Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.189
Πόντοι
506
..ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ...ΡΕ, Ο ΜΠΕΟΣ, ΡΕ...Ο ΜΠΕΟΣ...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.998
Πόντοι
5.506
τον γραφω στον πεο μου τον αηττητο...μισοχυσια ειναι

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει σε αυτή την κωμωδία με περιττώματα τύπου Σαββίδη, Μπέου»
Φουλ επίθεση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος καλεί την UEFA να αλλάξει τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αποκαλεί ποδοσφαιρικά περιττώματα μεταξύ άλλων, τους Σαββίδη, Μπέο, Γραμμένο, Περέιρα.
:2funny:
Μλκες ΜΗΝ τυχόν κ φύγετε! Αυτό το Πρωτάθλημα πρέπει να σηκωθεί μέσα στο ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥ!!! :rockon:

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Αυτή είναι η μία πλευρά του προβλήματος.. Η άλλη πλευρά είναι πολύ πιο σημαντική όμως : δηλαδή εμένα δεν με πειράζει πόσα παιχνίδια έχασα.. Το πρόβλημα είναι πόσα παιχνίδια πήρε ο παοκ χωρίς να το αξίζει.. Όταν εγώ φτύνω αίμα μέσα στην Ξάνθη, οι παίχτες της οποίας με το που λήγει το παιχνίδι ξαπλώνουν όλοι κάτω από την κούραση, ενώ ο παοκ είχε με αυτόυς 75% κατοχή, 2 γκολ, 4 δοκάρια και 3 ακυρωμενα γκολ, τότε με την Ξάνθη δεν έχασα 3 βαθμούς αλλά 6 σε σχέση με τον ρωσοποντιο..
Τα ίδια και με τον Βόλο.. Ο μπαοκ έπαιξε πολύ χειρότερα από εμάς μέσα στον Βόλο.. Και όμως κέρδισε χαλαρά και παίχτες ξεκουράσε, γιατί ήταν φιλικό...

Οσοι δεν είναι βαζελογαυροι πρέπει να ακολουθήσουν την συμβουλή μου : θα κοιτάτε την βαθμολογία μόνο σε σχέση με την αεκ.. Αν μας μειώσει την απόσταση η αεκ τότε πρέπει να τεθεί θέμα μαρτινς... Αν όμως τερματίσουμε 10-15 βαθμούς πάνω από την αεκ, τότε η χρονιά είναι οκ... Τον μπαοκ μην τον κοιτάτε.. Είναι ειδική περίπτωση, παίζει 1-2 παιχνίδια κάθε μήνα και άλλα 1-2 παιχνίδια με παραρτήματα (+ πχ κάτι ματς με λαμιες που βγαίνει ο πρόεδρος της και λέει ότι πλήρωσανε τον βελλιδη να πνίξει γκολ), οπότε ξεκουράζει παίχτες, δοκιμάζει συστήματα κτλ... Θα πάρει ένα ακόμα αήττητο πρωτάθλημα και όλα κομπλέ...
Τελειώνουν τα ψωμιά τους του χρόνου,ότι πήρανε πήρανε,κλείνει η κακη παρενθεση

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
"ο ολυμπιακος να κανει ομαδα να κερδιζει και τη διαιτησια, χοχοχο"
σωκρατης κοκκαλης
22-12-2019

kokkalis.jpg

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Μλκες ΜΗΝ τυχόν κ φύγετε! Αυτό το Πρωτάθλημα πρέπει να σηκωθεί μέσα στο ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥ!!! :rockon:
Έχεις πολλά εσύ και τα μετράς;βαθύς είναι ο κωλος σας και θα γίνει βαθυτερος

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.998
Πόντοι
5.506
καημενο πουλι....
μιζερια φτωχια και υποβιβασμος

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
οχι τιποτα αλλο
να φανει ποιος καθαριζε τα πρωταθληματα 20 χρονια
γιατι οι γαυροι ειναι τοσο ζωντοβολα που νομιζουν οτι τα επαιρνε ο τζωρτζεβιτς και ο τζιοβανι

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.998
Πόντοι
5.506
καποια λιγα που εχεις και εσυ τα επαιρνε ο σαραβακος με τον βαζεχα πουλακι?

