Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
εχω πιο πλολλα λεφτα απο το σαββιδη μπιρλα..
Τρεμουν τα χερια σου απο το ψωλοκρυο κατω απο τη γεφυρα και δεν μπορεις να γραψεις σωστα.... :'( :'( :'(
εχω πιο πλολλα λεφτα απο το σαββιδη μπιρλα..
Ρε μλκ έχουμε δύσκολο παιχνιδι και εσεις τα βάζετε με τον αδελφό τρουμπ.παλιο νιαμου
φαρμακα να του πατε στο γεφυρακι...
ενα λ λαθος εκανα μωρη μπετουγιαΤρεμουν τα χερια σου απο το ψωλοκρυο κατω απο τη γεφυρα και δεν μπορεις να γραψεις σωστα.... :'( :'( :'(
φιλέ να προσέχεις τα χαρτόκουτα γιατι κάτι αληταράδες περιπτεράδες χέζουν μέσα. :Sενα λ λαθος εκανα μωρη μπετουγια
φιλέ να προσέχεις τα χαρτόκουτα γιατι κάτι αληταράδες περιπτεράδες χέζουν μέσα. :S
εδω χρειαζονται δραστικες λυσεις
http://[URL unfurl="true"]www.topontiki.gr/sites/default/files/article/2018-02/alefantos.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πούτσα και η μπ΄'αρτσα 3-1 απο λεβάντε ευτυχως το έσωσε στο 93 η λίβερπουλ.Η Άιντραχτ ξεπούτσιασε 5-1 τη Μπάγερν
Ωχ...
πούτσα και η μπ΄'αρτσα 3-1 απο λεβάντε ευτυχως το έσωσε στο 93 η λίβερπουλ.
το πουλι εχει πει εδω και 1 μηνα οτι θα σπασει το καταραμενο ρεκορ της γιουβεντουςΔηλαδή πάει για ροτέισον στο Μόναχο;
Ωχ ωχ ωχ
εσυ δεν εισαι που ελεγες κατι για λουκετα 3ης θεσης?? :Sτο πουλι εχει πει εδω και 1 μηνα οτι θα σπασει το καταραμενο ρεκορ της γιουβεντους
καποια ζωα δεν με πιστευανε
τωρα θα με πιστεψουν ευτυχως και τα ζωα
ρε πήγαινε αυτοκτονα τρόμπα...το πουλι εχει πει εδω και 1 μηνα οτι θα σπασει το καταραμενο ρεκορ της γιουβεντους
καποια ζωα δεν με πιστευανε
τωρα θα με πιστεψουν ευτυχως και τα ζωα
ο,τι σας λεωρε πήγαινε αυτοκτονα τρόμπα...
κάθε μέρα λέει και μια καινούρια μαλακία.εσυ δεν εισαι που ελεγες κατι για λουκετα 3ης θεσης?? :S
για 3η θεση εχω πει εγωεσυ δεν εισαι που ελεγες κατι για λουκετα 3ης θεσης?? :S