mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
τον ΑΗΤΤΗΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΑΙ! ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ!!!τα αρχιδια μας θα παρει...
τον ΑΗΤΤΗΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΑΙ! ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ!!!τα αρχιδια μας θα παρει...
Μλκες ΜΗΝ τυχόν κ φύγετε! Αυτό το Πρωτάθλημα πρέπει να σηκωθεί μέσα στο ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥ!!!Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει σε αυτή την κωμωδία με περιττώματα τύπου Σαββίδη, Μπέου»
Φουλ επίθεση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος καλεί την UEFA να αλλάξει τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αποκαλεί ποδοσφαιρικά περιττώματα μεταξύ άλλων, τους Σαββίδη, Μπέο, Γραμμένο, Περέιρα.
Τελειώνουν τα ψωμιά τους του χρόνου,ότι πήρανε πήρανε,κλείνει η κακη παρενθεσηΑυτή είναι η μία πλευρά του προβλήματος.. Η άλλη πλευρά είναι πολύ πιο σημαντική όμως : δηλαδή εμένα δεν με πειράζει πόσα παιχνίδια έχασα.. Το πρόβλημα είναι πόσα παιχνίδια πήρε ο παοκ χωρίς να το αξίζει.. Όταν εγώ φτύνω αίμα μέσα στην Ξάνθη, οι παίχτες της οποίας με το που λήγει το παιχνίδι ξαπλώνουν όλοι κάτω από την κούραση, ενώ ο παοκ είχε με αυτόυς 75% κατοχή, 2 γκολ, 4 δοκάρια και 3 ακυρωμενα γκολ, τότε με την Ξάνθη δεν έχασα 3 βαθμούς αλλά 6 σε σχέση με τον ρωσοποντιο..
Τα ίδια και με τον Βόλο.. Ο μπαοκ έπαιξε πολύ χειρότερα από εμάς μέσα στον Βόλο.. Και όμως κέρδισε χαλαρά και παίχτες ξεκουράσε, γιατί ήταν φιλικό...
Οσοι δεν είναι βαζελογαυροι πρέπει να ακολουθήσουν την συμβουλή μου : θα κοιτάτε την βαθμολογία μόνο σε σχέση με την αεκ.. Αν μας μειώσει την απόσταση η αεκ τότε πρέπει να τεθεί θέμα μαρτινς... Αν όμως τερματίσουμε 10-15 βαθμούς πάνω από την αεκ, τότε η χρονιά είναι οκ... Τον μπαοκ μην τον κοιτάτε.. Είναι ειδική περίπτωση, παίζει 1-2 παιχνίδια κάθε μήνα και άλλα 1-2 παιχνίδια με παραρτήματα (+ πχ κάτι ματς με λαμιες που βγαίνει ο πρόεδρος της και λέει ότι πλήρωσανε τον βελλιδη να πνίξει γκολ), οπότε ξεκουράζει παίχτες, δοκιμάζει συστήματα κτλ... Θα πάρει ένα ακόμα αήττητο πρωτάθλημα και όλα κομπλέ...
Έχεις πολλά εσύ και τα μετράς;βαθύς είναι ο κωλος σας και θα γίνει βαθυτεροςΜλκες ΜΗΝ τυχόν κ φύγετε! Αυτό το Πρωτάθλημα πρέπει να σηκωθεί μέσα στο ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥ!!!
Ο τύπος αυτός σε διέλυσε σε έκανε ομαδουλα χοχο"ο ολυμπιακος να κανει ομαδα να κερδιζει και τη διαιτησια, χοχοχο"
σωκρατης κοκκαλης
22-12-2019
τωρα ομως αλλαξε γουστα και γαμαει αλλουςΟ τύπος αυτός σε διέλυσε σε έκανε ομαδουλα χοχο
τι μου δινετε για 50-50 φτωχομπινεδες;
https://[URL unfurl="true"]www.sdna.gr/sites/default/files/styles/main_photo_default/public/thumbnail_9_0.jpg?itok=ZH5b6dZv[/img[/URL]]
[/quote]
Ρε αλασκουζο βάλε δες ΠΑΟ Άρης δεν είναι για σένα οι κουβέντες αυτές που ανοίγεις
εγω επειδη δεν ειχα βρει την πατεντα με τον κοκκαλιαρη, μου τα επαιρνε ο δημητριαδης, ο μπατιστα, ο μιτσιμπονας, ο τσιγκωφ και καθε πικραμενοςκαποια λιγα που εχεις και εσυ τα επαιρνε ο σαραβακος με τον βαζεχα πουλακι?
για τα λιγα που εχεις παρει σε ρωτησα οχι για αυτα που εχασες
που τη θυμήθηκες τη ντα πίπα ρε πουλί ,ρε τι σας είχε κάνει ο Ριβάλντο τοτεεγω επειδη δεν ειχα βρει την πατεντα με τον κοκκαλιαρη, μου τα επαιρνε ο δημητριαδης, ο μπατιστα, ο μιτσιμπονας, ο τσιγκωφ και καθε πικραμενος
μετα ηρθε ο θειος και βρηκε την πατεντα για το 18/20
τωρα πρεπει να φτιαξετε ομαδα για να κερδισετε και τη διαιτησια γιατι αλλιως εχει κρασι ντα πιπα, χοχοχο
Τι βαζελος θα ήσουνα χωρίς φαντασία;σαρανταριζεις και το μυαλό ακόμα να βγάλει το λυκειοοταν ημουν στο λυκειο, τοτε που ο καθε οπαδος ειναι στις μεγαλες καυλες του, ειχα πεσει στη μεση της παραγκας κοκκαλη, καθε χρονο με ληστευε ο ολυμπιακος
τοτε ειχα τοσα νευρα που ονειρευομουν καποια στιγμη στο μελλον, μα σε 5, μα σε 10, μα σε 20 χρονια, να παρει τον παναθηναικο απο τους καρκινογιαννηδες ενας αληταμπουρας προεδρος και να κανει τετοια οργια με τη διαιτησια που να πεφτει παιχτης του παο στη σεντρα και να δινει πεναλτυ
ευτυχως υπαρχει θεος και η τιμωρια του γαυρου ειναι ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΗ απο αυτη που φανταζομουν τοτε
μεσα στο εφηβικο μυαλο μου δεν υπηρχε τοση ανωμαλια να σκεφτω μια τοσο ακραια τιμωρια οσο αυτη που ζει ο γαυρος αυτες τις 2 χρονιες
να ειναι η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα, πραγμα που φαινεται στην ευρωπη, και να του εχει χυσει το κωλαντερο εξω απο υον κλανια Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ο πρωην προεδρος του
και να λενε οι μαλακοκαυληδες οι γαυροι, αυτα που ελεγα εγω επι κυραστα και επι μαρκαριαν που επρεπε να ειχα παρει το πρωταθλημα με 10 βαθμους διαφορα
ολα εδω πληρωνονται μουνια, θα σας γαμησει καλα ο σωκρατης, χοχοχοχο