το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
εντυπωση μου καμει γιατι δεν γνωριζομαστε με τον εριτιμο κυριοσου λεει ρε πουλι..γιατι εισαι καραγκιοζης και μπουρδελο..και του παιρνεις και τον αερα!!!
εντυπωση μου καμει γιατι δεν γνωριζομαστε με τον εριτιμο κυριοσου λεει ρε πουλι..γιατι εισαι καραγκιοζης και μπουρδελο..και του παιρνεις και τον αερα!!!
Τάκη τι γίνεται τα κανάλια του προέδρου πως πάνε τσουλανε για να βγουν στον αερα :S :S :S
εσυ εκανες το αντιθετο μωρη λεκανατζου
πριν το ματς ησουν αμιλητος σαν τον ξιφουνο στο δογγανο
γιατι απο μεσα σου ελεγες εχε χαρη να γινει καμια μαλακια να χασουμε 7-8 μηδεν και να με λουζει το μυθικο πουλι μεχρι τη δευτερα παρουσια
μετα το ματς που εχασες μονο 2-0 βγηκες να μας κανεις τον νταη λες και κερδισες
τριβλακα
Τάκη τι γίνεται τα κανάλια του προέδρου πως πάνε τσουλανε για να βγουν στον αερα :S :S :S
Άτυχος στάθηκε και πάλι ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός με την επιστροφή της ομάδας από το Μόναχο μετά την αναμέτρηση κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου έπαθε υποτροπή στη θλάση που τον ταλαιπωρούσε, όπως μετέδοσε ο Διονύσης Βερβελές στον «αέρα» του «Sport24 radio 103,3».
Αυτό συνεπάγεται ότι ο Βαλμπουενά θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δέκα ημέρες. :S
έτσι αδελφέ ήταν και από τους καλύτερους καλοκαίρι συνέχεια αγώνες κλαταρε...ο Λάζαρος τι έγινε μαν όλο έτοιμος ειναι;αλλά με αυτά τα ποδαράκια πως να είναι ετοιμος :SΑναμενομενο...στην ηλικια του τον λιωσαμε να παιζει συνεχομενα 90λεπτα γιατι αντι να παρουμε αντικαταστατη για τον Φορτουνη πηραμε αυτον τον Μπενζια.
έτσι αδελφέ ήταν και από τους καλύτερους καλοκαίρι συνέχεια αγώνες κλαταρε...ο Λάζαρος τι έγινε μαν όλο έτοιμος ειναι;αλλά με αυτά τα ποδαράκια πως να είναι ετοιμος :S
Με όπλο την άμυνα ο Ολυμπιακός πέρασε και από την Ουγγαρία κερδίζοντας με 8-7 τη Ζόλνοκ σ' αγώνα της 4ης ημέρας του Α' ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου έφτασε στην 4η της νίκη στη διοργάνωση κερδίζοντας σε μια πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ομάδα με διπλάσιο μπάτζετ από εκείνη.
Με όπλο την άμυνα ο Ολυμπιακός πέρασε και από την Ουγγαρία κερδίζοντας με 8-7 τη Ζόλνοκ σ' αγώνα της 4ης ημέρας του Α' ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου έφτασε στην 4η της νίκη στη διοργάνωση κερδίζοντας σε μια πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ομάδα με διπλάσιο μπάτζετ από εκείνη.
φετος τυπε ειμαστε πολυ τυχεροι που βλεπουμε την καλυτερη ομαδα ολων των εποχων....
και να φανταστεις φτιαξαμε τετοια ομαδα χωρις να εχει δωσει ουτε 1 ευρω ο τσιφουτης ο τρουμπακης :S
εγω ρε μπινε το φτωχικο πλην ομως τιμιο μεροκαματο των 1784.589 εκατομμυριων ευρω που βγαζω το 80% τα δινω στον ερασιτεχνη και στην εκπομπη σουφετος τυπε ειμαστε πολυ τυχεροι που βλεπουμε την καλυτερη ομαδα ολων των εποχων....
και να φανταστεις φτιαξαμε τετοια ομαδα χωρις να εχει δωσει ουτε 1 ευρω ο τσιφουτης ο τρουμπακης :S
εγω ρε μπινε το φτωχικο πλην ομως τιμιο μεροκαματο των 1784.589 εκατομμυριων ευρω που βγαζω το 80% τα δινω στον ερασιτεχνη και στην εκπομπη σου
δεν ειμαι θειος σας[size=80pt]Θειούλη μου;;[/size]