You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.277
- Πόντοι
- 5.097
τραβα πλυσου ρε απλυτε.τωρα δεν σου ταζω...ο μπουχαλακης βγηκε...
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
περυσι η μπαγερν, φετος η σιτυ...
ρε και την μικτη κοσμου να φερετε, ο προφεσορ θα σας βγαλει το λαδι μεχρι το 90!!!!!
Προπόνηση κάναν αυτοί ρε Τάκη σήμερα,έλεος
Κι αύριο θα γράφετε άδικη ήττα,θρυλάρα της Ευρώπης και μαλακίες
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.157
- Πόντοι
- 28.246
Καλα θα κανει ο Μαρινακης απο αυριο να τριξει λιγο τα δοντακια του μαλακισμενου του Φορτουνη. Που μου το παιζει τραυματιας το αρχιδι.
Καλα θα κανει και ο Μαρτινς να ριξει λιγο νερο στο κρασι του με τον Φορτουνη. Δεν γινεται να μην μπορουν να τα βρουν οι δυο τους και να στερειται ο Ολυμπιακος τις υπηρεσιες του Φορτουνη. Με αποτελεσμα να βγαζει ολοκληρο σχεδον παινιδι ο Βαλμπουενα στα γεραματα.
Καλα θα κανει και ο Μαρτινς να ριξει λιγο νερο στο κρασι του με τον Φορτουνη. Δεν γινεται να μην μπορουν να τα βρουν οι δυο τους και να στερειται ο Ολυμπιακος τις υπηρεσιες του Φορτουνη. Με αποτελεσμα να βγαζει ολοκληρο σχεδον παινιδι ο Βαλμπουενα στα γεραματα.
since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.531
- Πόντοι
- 736
Εντάξει παιδιά δεν πειράζει, Μάντσεστερ Σίτυ είναι αυτή, λίγο έλλειψη συγκέντρωσης και γίνονται εύκολα οι ζημιές. Είχα έμπνευση το απόγευμα να παίξω κανένα πενηντάρικο την ισοπαλία, ευτυχώς τελευταία στιγμή το μετάνιωσα.
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Ολοσωστος ο μλκ μου!Καλα θα κανει ο Μπουλης απο αυριο να τριξει λιγο τα δοντακια του μαλακισμενου του Πεφτουνη. Που μου το παιζει τραυματιας το αρχιδι.
Καλα θα κανει και ο αρκολικος να ριξει λιγο νερο στο κρασι του με τον Πεφτουνη. Δεν γινεται να μην μπορουν να τα βρουν οι δυο τους και να στερειται ο Βαζελογαυρος τις υπηρεσιες του Πεφτουνη. Με αποτελεσμα να βγαζει ολοκληρο σχεδον παινιδι ο Παππουενα στα γεραματα.
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Από Μπουτσα σε Μπουτσα!!!ωραιος θρυλε!!!!!
παμε!!!!!
κλασανε να κερδισουνε
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.157
- Πόντοι
- 28.246
Βρε καλώς το παιδι. Που είσαι εσύ ρε μπουχε;Ολοσωστος ο μλκ μου!Καλα θα κανει ο Μπουλης απο αυριο να τριξει λιγο τα δοντακια του μαλακισμενου του Πεφτουνη. Που μου το παιζει τραυματιας το αρχιδι.
Καλα θα κανει και ο αρκολικος να ριξει λιγο νερο στο κρασι του με τον Πεφτουνη. Δεν γινεται να μην μπορουν να τα βρουν οι δυο τους και να στερειται ο Βαζελογαυρος τις υπηρεσιες του Πεφτουνη. Με αποτελεσμα να βγαζει ολοκληρο σχεδον παινιδι ο Παππουενα στα γεραματα.
Τώρα συνηλθες μετά από τόσο καιρο από τις φαπες;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83