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
τι μου δινετε για 50-50 φτωχομπινεδες;

https://[URL unfurl="true"]www.sdna.gr/sites/default/files/styles/main_photo_default/public/thumbnail_9_0.jpg?itok=ZH5b6dZv[/img[/URL]]
[/quote]
Ρε αλασκουζο βάλε δες ΠΑΟ Άρης δεν είναι για σένα οι κουβέντες αυτές που ανοίγεις

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
καποια λιγα που εχεις και εσυ τα επαιρνε ο σαραβακος με τον βαζεχα πουλακι?
εγω επειδη δεν ειχα βρει την πατεντα με τον κοκκαλιαρη, μου τα επαιρνε ο δημητριαδης, ο μπατιστα, ο μιτσιμπονας, ο τσιγκωφ και καθε πικραμενος

μετα ηρθε ο θειος και βρηκε την πατεντα για το 18/20

τωρα πρεπει να φτιαξετε ομαδα για να κερδισετε και τη διαιτησια γιατι αλλιως εχει κρασι ντα πιπα, χοχοχο

images

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.998
Πόντοι
5.506
για τα λιγα που εχεις παρει σε ρωτησα οχι για αυτα που εχασες

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
οταν ημουν στο λυκειο, τοτε που ο καθε οπαδος ειναι στις μεγαλες καυλες του, ειχα πεσει στη μεση της παραγκας κοκκαλη, καθε χρονο με ληστευε ο ολυμπιακος

τοτε ειχα τοσα νευρα που ονειρευομουν καποια στιγμη στο μελλον, μα σε 5, μα σε 10, μα σε 20 χρονια, να παρει τον παναθηναικο απο τους καρκινογιαννηδες ενας αληταμπουρας προεδρος και να κανει τετοια οργια με τη διαιτησια που να πεφτει παιχτης του παο στη σεντρα και να δινει πεναλτυ

ευτυχως υπαρχει θεος και η τιμωρια του γαυρου ειναι ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΗ απο αυτη που φανταζομουν τοτε

μεσα στο εφηβικο μυαλο μου δεν υπηρχε τοση ανωμαλια να σκεφτω μια τοσο ακραια τιμωρια οσο αυτη που ζει ο γαυρος αυτες τις 2 χρονιες

να ειναι η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα, πραγμα που φαινεται στην ευρωπη, και να του εχει χυσει το κωλαντερο εξω απο υον κλανια Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ο πρωην προεδρος του

και να λενε οι μαλακοκαυληδες οι γαυροι, αυτα που ελεγα εγω επι κυραστα και επι μαρκαριαν που επρεπε να ειχα παρει το πρωταθλημα με 10 βαθμους διαφορα

ολα εδω πληρωνονται μουνια, θα σας γαμησει καλα ο σωκρατης, χοχοχοχο

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
εγω επειδη δεν ειχα βρει την πατεντα με τον κοκκαλιαρη, μου τα επαιρνε ο δημητριαδης, ο μπατιστα, ο μιτσιμπονας, ο τσιγκωφ και καθε πικραμενος

μετα ηρθε ο θειος και βρηκε την πατεντα για το 18/20

τωρα πρεπει να φτιαξετε ομαδα για να κερδισετε και τη διαιτησια γιατι αλλιως εχει κρασι ντα πιπα, χοχοχο

images
που τη θυμήθηκες τη ντα πίπα ρε πουλί ,ρε τι σας είχε κάνει ο Ριβάλντο τοτε

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
οταν ημουν στο λυκειο, τοτε που ο καθε οπαδος ειναι στις μεγαλες καυλες του, ειχα πεσει στη μεση της παραγκας κοκκαλη, καθε χρονο με ληστευε ο ολυμπιακος

τοτε ειχα τοσα νευρα που ονειρευομουν καποια στιγμη στο μελλον, μα σε 5, μα σε 10, μα σε 20 χρονια, να παρει τον παναθηναικο απο τους καρκινογιαννηδες ενας αληταμπουρας προεδρος και να κανει τετοια οργια με τη διαιτησια που να πεφτει παιχτης του παο στη σεντρα και να δινει πεναλτυ

ευτυχως υπαρχει θεος και η τιμωρια του γαυρου ειναι ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΗ απο αυτη που φανταζομουν τοτε

μεσα στο εφηβικο μυαλο μου δεν υπηρχε τοση ανωμαλια να σκεφτω μια τοσο ακραια τιμωρια οσο αυτη που ζει ο γαυρος αυτες τις 2 χρονιες

να ειναι η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα, πραγμα που φαινεται στην ευρωπη, και να του εχει χυσει το κωλαντερο εξω απο υον κλανια Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ο πρωην προεδρος του

και να λενε οι μαλακοκαυληδες οι γαυροι, αυτα που ελεγα εγω επι κυραστα και επι μαρκαριαν που επρεπε να ειχα παρει το πρωταθλημα με 10 βαθμους διαφορα

ολα εδω πληρωνονται μουνια, θα σας γαμησει καλα ο σωκρατης, χοχοχοχο
Τι βαζελος θα ήσουνα χωρίς φαντασία;σαρανταριζεις και το μυαλό ακόμα να βγάλει το λυκειο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom