You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.015
- Πόντοι
- 5.506
Αναλυτικά: Αλέν, Γκασπάρ, Σισέ, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καφού, Καμαρά, Μασούρας, Φορτούνης, Χασάν.
Δείτε την «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα!
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
υποκλιση στον προφεσορ.....τον καλυτερο προπονητη που φορεσε ποτε τα ερυθρολευκα
https://[URL unfurl="true"]www.fosonline.gr/media/news/2020/04/05/89920/main/martins_casadepapel.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Δεν είναι ο Βαλδέρβε; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.309
- Πόντοι
- 5.006
Δεν είναι ο Βαλδέρβε;
Η σταθερότητα που δείχνει η ομάδα με τον προφεσορ δεν την έχει δείξει ποτέ ξανά.... Είτε παίζει με την ρεαλ είτε με την Λαμία, η ομάδα θα παίξει αυτό που μπορεί, με διάρκεια από το 0 έως το 90 λεπτό, με απλό και στρωτο ποδόσφαιρο (φετος σε 50 παιχνίδια, μόνο μέσα στην μπαγερν δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας!)
Με βαλβερδε παίζαμε διαστημικό ποδόσφαιρο, αλλά το ροστερ δεν μπορούσε να ακολουθήσει αυτό τον ρυθμό με συνεχές πρεσσινγκ και κίνηση και έτσι μετά το 70 λεπτό η ομάδα έπεφτε πάντα ή όταν έπαιζες με δυνατές ομάδες στην Ευρώπη ζοριζοσουν πάρα πολύ...
Τώρα με τον προφεσορ, κοιμόμαστε ήσυχοι!
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.168
- Πόντοι
- 2.606
Gate 7
Δεν έχουμε σταματήσει να γελάμε μετά την τελευταία ανακοίνωση της Φλοριτζιναλ,περί ήθους,καλού και κακού.Να λοιπόν που πάτε να επιβεβαιώσετε την ηθική σας ακόμα μια φορά!
Μετά από το μαγείρεμα του τελικού κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με τον φίλο σας,τον Κοντονή,με τις συνεχείς παρατάσεις και τον πόλεμο εναντίον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,πάτε πάλι με ύπουλο και άνανδρο τρόπο να κατακτήσετε το κύπελλο Ελλάδας.
Μαθαίνουμε λοιπόν ότι οι υπάλληλοι Μελισσανίδη και Σαββιδη,που διοικούν την ΕΠΟ,αποφασίζουν να γίνει ο τελικός στη Ριζούπολη, 100 μέτρα απο το γήπεδο της ΑΕΚ με ότι αυτό συνεπάγεται...
Ενημερώνουμε ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ, ΑΥΓΕΝΑΚΗΔΕΣ, ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΔΕΣ και όλους τους ΑΛΛΟΥΣ ότι ΑΝ ο τελικός γίνει στη ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΩΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.
Και όποιος θέλει θα μάθει γιατί η Ριζούπολη έμεινε στην Ιστορία
ΘΥΡΑ 7
στην πουτανα πουτανιες δεν γινονται
Δεν έχουμε σταματήσει να γελάμε μετά την τελευταία ανακοίνωση της Φλοριτζιναλ,περί ήθους,καλού και κακού.Να λοιπόν που πάτε να επιβεβαιώσετε την ηθική σας ακόμα μια φορά!
Μετά από το μαγείρεμα του τελικού κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με τον φίλο σας,τον Κοντονή,με τις συνεχείς παρατάσεις και τον πόλεμο εναντίον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,πάτε πάλι με ύπουλο και άνανδρο τρόπο να κατακτήσετε το κύπελλο Ελλάδας.
Μαθαίνουμε λοιπόν ότι οι υπάλληλοι Μελισσανίδη και Σαββιδη,που διοικούν την ΕΠΟ,αποφασίζουν να γίνει ο τελικός στη Ριζούπολη, 100 μέτρα απο το γήπεδο της ΑΕΚ με ότι αυτό συνεπάγεται...
Ενημερώνουμε ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ, ΑΥΓΕΝΑΚΗΔΕΣ, ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΔΕΣ και όλους τους ΑΛΛΟΥΣ ότι ΑΝ ο τελικός γίνει στη ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΩΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.
