brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.031
- Πόντοι
- 2.606
τραβά για νάνι μικρέ και χτένισε και τις κούκλες σουΣιγά ρε φρεντι Κρούγκερ
Σε αυτο το χώρο τα πακέτα κ τα αίματα ειναι κ απο τις δυο πλευρές
Χωρις, ομως κανενα νόημα
τραβά για νάνι μικρέ και χτένισε και τις κούκλες σουΣιγά ρε φρεντι Κρούγκερ
Σε αυτο το χώρο τα πακέτα κ τα αίματα ειναι κ απο τις δυο πλευρές
Χωρις, ομως κανενα νόημα
τραβά για νάνι μικρέ και χτένισε και τις κούκλες σου
θα την χτένισω τυπε γιατί όχι θέλω να την βρει σένια η μανούλα σου όταν θα μου κάνει γλυφοκωλιΕσυ χτενίσε την κωλοτρυπιδα σου
θα την χτένισω τυπε γιατί όχι θέλω να την βρει σένια η μανούλα σου όταν θα μου κάνει γλυφοκωλι
εντολές μου δίνουν τα παπάρια μου και μόνο τραβά πάρε ένα σπρέι και βαφε ντουβαρια όταν πήγαινες εσύ εγώ ερχομουναΕνταξει ρε τυπε . Πηγαινε τωρα σφάξε αυτούς που έσπασαν το μνημείο σας
εντολές μου δίνουν τα παπάρια μου και μόνο τραβά πάρε ένα σπρέι και βαφε ντουβαρια όταν πήγαινες εσύ εγώ ερχομουνα
που μπορούμε να δώσουμε ένα ραντεβού να την ασταρωσεις κιόλας ;Εγώ λεω να βάψω την κωλοτρυπιδα σου πράσινη
που μπορούμε να δώσουμε ένα ραντεβού να την ασταρωσεις κιόλας ;
στην Α1 η στην Α2;Ξεροχυνω με απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος μπάσκετ χωρίς καν να γίνει ΔΣ...
Το ζήτησε ο τρακης, το αποφάσισε μόνος του ο βαζελακοπουλος...απλα πράγματα..
ίδιον των πουστηδων όταν τους πας στι δια ταύτα γυρίζουν τις κωλοτρυπίδες τους πρίμα αν βαζεις τα χέρια σου στο σωβρακο και πιάνεις σταφίδες μην τα βάζεις μαζί μου κοπελίτσα μου γιατί θα πονέσει ο κωλος σουΚρατάς μαχαιρι , μπρους Λι ;
ίδιον των πουστηδων όταν τους πας στι δια ταύτα γυρίζουν τις κωλοτρυπίδες τους πρίμα αν βαζεις τα χέρια σου στο σωβρακο και πιάνεις σταφίδες μην τα βάζεις μαζί μου κοπελίτσα μου γιατί θα πονέσει ο κωλος σου
ίδιον των πουστηδων όταν τους πας στι δια ταύτα γυρίζουν τις κωλοτρυπίδες τους πρίμα αν βαζεις τα χέρια σου στο σωβρακο και πιάνεις σταφίδες μην τα βάζεις μαζί μου κοπελίτσα μου γιατί θα πονέσει ο κωλος σου
Δηλαδή ρε τύπε εσύ δεν έχεις υπάρξει ποτέ 15 χρονών και να μπαίνεις σε αντιπαράθεση μόνο για να σπας αρχίδια ;
Άστο το παιδάκι να παίξει.
στην Α1 η στην Α2;
Την ευρωλιγκα την ξεχασες? Εκεί δεν σε ξεκωλιασε η ομάδα της Α2?
Ο γαυρομέου φταίει τάκη.
Αν ο μπούστης δεν είχε αποσύρει το μπαν, για να πάιξει και ο ΜακΧύσικ, θα κατεβαίναμε με τους 17χρονούς και μπορεί να μας κέρδιζαν.
Τι φωτο είναι αυτή ρε manΟ γαυρομέου φταίει τάκη.
Αν ο μπούστης δεν είχε αποσύρει το μπαν, για να πάιξει και ο ΜακΧύσικ, θα κατεβαίναμε με τους 17χρονούς και μπορεί να μας κέρδιζαν.
Τακη ετοιμαζε παλαμες...καινουρια προσθηκη στο βολλευ.
https://[URL unfurl="true"]www.thesprotia24.gr/wp-content/uploads/2019/10/anna.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Δώσε όνομα.