Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο μπάσκετ,μου φαίνεται η αποψινή εκπομπή του Τάκη θα είναι πολύ δυνατή.
Η μονη εξελιξη που βλεπω στο μπασκετ εγω ειναι οτι οδευει σε πληρη διαλυση με ευθυνη εξισου του Ολυμπιακου και του Παναθηναικου.Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο μπάσκετ,μου φαίνεται η αποψινή εκπομπή του Τάκη θα είναι πολύ δυνατή.
Ο πατσαβουρης ο προεδρος σου που αβανταρε σημερα το πρεζονι κοπτετε για το καλο του μπασκετ?Η μονη εξελιξη που βλεπω στο μπασκετ εγω ειναι οτι οδευει σε πληρη διαλυση με ευθυνη εξισου του Ολυμπιακου και του Παναθηναικου.
Εχετε καταντησει αηδια αμφοτεροι
Ο πατσαβουρης ο προεδρος σου που αβανταρε σημερα το πρεζονι κοπτετε για το καλο του μπασκετ?
Αυτα που θα γινουν την τεταρτη δεν νομιζω να εχουν ξανα γινει.Ακυρώθηκε ο ορισμός του στη VTB League
03.05.2019 | 23:01 NEWSIT NEWSROOM
Κανονικά στο Ολυμπιακός – Προμηθέας ο Αναστόπουλος! Ακυρώθηκε ο ορισμός του στη VTB League
Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος θα είναι ο ένας εκ των τριών διαιτητών που θα σφυρίξουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα στο ΣΕΦ (8/5).
Ξερω τι λεωΑεκτζής είναι όχι βάζελος.
Με την αδεια σου, δεν με αφορα τι εκανε ο Προεδρος της ΑΕΚ για να σχηματισω δικη μου αποψηΟ πατσαβουρης ο προεδρος σου που αβανταρε σημερα το πρεζονι κοπτετε για το καλο του μπασκετ?
Τι λες να γίνει τύπε?Αυτα που θα γινουν την τεταρτη δεν νομιζω να εχουν ξανα γινει.
Τι λες να γίνει τύπε?
Θα κατέβει κόσμος? Αφού η ομάδα δεν κατεβαίνει κατά δήλωση της στο παρελθόν.
Και εάν κατέβει κόσμος, δεν θα γίνει αντιληπτό αυτό από πριν ώστε να μην εμφανιστούν οι διαιτητές?
γιατι εμεις τι καναμε ρε τυπε;Η μονη εξελιξη που βλεπω στο μπασκετ εγω ειναι οτι οδευει σε πληρη διαλυση με ευθυνη εξισου του Ολυμπιακου και του Παναθηναικου.
Εχετε καταντησει αηδια αμφοτεροι
Αντιο αντιο εκει στην Α2