ΘΥΡΑ 7
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Ο τελικός είναι χωρίς κόσμο, σωστά; Τί συνεπάγεται πως θα γίνει εκεί ο τελικός;
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.168
- Πόντοι
- 2.606
Gate 7
ΘΥΡΑ 7
ΘΥΡΑ 7
για το τραμπουκισμα εκτος τυπε σ αυτα ειμαστε μανουλα σε λαθος πορτα χτυπησανεΟ τελικός είναι χωρίς κόσμο, σωστά; Τί συνεπάγεται πως θα γίνει εκεί ο τελικός;
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Πιστευω πως υπερβάλεις. Ίσως έχω και άδικο, δεν είμαι σχετικός από μπάλα. Ό,τι γίνει εκτός γηπέδου ελάχιστα έχει να κάνει με το πως παίζουν μπάλα, ιδιαίτερα αν μιλάμε για μεγάλες ομάδες όπως αυτές του τελικού.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.168
- Πόντοι
- 2.606
Πιστευω πως υπερβάλεις. Ίσως έχω και άδικο, δεν είμαι σχετικός από μπάλα. Ό,τι γίνει εκτός γηπέδου ελάχιστα έχει να κάνει με το πως παίζουν μπάλα, ιδιαίτερα αν μιλάμε για μεγάλες ομάδες όπως αυτές του τελικού.
[/quote]τα αγγεια γυνηκαν θυμιατα και τα σκατα λιβανι οι γυφτοι γιναν δημαρχοι και οι κλεφτες καπετανιοι κοροιδακια της τραπουλας οχι ριζουπολη φιλαδελφεια στο λυομενο να τον κανετε τον τελικο εμεις θα ειμαστε εκει οπως πρεπει
[/quote]τα αγγεια γυνηκαν θυμιατα και τα σκατα λιβανι οι γυφτοι γιναν δημαρχοι και οι κλεφτες καπετανιοι κοροιδακια της τραπουλας οχι ριζουπολη φιλαδελφεια στο λυομενο να τον κανετε τον τελικο εμεις θα ειμαστε εκει οπως πρεπει
Caymans
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 117
- Πόντοι
- 6
Ο τελικός είναι χωρίς κόσμο, σωστά; Τί συνεπάγεται πως θα γίνει εκεί ο τελικός;
Υποθέτω ότι το να γίνει ο τελικός στη Ριζούπολη βολεύει την ΑΕΚ γιατί είναι στην ουσία στα μέρη της,οπότε και λειτουργεί σαν επίδειξη ισχύος του μελισανιδη,αλλά το σημαντικότερο, είναι μικρός ο αγωνιστικός χώρος και βολεύει να κλείνεσαι και να παίζεις κοντραΟ τελικός είναι χωρίς κόσμο, σωστά; Τί συνεπάγεται πως θα γίνει εκεί ο τελικός;
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Καλά αυτό αποδεικνύει ένα πραγμα: πως δεν έχω ιδέα. Για εμένα, εφόσον 2 σταδια είναι άδεια και έχει το χορταρι ίδιες διαστασεις και στα δυο, τότε είναι ίδια!
Caymans
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 117
- Πόντοι
- 6
Mαλακιες είναι όλα αυτά φίλε,"πολιτικη" στο ποδόσφαιρο.σε ενα ματς τα παντα μπορούν να συμβούνΚαλά αυτό αποδεικνύει ένα πραγμα: πως δεν έχω ιδέα. Για εμένα, εφόσον 2 σταδια είναι άδεια και έχει το χορταρι ίδιες διαστασεις και στα δυο, τότε είναι ίδια!
Τα γήπεδα δεν έχουν τις ίδιες διαστάσεις ποτέ, κινούνται εντός συγκεκριμμένων ορίωνΚαλά αυτό αποδεικνύει ένα πραγμα: πως δεν έχω ιδέα. Για εμένα, εφόσον 2 σταδια είναι άδεια και έχει το χορταρι ίδιες διαστασεις και στα δυο, τότε είναι ίδια!
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Χμ, ενδιαφέρον, ευχαριστώ για την πληροφορία. Μου φαίνεται παράλογο να μην είναι τυποποιημένες οι ακριβείς διαστάσεις, εφόσον πάντα μιλάμε για επαγγελματικούς χώρους.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις