Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.394
Πόντοι
28.246
Το πρώτο... Που είχε πει ο Σιγάλας κάποτε...

Ζήτω ο Ολυμπιακός!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Nα δώσω συγχαρητήρια για την κατάκτηση του 45 τροπαίου στους φίλους Ολυμπιακούς του νήματος των παππούληδων  :hi:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.435
Πόντοι
5.006
Αναλυτικά: Αλέν, Γκασπάρ, Σισέ, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καφού, Καμαρά, Μασούρας, Φορτούνης, Χασάν. :takethis: :takethis:

Δείτε την «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.015
Πόντοι
5.506
3 πετσινα μπεναλτι θα πιασει ο αλεν σημερα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.015
Πόντοι
5.506
το σημερινο πρωτοσελιδο του πρωταθλητη καλο ειναι να μην το συνεχισει ο χοντρος ομως...
κανει προβλημα απο το τιποτα
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
υποκλιση στον προφεσορ.....τον καλυτερο προπονητη που φορεσε ποτε τα ερυθρολευκα  :kneel: :kneel:
URL]]

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
υποκλιση στον προφεσορ.....τον καλυτερο προπονητη που φορεσε ποτε τα ερυθρολευκα  :kneel: :kneel:
https://[URL unfurl="true"]www.fosonline.gr/media/news/2020/04/05/89920/main/martins_casadepapel.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Δεν είναι ο Βαλδέρβε;  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
Δεν είναι ο Βαλδέρβε;  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Η σταθερότητα που δείχνει η ομάδα με τον προφεσορ δεν την έχει δείξει ποτέ ξανά.... Είτε παίζει με την ρεαλ είτε με την Λαμία, η ομάδα θα παίξει αυτό που μπορεί, με διάρκεια από το 0 έως το 90 λεπτό, με απλό και στρωτο ποδόσφαιρο (φετος σε 50 παιχνίδια, μόνο μέσα στην μπαγερν δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας!)

Με βαλβερδε παίζαμε διαστημικό ποδόσφαιρο, αλλά το ροστερ δεν μπορούσε να ακολουθήσει αυτό τον ρυθμό με συνεχές πρεσσινγκ και κίνηση και έτσι μετά το 70 λεπτό η ομάδα έπεφτε πάντα ή όταν έπαιζες με δυνατές ομάδες στην Ευρώπη ζοριζοσουν πάρα πολύ...

Τώρα με τον προφεσορ, κοιμόμαστε ήσυχοι!
:heavymetalbig:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.168
Πόντοι
2.606
Gate 7

Δεν έχουμε σταματήσει να γελάμε μετά την τελευταία ανακοίνωση της Φλοριτζιναλ,περί ήθους,καλού και κακού.Να λοιπόν που πάτε να επιβεβαιώσετε την ηθική σας ακόμα μια φορά!

Μετά από το μαγείρεμα του τελικού κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με τον φίλο σας,τον Κοντονή,με τις συνεχείς παρατάσεις και τον πόλεμο εναντίον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,πάτε πάλι με ύπουλο και άνανδρο τρόπο να κατακτήσετε το κύπελλο Ελλάδας.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι οι υπάλληλοι Μελισσανίδη και Σαββιδη,που διοικούν την ΕΠΟ,αποφασίζουν να γίνει ο τελικός στη Ριζούπολη, 100 μέτρα απο το γήπεδο της ΑΕΚ με ότι αυτό συνεπάγεται...

Ενημερώνουμε ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ, ΑΥΓΕΝΑΚΗΔΕΣ, ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΔΕΣ και όλους τους ΑΛΛΟΥΣ ότι ΑΝ ο τελικός γίνει στη ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΩΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.
Και όποιος θέλει θα μάθει γιατί η Ριζούπολη έμεινε στην Ιστορία

ΘΥΡΑ 7
στην πουτανα πουτανιες δεν γινονται  :cool2:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Ο τελικός είναι χωρίς κόσμο, σωστά; Τί συνεπάγεται πως θα γίνει εκεί ο τελικός;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.168
Πόντοι
2.606
Gate 7

Δεν έχουμε σταματήσει να γελάμε μετά την τελευταία ανακοίνωση της Φλοριτζιναλ,περί ήθους,καλού και κακού.Να λοιπόν που πάτε να επιβεβαιώσετε την ηθική σας ακόμα μια φορά!

