vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ποια είναι η αγαπημένη ταινία των γαύρων? το seven
και το αγαπημενο μας τραγουδι?το seven seas!
ποια είναι η αγαπημένη ταινία των γαύρων? το seven
χορηγός του γαύρου? η γκαζόζα 7up
υπουργε μονο αυτο βρηκα
[youtube=425,350]tRnWK0brsE0[/youtube]
καλη η νοσταλγια αλλα εγω μονο για τον μαγο την νιωθω,α ρε τζιο
Kαλημερα Κρητικε Αρχι-πρακτορα!!!Πράκτορες, κατάσκοποι και λοιποί εγκάθετοι της Κρόκους Α.Ε., καλή σας ημέρα.
Παρακαλείσθε όπως ελέγξετε τον ατομικό σας οπλισμό, τους χάρτες για τις προκαθορισμένες σας θέσεις καθώς και το χρονοδιάγραμμα σας.
[move] [/move]
Ποιοί θα πάτε Αγγλία ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????
Στις Περιοχες της Νομαρχιας Πειραια και Νησων....Τα πραγματα ειναι πολυ Δυσκολα!!!Υποσημείωσις
Όσοι έχετε αναλάβει αποστολές στον ΠΕΙΡΑΙΑ κινηθείτε με ιδιαίτερη προσοχή. Μην σας την πέσουν και οι πολυπληθείς ΟΠΑΔΟΙ
[move] [/move]
Μέρα Chris,
ιδέα δεν έχω τι θα κάνει αύριο ο Τάκαρος.
Οτι τον φωτίσει....ο Κρόκους ας κάνει
Το μόνο που ξέρω είναι οτι αν, λέμε αν, κάτσει κανένα διπλό δεν με βλέπω να γιορτάζω τα 32α γενέθλια μου
χαχα γαμησε τα!!!....αν προλάβω να τα κλείσω φίλε, αν προλάβω.
Με βλέπω με κανα δυο καρδιακά αύριο και κανένα εγκεφαλικό, αν, λέμε αν...
καλημερα φιλε!!!καλημερα κατασκοποι,αλητες,αμορφωτοι,υπαλληλοι,πρεζακηδες,δολοφονοι..
βλεπω οτι τα γνωστα ζομπι εκοψαν ΠΑΛΙ καπιστρι..
λυσσααααααααααααααααα κακια..
ρε τον κροκους..
καθε χρονο μοιραζει καργα εγκεφαλικα..
ΧΟΥΝΤΑ ειναι & ΔΕΝ θα περασει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
κλαψτε κι' αλλο..
αλλοι βρισκοντε στον αερα για περιστερι και αλλοι στο βουνο προετοιμασια για το σημαντικο παιχνιδι με το ευρωπαικο μεγαθηριο ξανθηΚαλημερα κι απο μενα παλικαρια....μετα απο καμποσο καιρο απουσιας παλι εδω....Η ομαδα βρισκεται στον αερα για Λονδινο...αντε ρε πουστη μου να γινει το διπλο να τρελαθουμε τελειως.....
Ναι και εγώ στα ίδια πλαίσια κινούμαι αλλά...χαχα γαμησε τα!!!
Εγω παντως φιλε ΔΕΝ εχω αγχος...
Οτι και να γινει ειμαστε Επιτυχημενοι Φετος....
εγω ειμαι Ευχαριστημενος....
Επαιξα με Βερντερ Λατσιο Ρεαλ και μαζεψα 11 βαθμους
με ολες αυτες συν την Τσελσι ειμαι ΑΗΤΤΗΤΟΣ στην Εδρα μου...
νομιζω οτι πηγαμε πολυ καλα!!!
Τωρα οτι θελει ας γινει....
Καλώς τον πράκτορα στα βόρεια. Καμιά μπουγάτσα θα στείλεις κι απο δώ βρεεεεεεεεεΚαλημερα κι απο μενα παλικαρια....μετα απο καμποσο καιρο απουσιας παλι εδω....Η ομαδα βρισκεται στον αερα για Λονδινο...αντε ρε πουστη μου να γινει το διπλο να τρελαθουμε τελειως.....
Επαναπατρίστηκες??Ο πρακτορας του βορρα βρισκεται νοτια αδερφε texakia...
Θα ΚΑτεβουν στο Αεροδρομιο Περιστεριου??καλημερα και απο μενα,πλεζουρ συνηλθες πιτσιρικα? αλλοι βρισκοντε στον αερα για περιστερι και αλλοι στο βουνο προετοιμασια για το σημαντικο παιχνιδι με το ευρωπαικο μεγαθηριο ξανθη
περαστικα