raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.214
- Πόντοι
- 5.006
ανοιξε τα γηπεδα ρε μαλακα κουλη!!!!!!
Για κάνε μια πρόβλεψη για τον όμιλο μας Τακη
στις δυο τελευταιες αγωνιστικες ο θρυλος θα παρει 6 βαθμους....
ανοιξε τα γηπεδα ρε μαλακα κουλη!!!!!!
Για κάνε μια πρόβλεψη για τον όμιλο μας Τακη
Παίδες δεν ξέρω γιατί.
Μου τριβελίζει το μυαλό πως ο Βαγγέλας θα φέρει κι άλλον μέχρι τη Δευτέρα.
Το αφήνω έτσι εδώ να υπάρχει..
Τον Μπουφάλ θα ανακοινώσει τη Δευτέρα.Παίδες δεν ξέρω γιατί.
Μου τριβελίζει το μυαλό πως ο Βαγγέλας θα φέρει κι άλλον μέχρι τη Δευτέρα.
Το αφήνω έτσι εδώ να υπάρχει..
Βινάγκρε. Παίχτη που τον ήθελε η Νάπολι και μάλιστα τον ζήτησε με μεταγραφή στα 25 εκατομμύρια, αλλά η Γούλβς είπε ΌΧΙ. Προσοχή τον παίχτη τον ζήτησε να τον αγοράσει. Αντίθετα, επέλεξε να τον δώσει στον Ολυμπιακό, δανεικό και αν μας κάνει να της δώσουμε τα 25 εκατομμύρια. Τίποτα σίγουρο για τους Αγγλους δηλαδή.
Καλός παίχτης είναι ο Βινάγκρε αλλα πολύ το παραμύθι περί βόμβας και 25 εκατομμυρίων αγοράς. Έχω πολλά να πω για αυτήν τη μεταγραφή. Γιατί ακόμα όχι απλά καλός αλλά και παιχταράς να είναι εμένα με χαλάει η συγκεκριμένη μεταγραφή.
Ο Σα κρύωσε και αποκλειστηκε από την αποστολή με τον ΠΑΣ? (Ειρωνικά ρωτάω)
Σιγουράκι!Βινάγκρε. Παίχτη που τον ήθελε η Νάπολι και μάλιστα τον ζήτησε με μεταγραφή στα 25 εκατομμύρια, αλλά η Γούλβς είπε ΌΧΙ. Προσοχή τον παίχτη τον ζήτησε να τον αγοράσει. Αντίθετα, επέλεξε να τον δώσει στον Ολυμπιακό, δανεικό και αν μας κάνει να της δώσουμε τα 25 εκατομμύρια. Τίποτα σίγουρο για τους Αγγλους δηλαδή.
Καλός παίχτης είναι ο Βινάγκρε αλλα πολύ το παραμύθι περί βόμβας και 25 εκατομμυρίων αγοράς. Έχω πολλά να πω για αυτήν τη μεταγραφή. Γιατί ακόμα όχι απλά καλός αλλά και παιχταράς να είναι εμένα με χαλάει η συγκεκριμένη μεταγραφή.
Ο Σα κρύωσε και αποκλειστηκε από την αποστολή με τον ΠΑΣ? (Ειρωνικά ρωτάω)
Θα το πάρετε επιτέλους φέτος το τσάμπιονς;;
Ήρεμα ρωτάω...
35 δεν πουλιεται απο τον Ολυμπιακο που να κανει παπαδες ο παιχτης, ακομα και αν εχει τον Μεντες για ατζεντη. που να χτυπιεσαι! Και φυσικα δεν προκειται να δωσει 25 εκατομμυρια για να τον αγορασει.το πιο πιθανο ειναι οτι ο βιναγκρε ηρθε για ενα χρονο για να καλυψουμε με τον καλυτερο τροπο το κενο του τσιμικα και τον γεναρη θα κλεισουμε τον ρεις ως ελευθερο για του χρονου....
νταξει ολοι ξερουμε ποσο γαλαντομος, ανοιχτοχερης και κουβαρντας ειναι ο προεδρος, αλλα 25 μυρια για μπακ δεν δινει με τιποτα...μονο αν γινει καποια συνιδιοκτησια με μεντες (να δοσουμε 10 μυρια εμεις και 15 αυτος) με το σκεπτικο οτι θα πουληθει μετα 35 μυρια...
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΟΥΓΚΑΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.