Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Εσύ όταν δεν γυροφέρνεις στο νήμα για τις ελλεεινίδες,γουστάρεις να βρίσκεσαι ανάμεσα στους Ολυμπιακούς δεν εξηγείται...:confused:

Αστον,έγραψε χθες στις Ελληνίδες το μελος που μισεί περισσότερο από όλους και είπε να ερθει εδω

Όσον αφορά το ματς,η ομάδα πιστεύω χρειάζεται 1-2 ''αθλητικούς'' παίχτες.Η Βιλερμπάν ήταν αθλητική ομάδα και φανηκε το πρόβλημα σημερα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Επειδη ειδα το Ολυμπιακος-Βιλερμπαν, εχω δυο παρατηρησεις.
Πρώτον, δεν ειναι δυνατον να βλεπεις οτι το ματς εχει κολλησει και να αφηνεις τον Σλουκα τοσο χρονο στον παγκο, βαζοντας μεσα τον Σπανουλη που πλεον το παλικαρι δεν μπορεί. Ασε που όταν τελικα μπηκε ο Σλουκας μεσα, ηταν "σπασμενος" και εκτός ρυθμού. Ηταν σαν να το διαβαζα στο προσωπο του. "Γι αυτο γυρισα απο τη Φενερ?" Εγω ειδα τον Σλουκα να παιζει τα πρωτα 8 λεπτα της πρώτης περιοδου και να δινει 6 ασιστ και ο Ολυμπιακος ηταν μπροστα 8 ποντους. Μετα "έπρεπε" να παιξει ο Σπανουλης και το ματς γυρισε. Και ο Σλουκας εβαλε μονο ενα (1) καλαθι λιγο πριν το τελος.
Επιπλέον.
Παρατηρηστε οτι οι μαύροι του Ολυμπιακου πασάρουν μόνο μεταξυ τους. Ειδα τουλαχιστον τεσσερις φορες τον κακομοιρη τον Βεζενκοφ να περιμενει μονος στη γωνια να του δωσουν πασα για τριποντο. Και μιλαμε για καταπληκτικο σουτέρ. Αντ' αυτού, οι μαύροι εκαναν μπασιματα, μπουρδουκλωνοντουσαν ή εκαναν λαθη.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πιστεύω τον Σπανούλη τον βάζει για να τον εκθέσει,μπας και δεήσει να σταματήσει.Δεν τον έχω τόσο μαλακα τον μιστερ μπιν.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.702
Πόντοι
46.423
.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.125
Πόντοι
5.006
ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Ντρέγκερ, Σισέ, Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Μπρούμα, Ελ Αραμπί.:alivedick:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.849
Πόντοι
10.411
ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Ντρέγκερ, Σισέ, Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Μπρούμα, Ελ Αραμπί.:alivedick:
[/quote]
Μου λείπει αφάνταστα το γήπεδο την Κυριακή και το σαπιοβρώμικο των πλανόδιων:(

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.125
Πόντοι
5.006
Μου λείπει αφάνταστα το γήπεδο την Κυριακή και το σαπιοβρώμικο των πλανόδιων:( [/quote]άσε μαν μια από τα ίδια και με διαρκειας κάθε χρόνο:confused::confused::confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.234
Πόντοι
5.006
μπρουμα εγγυηση...στο 10 λεπτο θα αρπαξει δαγγειο πυρετο και στο ημιχρονο αλλαγη με αφρικανικο σκουλαμεντο και πολιομυελιτιδα...
:confused::confused::confused:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097
μπρουμα εγγυηση...στο 10 λεπτο θα αρπαξει δαγγειο πυρετο και στο ημιχρονο αλλαγη με αφρικανικο σκουλαμεντο και πολιομυελιτιδα...
ρε τακη οταν ησουν φερελπις δικηγορος καθοσουν στα γονατα του μεγαλοδικηγορου,τι αποκαλυψεις εκανες παλι. :confused::confused::confused::confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.046
Πόντοι
5.506
ρε τακη οταν ησουν φερελπις δικηγορος καθοσουν στα γονατα του μεγαλοδικηγορου,τι αποκαλυψεις εκανες παλι. :confused::confused::confused::confused:
μπα τα μεγαλα οργια γινανε οτα προσπαθουσε να παρεισφρησει στην σοου μπιζ :confused::confused::confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.234
Πόντοι
5.006

παντου πουστια και αναξιοκρατεια τυπε..και στην δικηγορια και στην σοουμπιζ ζητανε κουλουρι...
αλλα εγω παντελονατος και νταης δεν τα σηκωνω αυτα...κλωτσα και απερκατ σε καθε μπουστη....
:headbang2::headbang2::headbang2::headbang2::headbang2:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097

παντου πουστια και αναξιοκρατεια τυπε..και στην δικηγορια και στην σοουμπιζ ζητανε κουλουρι...
αλλα εγω παντελονατος και νταης δεν τα σηκωνω αυτα...κλωτσα και απερκατ σε καθε μπουστη....
:headbang2::headbang2::headbang2::headbang2::headbang2:
κανε τις αποκλαυψεις σου,δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα πια. :embarrased::embarrased::embarrased:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097
ρε θα βαλουμε κανενα γκολ,τι σκατα γινεται. :angry:

Stories