Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.381
- Πόντοι
- 3.656
τυπε ο Περικλης εισαι???Είμαι ΠΑΟΚ και μπήκα να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για μια δίκαιη νίκη. Ας διατηρήσουμε ένα επίπεδο.
τυπε ο Περικλης εισαι???Είμαι ΠΑΟΚ και μπήκα να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για μια δίκαιη νίκη. Ας διατηρήσουμε ένα επίπεδο.
ευχαριστουμε τυπε νασαι καλα και να χαιρεσε τα παιδακια σουΕίμαι ΠΑΟΚ και μπήκα να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για μια δίκαιη νίκη. Ας διατηρήσουμε ένα επίπεδο.
ρε μεγάλε τι μας νοιάζει τι είσαι πήγαινε στο κατηχητικο τη δουλειά εχεις εδώ που θα μας πει τι θα κάνουμε.Είμαι ΠΑΟΚ και μπήκα να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για μια δίκαιη νίκη. Ας διατηρήσουμε ένα επίπεδο.
όχι αδελφέ Καρυπίδη δεύτερο είπαμεΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ!!!!! ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΑΛΑΦΟΥΖΕ !!!!
ενταξει ρε αδερφε...πανω στον ενθουσιασμο το ειπαόχι αδελφέ Καρυπίδη δεύτερο είπαμεΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ!!!!! ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΑΛΑΦΟΥΖΕ !!!!
[/quote]ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ!!!!! ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΑΛΑΦΟΥΖΕ !!!!
δηλωσεις γκαρσια ΤΩΡΑ για σεξουαλικη κακοποιηση...
Εκτροχιάστηκες τώρα [/quote]ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ!!!!! ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΑΛΑΦΟΥΖΕ !!!!
Είμαι ΠΑΟΚ και μπήκα να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για μια δίκαιη νίκη. Ας διατηρήσουμε ένα επίπεδο.
σου τρυπησαμε οισοφαγο με την αγγουροκολοκυθα μας ρε μουλικο!!!!
το κωλαντερο σου το καναμε κασκολ!!!
μουνοπανα που βγαλατε γλωσσα απεναντι στον αιωνιο γαμια σας!!!!!
πουτσα πουτσα πουστα!!!!
Φιλε Μπαοκτση να ξερεις κατι.Είμαι ΠΑΟΚ και μπήκα να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για μια δίκαιη νίκη. Ας διατηρήσουμε ένα επίπεδο.
σου τρυπησαμε οισοφαγο με την αγγουροκολοκυθα μας ρε μουλικο!!!!
το κωλαντερο σου το καναμε κασκολ!!!
μουνοπανα που βγαλατε γλωσσα απεναντι στον αιωνιο γαμια σας!!!!!
πουτσα πουτσα πουστα!!!!
του χρονου ληγει το συμβολαιο του καθηγητη...
περιμενω την μονη κινηση που πρεπει να κανει ο βαγγελας :
να στειλει στο σπιτι του προφεσορ το συμβολαιο, να συμπληρωσει ο καθηγητης το ποσο που θελει να παιρνει καθε χρονο και να το επιστρεψει πισω στην παε υπογεγραμμενο...