ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.091
- Πόντοι
- 5.006
και εγω μανεγω τοτε ημουνα μεσα...
και εγω μανεγω τοτε ημουνα μεσα...
το εχω ξαναπει...μας κοψατε το μπασκετ τοτε......απο τοτε?ξαναπατησες?
δεν ημουνα τελ αβιβ...ημουνα σαραγοσακαι εγω μαν
στον τρακη τα λες?γιατι εχεις δεκαετια να δεις ευρωπη εσυεθνικος υμνος,στροφη 5
Δυστυχής! Παρηγορία
Μόνη σου έμενε να λες
Περασμένα μεγαλεία
Και διηγώντας τα να κλαις.
Εθνικος Υμνος ειναι μονο οι δυο πρωτες στροφεςεθνικος υμνος,στροφη 5
Δυστυχής! Παρηγορία
Μόνη σου έμενε να λες
Περασμένα μεγαλεία
Και διηγώντας τα να κλαις.
μπρος γκρεμος(μεχρι τελους)κ πισω ρεμα(7)!!!Τωρα λενε θα αναβαλλουν τα πλει οφ...
Ρε πως τους καναμε ετσι μπουρδελο ολους???εμεις το μονο που ζητησαμε ειναι ξενους διαιτητες...
Αντε γεια μαγκες!!!!φευγουμε και αφηνουμε καμμενη γη..
(Μονο τα αναρχιδα αδερφια φοβαμαι μην παρουν πισω το μεχρι τελους :S )
αστο παιχτη!!!μα ποσο αναρχιδοι και φλωροι μπορει να ειναι οι βαζελοι;;;
ο ρακης ελεγε δεν κατεβαινει στο πρωταθλημα ετσι οπως παιζεται και επιτειδες το εκανε για να συναντηθει με το γραυρο στους προημιτελικους και να τον ρηξει ετσι σσ βεβαια αργα η γρηγορα θα σθναντιοντουσα και ισως στυς ημιτελικους αλλα μεχρι τοτε μπορει να εχανε επιτηδες ο γαυρος στους προημτελικους απο καμια μικρη ομαδα
ποσο σκατοψυχοι που θελουν στην πυστια με μη παρουσια μας να πεσουμε στην α2 ενω εμεις καναμε τα παντα για να τους σωσουμε περσι στη μπαλα
εδω που εχουν τα πραγματα ειναι απλα------δεν πηγαινουμε το σαββατο στον προημιτελικο καικλεινουμε 3ετες συμβολαιο με αδριατικη λιγκα που και πιο ανταγωνιστικη ειναι παρτιζαν μποντουτσνοστ ερυθρος στερας και πιο ενδιαφερουσα λιγκα σσ το μονο κακο ειναι τα συνεχομενα ταξιδια βελιγραδι μαυροβουνιαο κροατια
ο τεκαης εκανε κωλοτουμπα και θα παρουσιαστει στον προημιτελικο εμεις δεν πρεπει με την καμια εκτος αν τα αδερφακια δεν εχουν παρει το μαθημα απο το λαο του οσφπ και κατεβασουν την ομαδα
σημειωνω οτι εγω απο το 2008-2009 ελεγα οτι δεν πρεπει να κατεβαινουμε με βαζελο στα παιχνιδια ωρα ειναι αργα αλλα τουλαχιστον ας γινει μια αρχη
στο μπασκετ ομως υπαρχει μια μικρη διαφοραμπρος γκρεμος(μεχρι τελους)κ πισω ρεμα(7)!!!
ΒΑΛΤΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ..
Η 7 ΕΛΗΞΕ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙ,Η 7 ΘΑ ΛΗΞΕΙ Κ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΠΥΡΙΑΡΑ..
o πασπαλι το ειπε ξεκαθαρα....δεν θελει τον ολυμπιακο ...στο μπασκετ ομως υπαρχει μια μικρη διαφορα
εκει δεν εχει τσιγγερ μαμοθρεφτο τσανακογλειφτη
εκει εχει τον παλαβο ψυχακια που σας εχει κανει το κωλαντερο σερπαντινα
το πιθανοτερο σεναριο αυτη τη στιγμη ειναι Α2 γιατι οι big4 της αδριατικης λιγκας, μεταξυ αυτων και τα αδερφια σας του ερυθρου αστερα δεν σας θελουν εκει
οποτε καλη τυχη στην Α2
στο μπασκετ ομως υπαρχει μια μικρη διαφορα
το πιθανοτερο σεναριο αυτη τη στιγμη ειναι Α2 γιατι οι big4 της αδριατικης λιγκας, μεταξυ αυτων και τα αδερφια σας του ερυθρου αστερα δεν σας θελουν εκει
οποτε καλη τυχη στην Α2
στο μπασκετ ομως υπαρχει μια μικρη διαφορα
οποτε καλη τυχη στην Α2