Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Παλι δεν καταλαβες τυπε..εγω δεν νομιζω τιποτα,εγω ειπα οτι ο διαιτητης στοιχειοθετει μη προθεση βλεποντας στο βαρ τις θεσεις των σωματων,την πορεια της μπαλας που φευγει και την μη κατοχη..αλλα αφου το πας εκει,κανε εικονα και απαντησε στον ευατο σου το παρακατω..γινεται σεντρα πηδαει ο αμυνομενος πιανει αερα και πεφτωντας,παραπαταει και πεφτει με την πλατη πανω στον επιτιθεμενο που εχει κοντρολαρει κ ειναι ετοιμος να σουταρει..η ιδια φαση τωρα αλλα η μπαλα πηγαινει απο την σεντρα προς το πλαγιο η αουτ 30 40 μετρα μακρια απο τον επιτιθεμενο..ποσες φορες εχεις δει να σφυριζεται πεναλντι η 1η φαση και ποσες η 2η?..ασχετως κανονισμων παιζει ρολο η πορεια και η κατοχη της μπαλας στις αποφασεις των διαιτητων σε μαρκαρισματα μη προθεσης?αν δεν αρχισες να βλεπεις μπαλιτσα απο προχτες,ξερεις

τα έχεις μπουρδουκλώσει λίγο.
1ον: είδες να αναφέρω πουθενά εσένα; Το σχόλιό μου αφορούσε αυτόν που έγραψε ότι στο ch. l. σου δίνουν πέναλτυ μόνο άμα έχεις κατοχή.
2ον: το υποθετικό σενάριο που περιγράφεις είναι εντελώς άσχετο με τη φάση του Μακέντα, διότι ο Μακέντα είναι πολύ κοντά στην μπάλα και μπορεί να την διεκδικήσει.
3ον: το "2ον" που γράφω από πάνω ουσιαστικά δεν παίζει κανένα ρόλο. Δηλαδή στο υποθετικό σου σενάριο, (αν έχω καταλάβει καλά τι εννοείς) όσο πέναλτυ είναι η πρώτη περίπτωση, άλλο τόσο είναι και η 2η. Αυτά λένε οι κανονισμοί και οι διαιτητές δεν αποφασίζουν ασχέτως κανονισμών, όπως γράφεις, αλλά σχετικά με τους κανονισμούς. Απλά στη 2η περίπτωση για να το δώσει, πρέπει να το δει κιόλας. Όταν η μπάλα είναι 30 μέτρα μακριά, ο διαιτητής κοιτά εκεί που βρίσκεται η μπάλα, οπότε πώς να δει αυτό που λες; Τώρα με το ΒΑΡ λογικά θα δίνονται πέναλτυ πιο εύκολα και σε τέτοιες περιπτώσεις, εφόσον φυσικά τις έχει πιάσει κι ο φακός κι εφόσον επίσης ο παίχτης που δέχθηκε το μαρκάρισμα πέσει. Διότι αν η μπάλα είναι τόσο μακριά, ο παίχτης δεν πέφτει εύκολα. Και το σημαντικότερο: εφόσον συμβαίνουν τέτοιες φάσεις. Γιατί όπως το περιγράφεις, εγώ δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εχεις στο μυαλό σου τέτοια φάση από συγκεκριμενο παιχνίδι να μου πεις;

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.984
Πόντοι
5.006
Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Μπαρτζώκας!
Έτοιμος για τη δεύτερή του θητεία στον πάγκο του Ολυμπιακού είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές! :boobies: :

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.948
Πόντοι
5.506
Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, για όσα συνέβησαν εκτός «Γεώργιος Καραϊσκάκης», πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με τους «ερυθρόλευκους» να κινδυνεύουν και για τιμωρία έδρας (από 2 έως 4 αγωνιστικές). :piss:

Τελικά ο Ολυμπιακός απαλλάχθηκε από την πειθαρχική δίωξη που του είχε ασκηθεί και τιμωρήθηκε μόνο με 5000 πρόστιμο. :alivedick:
:piss: :piss: :piss: :piss:
:alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.948
Πόντοι
5.506
Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Μπαρτζώκας!
Έτοιμος για τη δεύτερή του θητεία στον πάγκο του Ολυμπιακού είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές! :boobies: :
:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.106
Πόντοι
34.538
Αντε...
Μπας και προλαβετε το τραινο για την Α1!!!

:new_shocked:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
Το θεμα παοκ-ξανθη εχει πολυ ζουμι τυποι?

Θα καθαρισουν οι βουλευτες - υπουργοι θεσσαλονικης οπως συνηθως?  :think: :S

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.106
Πόντοι
34.538
Γι αυτο τους ψηφισαμε..
Οτι κανανε και οι δικοι σας..

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Μπαρτζωκας προ των πυλων,το μπασκετ επιστρεφει μαγκες!!!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.984
Πόντοι
5.006
Σα θα είναι στο τέρμα.

Στην άμυνα οι Γκασπάρ-Τσιμίκας στα άκρα και Σεμέδο-Μπα στόπερ.

Ο Καμαρά με τον Μπουχαλάκη, στα χαφ και μπροστά τους ο Μπενζιά.

Ο Μασούρας στη μία πτέρυγα, ο Βαλμπουενά στην άλλη.

Στην κορυφή της επίθεσης, ο Ελ αραμπι  :takethis: :takethis: :takethis:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom