν καλύτερα τα πράγματα για την ομάδα σου : τότε όλα καλά να κρατήσετε τον Χιμένεθ να κρατήσετε και τον Μελισσανίδη κι όλα θα πάνε καλά με λίγη υπομονή και καλή τύχη ...Δεν τα λες καλά...
Μας έλειπαν τερματοφύλακας
2 μπακ
2 κεντρικοί αμυντικοί
2 μέσοι
1 εξτρέμ (άντε κρατάμε γκαρσία)
2 επιθετικοί.
και μια ξεματιάστρα...
τωρα θες εκθεση ιδεών?Άρα κατά την γνώμη σου αν υπήρχαν αυτοί θα πήγαιναν καλύτερα τα πράγματα για την ομάδα σου : τότε όλα καλά να κρατήσετε τον Χιμένεθ να κρατήσετε και τον Μελισσανίδη κι όλα θα πάνε καλά με λίγη υπομονή και καλή τύχη ...
Η διαφορά μας είναι ότι εμείς θα είχαμε διώξει τον πρόεδροτωρα θες εκθεση ιδεών?
φυσικά ΑΝ σε ένα άλλο σύμπαν έπαιζαν καλύτεροι παίκτες για εμάς θα είχαμε ελπίδες ακόμα και με τον χιμένεθ.
εσύ πιστεύεις ότι ο χιμένεθ με τους παίκτες του ολυμπιακού δεν έπαιρνε πρωτάθλημα με ολυμπιακό?
σίγουρα όχι με την σούπερ απόδοση του Μαρτινς αλλά με 10+ θα έπαιρνε για πλάκα.
έχετε πολύ καλή οργάνωση δεν είναι μόνο ο προπονητής σας.
όπως και να έχει η πλάκα/εξυπνάδα μου δεν έπιασε.
Mea culpa
επέτρεψε μου να έχω εντελώς αντίθετη άποψη στο τι θα κάνατε.Η διαφορά μας είναι ότι εμείς θα είχαμε διώξει τον πρόεδρο