Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (21 μέλη και 43 επισκέπτες)

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
:wanker:μου θυμιζει καποιους που κανανε επανασταση, απειλουσαν οτι θα φυγουν απο την Ελλαδα αμα δεν παρουν πρωταθλημα, το μονο που τους εννοιαζει 30 χρονια ηταν να κερδιζουν τον Ολυμπιακο, που ουρλιαζαν για δικαιοσυνη και τελικα ηθελαν να γινουν χαλιφηδες στην θεση του χαλιφη, αυτο μου θυμιζουν....κατα τα αλλα εξυγιανση....το φετινο αμα το παρει ο Ολυμπιακος θα ειναι το πιο μαγκικο πρωταθλημα...κοντρα σε θεους και δαιμονες εντος και ... εκτος χωρας....

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
α τελικα εγινε το παιχνιδι στην τουμπα? :think:
νομιζα οτι θα ληξει 3-0 ανευ αγωνος γιατι ο οφη δεν θα συμπληρωνε ενδεκαδα...
ο προπονητης του οφη επελεξε το παιχνιδι της τουμπας για να εκτισουν τις ποινες τους οι Τσιλιανίδης, Κουτρουμπής, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Φιγκεϊρέδο και Μεγιάδο, ενω εκτος αποστολης εμεινε και Νέιρα, καθώς και ο Αργεντινός βρίσκεται στο όριο καρτών και σε περίπτωση που δεχτεί την κίτρινη θα φτάσει τις 10 και θα χάσει τα ματς με Ατρόμητο και ΑΕΚ που ακολουθούν.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οχι ρε φιλε ανευ αγωνα το εχω παιξει over.....

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.479
Πόντοι
34.538
:wanker:μου θυμιζει καποιους που κανανε επανασταση, απειλουσαν οτι θα φυγουν απο την Ελλαδα αμα δεν παρουν πρωταθλημα, το μονο που τους εννοιαζει 30 χρονια ηταν να κερδιζουν τον Ολυμπιακο, που ουρλιαζαν για δικαιοσυνη και τελικα ηθελαν να γινουν χαλιφηδες στην θεση του χαλιφη, αυτο μου θυμιζουν....κατα τα αλλα εξυγιανση....το φετινο αμα το παρει ο Ολυμπιακος θα ειναι το πιο μαγκικο πρωταθλημα...κοντρα σε θεους και δαιμονες εντος και ... εκτος χωρας....
Ε,πως θα το παρετε αφου ειμαστε χαλιφηδες?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
παρολαυτα δευτεροι.....

μονο ο θρυλος αυτα σε ολο τον πλανητη...οταν ολοι οι αλλοι εχουν μεινει εδω και μηνες καμια 20αρια βαθμους απο την μπαοκαρα που παιζει με παραρτηματα και κορακια, μονο ο θρυλος ειναι εδω ορθιος να τους γαζωνει αλλιως... :heavymetalbig:

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Ε,πως θα το παρετε αφου ειμαστε χαλιφηδες?
Αμα ειναι να κανεις τον αμπελοφιλοσοφο ξερω καλα το εργο... ελληνικα εγραψα που ηθελαν να γινουν χαλιφηδες στην θεση του χαλιφη... το προσπαθουν πολυ.... αλλα ειναι αδεξιοι για αυτο και καρναβαλοι ,καλο τριωδiο

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
ποιος την γαμαει την τουμπα...εγω ηδη περιμενω πως και πως το επικο ματς της τελευταιας αγωνιστικης : ξανθη - παοκ!!!!
το λες σημαδιακο και γραφτο να κλεισει η χρονια του πετσινου ψευτοπρωταθλητη να δινει το τελευταιο του ματς της κανονικης περιοδου απεναντι στο αγορασμενο παραρτημα του!!!!
να βαζει γκολ ο ακπομ και να πανηγυριζουν τα πετσινα ορκ στην κερκιδα!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.479
Πόντοι
34.538
Αμα ειναι να κανεις τον αμπελοφιλοσοφο ξερω καλα το εργο... ελληνικα εγραψα που ηθελαν να γινουν χαλιφηδες στην θεση του χαλιφη... το προσπαθουν πολυ.... αλλα ειναι αδεξιοι για αυτο και καρναβαλοι ,καλο τριωδiο
Αρα δεν ειμαστε χαλιφηδες..

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
:headbang:με τετοιους μαρτυρες κατηγοριας ουτε ο αλ καπονε δεν παει μεσα....μπουρ μπουρ μπουρ, καναλια, εφημεριδες ,σαιτς και οταν ερχεται η ωρα της πολυποθυτης πληρωμης , βρε κε κεξ κουαξ κουαξ....

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Προσπαθειτε πολυ να κτισετε την ρωσοποντια αυτοκρατορια αλλα υστερειτε σε μεγεθος.... το να ελεγχεις τα κοζια για 2 - 3 χρονια δεν σε κανει χαλιφη, παρολα ταυτα , ο βιασμος της λογικης στο ονομα της υποτιθεμενης ρεβανς σε κανει καρναβαλο και τιποτα αλλο παρα εναν υποκριταρο του κερατα κατω απο το ανεκδοτο που λεγεται εξυγιανση....επαναλαμβανο καλο τριωδιο....λευτερια στην Σκοντα Ξανθη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom