lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
στηριζουμε πουλι και μπουχο στο νημα τυπε...Τουλάχιστον παραδεχτείτε πουλί,έχει γκάτς να έχει τέτοια αισιοδοξία με τέτοια εικόνα της ομάδας!
Και τα λέει από πριν.
στηριζουμε πουλι και μπουχο στο νημα τυπε...
και εγω..εμεις δλδΚαλά κάνετε.
Έχει τέτοια αισιοδοξία...
Αν του έλεγες σου δίνω νίκες μέσα έξω με γαύρο αλλά να χάσεις Ευρωπη,θα το έπαιρνε με κλειστά μάτια.
Εγώ όχι.
Εγώ και nekrothaftis, αλλά εξαφανίστηκε...στηριζουμε πουλι και μπουχο στο νημα τυπε...
και εγω..εμεις δλδ
ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ....
ο μπουχος ειναι μπερκετις φαινετε οτι αγαπαει την ομαδα του και το σεβομαστε....
το πουλι στα οπαδικα και εν μερει στα πολιτικα λεει πιπες...ειναι σαν να θελει να βγει βουλευτης
σημερα το βραδυ που θα σου γρασαρω τη ροδελα να δουμε τι θα λεςκαι εγω..εμεις δλδ
ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ....
ο μπουχος ειναι μπερκετις φαινετε οτι αγαπαει την ομαδα του και το σεβομαστε....
το πουλι στα οπαδικα και εν μερει στα πολιτικα λεει πιπες...ειναι σαν να θελει να βγει βουλευτης
μεσα επεσες πουλι....σημερα το βραδυ που θα σου γρασαρω τη ροδελα να δουμε τι θα λες
Υ.Γ. δεν λεω πιπες. στα οπαδικα σου ΦΑΙΝΕΤΑΙ οτι λεω πιπες επειδη εισαι παιδι της τρουμπας (εξ ου και τρουμπακης) και στα πολιτικα σου ΦΑΙΝΕΤΑΙ οτι λεω πιπες επειδη εισαι συριζοβλημα
Για οσους ασχολουνται και με το στοιχημα
σημερα παιξτε διακοπη στο 0-1 ή 0-2
Το πουλί θα πετάξει και θα προσγειωθεί στο γήπεδο. :Sποιος θα το διακοψει ρε παιδια?αφου 100 ατομα θα πανε
μη πεσει σε καμία ξοβεργα....Το πουλί θα πετάξει και θα προσγειωθεί στο γήπεδο. :S
Το πουλί θα πετάξει και θα προσγειωθεί στο γήπεδο. :S
Καλά ρε μλκ χθές δεν άφησες ούτρε ψίχουλο στη γιορτή ψωμιού.μη πεσει σε καμία ξοβεργα....