Μετά από το μαγείρεμα του τελικού κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με τον φίλο σας,τον Κοντονή,με τις συνεχείς παρατάσεις και τον πόλεμο εναντίον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,πάτε πάλι με ύπουλο και άνανδρο τρόπο να κατακτήσετε το κύπελλο Ελλάδας.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι οι υπάλληλοι Μελισσανίδη και Σαββιδη,που διοικούν την ΕΠΟ,αποφασίζουν να γίνει ο τελικός στη Ριζούπολη, 100 μέτρα απο το γήπεδο της ΑΕΚ με ότι αυτό συνεπάγεται...

Ενημερώνουμε ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ, ΑΥΓΕΝΑΚΗΔΕΣ, ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΔΕΣ και όλους τους ΑΛΛΟΥΣ ότι ΑΝ ο τελικός γίνει στη ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΩΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.
Και όποιος θέλει θα μάθει γιατί η Ριζούπολη έμεινε στην Ιστορία

ΘΥΡΑ 7
στην πουτανα πουτανιες δεν γινονται
για το τραμπουκισμα εκτος τυπε σ αυτα ειμαστε μανουλα  σε λαθος πορτα χτυπησανε

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Πιστευω πως υπερβάλεις. Ίσως έχω και άδικο, δεν είμαι σχετικός από μπάλα. Ό,τι γίνει εκτός γηπέδου ελάχιστα έχει να κάνει με το πως παίζουν μπάλα, ιδιαίτερα αν μιλάμε για μεγάλες ομάδες όπως αυτές του τελικού.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.168
Πόντοι
2.606
Πιστευω πως υπερβάλεις. Ίσως έχω και άδικο, δεν είμαι σχετικός από μπάλα. Ό,τι γίνει εκτός γηπέδου ελάχιστα έχει να κάνει με το πως παίζουν μπάλα, ιδιαίτερα αν μιλάμε για μεγάλες ομάδες όπως αυτές του τελικού.
[/quote]τα αγγεια γυνηκαν θυμιατα και τα σκατα λιβανι οι γυφτοι γιναν δημαρχοι και οι κλεφτες καπετανιοι κοροιδακια  της τραπουλας οχι ριζουπολη φιλαδελφεια στο λυομενο να τον κανετε τον τελικο εμεις θα ειμαστε εκει οπως πρεπει

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Υποθέτω ότι το να γίνει ο τελικός στη Ριζούπολη βολεύει την ΑΕΚ γιατί είναι στην ουσία στα μέρη της,οπότε και λειτουργεί σαν επίδειξη ισχύος του μελισανιδη,αλλά το σημαντικότερο, είναι μικρός ο αγωνιστικός χώρος και βολεύει να κλείνεσαι και να παίζεις κοντρα

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Καλά αυτό αποδεικνύει ένα πραγμα: πως δεν έχω ιδέα. Για εμένα, εφόσον 2 σταδια είναι άδεια και έχει το χορταρι ίδιες διαστασεις και στα δυο, τότε είναι ίδια!  :2funny:

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Καλά αυτό αποδεικνύει ένα πραγμα: πως δεν έχω ιδέα. Για εμένα, εφόσον 2 σταδια είναι άδεια και έχει το χορταρι ίδιες διαστασεις και στα δυο, τότε είναι ίδια!  :2funny:
Mαλακιες είναι όλα αυτά φίλε,"πολιτικη" στο ποδόσφαιρο.σε ενα ματς τα παντα μπορούν να συμβούν

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326

Καλά αυτό αποδεικνύει ένα πραγμα: πως δεν έχω ιδέα. Για εμένα, εφόσον 2 σταδια είναι άδεια και έχει το χορταρι ίδιες διαστασεις και στα δυο, τότε είναι ίδια!  :2funny:
Τα γήπεδα δεν έχουν τις ίδιες διαστάσεις ποτέ, κινούνται εντός συγκεκριμμένων ορίων

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Χμ, ενδιαφέρον, ευχαριστώ για την πληροφορία. Μου φαίνεται παράλογο να μην είναι τυποποιημένες οι ακριβείς διαστάσεις, εφόσον πάντα μιλάμε για επαγγελματικούς χώρους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom