Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Με Μαντσεστερ ειχαν μεγαλυτερη τυχη απο την Γουλβς. Μαλιστα
Από πότε έχεις να δεις τη Μάντσεστερ;
Με Μαντσεστερ ειχαν μεγαλυτερη τυχη απο την Γουλβς. Μαλιστα
ο καντονα παιζει ακομα?Από πότε έχεις να δεις τη Μάντσεστερ;
Απο πότε εχεις να δεις ποδοσφαιρο?Από πότε έχεις να δεις τη Μάντσεστερ;
τραβα να τρολαρεις καναν αλλον τυπε..Ρε πατε καλα?
Αποκλεισατε την Αρσεναλ και μιζεριασατε με την Γουλβς?
Βεβαιη ειναι η προκριση στους 8.
Εγω ηδη θα πονταρω Ολυμπιακο να παρει το τροπαιο
τραβα να τρολαρεις καναν αλλον τυπε..
Την αρσεναλ που ειναι κατω απο την γουλβς στο τοπικο τους,την αποκλεισαμε γιατι την πηγαμε στο λαου λαου κ επειδη μας εκατσε..
Αυτο δεν σημαινει οτι γιναμε ομαδαρα ουτε κ πως αντεχουμε play offs,κυπελλο κ γιουροπα λιγκ ταυτοχρονα..
ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ Κ ΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ Ν ΑΝΑΨΟΥΜΕ Κ ΜΙΑ ΧΙΛΙΑΔΑ ΛΑΜΠΑΔΕΣ
Γιατι ρε?Ειναι χουλιγκανια περίεργα?τ
....ΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ Ν ΑΝΑΨΟΥΜΕ Κ ΜΙΑ ΧΙΛΙΑΔΑ ΛΑΜΠΑΔΕΣ
Γιατι ρε?Ειναι χουλιγκανια περίεργα?
επειδη εισαστε αλλου φαν παρκ,δωστε γουλβς χουλιγκανς στο γιουτιουμπι κ βγαλτε μονοι σας συμπερασμα..Τυπε πες μου οτι εχουμε οπαδικη κοντρα με Γουλβς....
ουτε με τον εαυτο τους..Παω στοιχημα οτι θα ειναι οι οπαδοι της Wolves αδερφοποιημενοι με καμμια Ελληνικη ομαδα...
Απο το σαιτ παο παρεθεσες παπαρια αντιπαλους ειχε..Μονο Τορινο κι Εσπανιολ μετραγανε.Τι Κρουσαντερς και Πιουνικ Ερεβαν και παπαρια...Τους εχετε ρεε!!!επειδη εισαστε αλλου φαν παρκ,δωστε γουλβς χουλιγκανς στο γιουτιουμπι κ βγαλτε μονοι σας συμπερασμα..
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΡΑΦΩ..
ΕΣΕΙΣ???
την μπεσικτας την εχεις του πεταματου ναυτη???Απο το σαιτ παο παρεθεσες παπαρια αντιπαλους ειχε..Μονο Τορινο κι Εσπανιολ μετραγανε.Τι Κρουσαντερς και Πιουνικ Ερεβαν και παπαρια...Τους εχετε ρεε!!!
Τωρα για τα χουλιγκανια,καλα καλόπαιδα ειστε κι εσεις...Κι εκει τους εχετε..Αντε μην τα ακουσεις τωρα...
Tους εχετε λεμεεε..Εδω θα είμαστε και θα τα ξαναπούμε.την μπεσικτας την εχεις του πεταματου ναυτη???
ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΤΙ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ Κ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΩΣ Κ ΝΕΚΡΟΥΣ..
καλαTους εχετε λεμεεε..Εδω θα είμαστε και θα τα ξαναπούμε.
περιμενω να δω τι θα πει ο καθηγητης μαρτινς...αμα πει οτι θα τους γαμησουμε, παει και τελειωσε θα τους γαμησουμε