barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.278
- Πόντοι
- 5.506
Ποιός χάκαρε τον τάκη;παιζει να ειναι πιασμαν απο τον μπολονι ο τακης δε εξηγητε αλλοιως
Ποιός χάκαρε τον τάκη;παιζει να ειναι πιασμαν απο τον μπολονι ο τακης δε εξηγητε αλλοιως
δεν χακαρε ρε μπρο...πιασμαν ειπα,,,δωροδοκησεΠοιός χάκαρε τον τάκη;
ua toy apagoreysoyme να ερθει πασαλιμανι για πανηγυρισμο.Ποιός χάκαρε τον τάκη;
Πάντως στους αγώνες που παιζουν ταυτοχρονα τα αουτσαιντερ εχουν ηδη φαει γκολ. Κραταει ο Ολυμπιακος. Το χω παιξει 1-0 σκορ
μας εχει γαμησει τελευταια μαλλον εχει βρει καμια χοντροωλα ελληνιδα και τον ξεζουμιζει.Τo'πνιξε πάλι ο Κατεργιαννάκης
αλλη μια φορα κουβας χαχαχαΠρολαβαίνεις να το αλλάξεις ?
Ελα ρε Τάκη μας ζαλισες δες το ματς.εγω σας τα λεω εδω και 1 μηνα ρε ζωα, αλλα δεν με πιστευατε...τωρα θα με πιστεψουν και τα ζωα : ο προφεσορ επαθε εγκεφαλικο!!!!πρεπει να παρει τον μπουλο αμεσα...
ενω περιμενεις τα παιχνιδια με αρσεναλ, μου βαζει την κανονικη ενδεκαδα με τον βολο, με τον αρη για το κυπελλο, με την λαμια και ξανα με τον αρη για το κυπελο!!!!!!και εχασες σεμεδο και μπα!!!!!
οποτε ή τρελαθηκε ή ειναι πιασμενος...
σημερα θα επαιρνες ενα σβηστο 2-0 και θα ησουν ηδη στην επομενη φαση...και ο μαλακς ο προφεσορ σου διελυσε το κεντρο και την αμυνα...ας ελπισουμε να μην το κυνηγησει πολυ η αρσεναλ και ληξει κανα 0-4....βεβαια η προκριση χαθηκε ουτως ή αλλως..
αλλη μια φορα κουβας χαχαχα
o Γκάλης,ο μπαμπάς των μπαογκτζήδων σε ψαχνει
Με ψάχνει κανείς ??
ρε συ τακη...στης 10 δεν βλεπεις τροπο πως μπορει να σε αποκλεισει η αρσεναλ...και στης 10:40 παρακαλας να μη φας 4???εγω σας τα λεω εδω και 1 μηνα ρε ζωα, αλλα δεν με πιστευατε...τωρα θα με πιστεψουν και τα ζωα : ο προφεσορ επαθε εγκεφαλικο!!!!πρεπει να παρει τον μπουλο αμεσα...
ενω περιμενεις τα παιχνιδια με αρσεναλ, μου βαζει την κανονικη ενδεκαδα με τον βολο, με τον αρη για το κυπελλο, με την λαμια και ξανα με τον αρη για το κυπελο!!!!!!και εχασες σεμεδο και μπα!!!!!
οποτε ή τρελαθηκε ή ειναι πιασμενος...
σημερα θα επαιρνες ενα σβηστο 2-0 και θα ησουν ηδη στην επομενη φαση...και ο μαλακς ο προφεσορ σου διελυσε το κεντρο και την αμυνα...ας ελπισουμε να μην το κυνηγησει πολυ η αρσεναλ και ληξει κανα 0-4....βεβαια η προκριση χαθηκε ουτως ή αλλως..