Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.985
Πόντοι
5.506
ο παοκ αλφα πανω απο ολα....

ελπιζω να ειναι καλα ο βιερινια...ο μονος παικτης κλασης που εχει ο παοκ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
ο παοκ αλφα πανω απο ολα....

ελπιζω να ειναι καλα ο βιερινια...ο μονος παικτης κλασης που εχει ο παοκ

Εξαλλου τον οφη τον κρατανε απο τα αρχιδια...δεν εχει βγει η τελεσιδικη αποφαση για τον υποβιβασμο του λογω στημενου παιχνιδου, οποτε αμα θελουν τον ριχνουν και αυριο...
Στην β εθνικη κανει τρομερο δευτερο γυρο ο πλατανιας  :2funny:, ωστε αν παει στο μπαραζ πλατανιας - πας γιαννινα, τουλαχιστον να μεινει σιγουρα μια απο τις ομαδες του πατερουλη στην α εθνικη...
:heavymetalbig:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.985
Πόντοι
5.506
η μαρινα οσο μεγαλωνει τοσο ομορφαινει  :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Αλλη μια παρασταση σημερα απο την μακραν καλυτερη ομαδα στην ελλαδα φετος!!!!!
Απιστευτη και η καυλα στην κερκιδα!!!
Βεβαια πεσαμε στην χρονια που ο πελκας θα παρει αηττητο πρωταθλημα  :2funny: , αλλα ακομα και ετσι τιμησαμε την απιαστη και ενδοξη ιστορια του μεγαλυτερου ελληνικου συλλογου...
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Ενα γαμημενο κωλοπαιχνιδι, εκρινε το πρωταθλημα φετος...
Ενα γαμημενο κωλοπαιχνιδι που 1000 φορες να ξαναπαιχτει δεν προκειται να το κερδισουν οι μπουγατσες...
Ενα γαμημενο κωλοπαιχνιδι που επρεπε χαλαρα να ριξουμε τεσσαρα....
Ενα γαμημενο κωλοπαιχνιδι που αν το ειχαμε παρει θα ημασταν ενα βαθμο πανω απο τις μπουγατσες σημερα....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
Παντως ο μπαοκ με αυτα και αυτα θα στεφτει πρωταθλητης την αλλη κυριακη στις 21 Απριλιου..την επετειο της χουντας, η ομαδα της χουντας του συριζα διοριζεται ψευτοπρωταθλητρια!!!!
Συμβολικη και ιστορικη ημερομηνια...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.985
Πόντοι
5.506
το οτι δεν ριχνει 10 τεμ. γκολ ο ολυμπιακος σε καθε παιχνιδι ειναι απλα θεμα τυχης και λιγο σε ελειψη καλου σεντερ φορ...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Το κοντρολ παντως που κανει σημερα ο Φορτουνης στην πασα 40 μετρων που μετα καταληγει σε γκολ, δεν τοχω δει πουθενα παρα μονο σε αυτο τον σιχαμενο τον Μαρσελο της Ρεαλ...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.985
Πόντοι
5.506
2 μεταγραφες και εχουμε κορυφαια ομαδα....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ασε ρε ανυπαρκτε....υπαλληλε του τιγρη
Τι λέει ο Τουρέ τύπε; Ακόμα περιμένουμε να τον δούμε να παίζει μπάλα που θα τρίβουμε τα μάτια μας (όπως είχες γράψει κάπου τον Οκτώβρη). Θα πεις εσύ εμένα υπάλληλο, παπαγαλάκι του "Πρωταθλητή"

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Τι λέει ο Τουρέ τύπε; Ακόμα περιμένουμε να τον δούμε να παίζει μπάλα που θα τρίβουμε τα μάτια μας (όπως είχες γράψει κάπου τον Οκτώβρη). Θα πεις εσύ εμένα υπάλληλο, παπαγαλάκι του "Πρωταθλητή"
Ευτυχώς που βγάζει μάτια η περτσινη πρωταθλήτρια.  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ευτυχώς που βγάζει μάτια η περτσινη πρωταθλήτρια.  :grin:
Είδες να γράφει κανένας ΑΕΚτζής κάτι τέτοιο; Ότι βγάζουμε μάτια. Ακόμα και έτσι όμως ΚΑΙ φέτος μια κούπα θα τη διεκδικήσουμε (λογικά), έστω και του Κυπέλλου. Εσείς που παίζετε, και καλά τη καλύτερη μπάλα, τι θα διεκδικήσετε; Άσε μην απαντήσεις. Ξέρω. Τα αρχίδια μου

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Παντως ο μπαοκ με αυτα και αυτα θα στεφτει πρωταθλητης την αλλη κυριακη στις 21 Απριλιου..την επετειο της χουντας, η ομαδα της χουντας του συριζα διοριζεται ψευτοπρωταθλητρια!!!!
Συμβολικη και ιστορικη ημερομηνια...
Πότε κατέβηκαν τα ταγκς ρε Τάκη και δε το πήρα χαμπάρι;
ΑΝ το πάμε έτσι και οι χούντες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ διόριζαν ψευτοπρωταυλητή τον ΟΣΦΠ τόσα χρόνια....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Είδες να γράφει κανένας ΑΕΚτζής κάτι τέτοιο; Ότι βγάζουμε μάτια. Ακόμα και έτσι όμως ΚΑΙ φέτος μια κούπα θα τη διεκδικήσουμε (λογικά), έστω και του Κυπέλλου. Εσείς που παίζετε, και καλά τη καλύτερη μπάλα, τι θα διεκδικήσετε; Άσε μην απαντήσεις. Ξέρω. Τα αρχίδια μου
Τι να κάνουμε δεν μπορείς να τα έχεις όλα στα ζωή.  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τι να κάνουμε δεν μπορείς να τα έχεις όλα στα ζωή.  :grin:
Εδώ είσαι και εδώ είμαι. Από Ιούνη μήνα θα λέτε (που έρχετε αρχίσει να λέτε βασικά) ότι του χρόνου θα τα σαρώσετε όλα, ότι ότι ότι. Και εγώ σου λέω, όπως είπα και πέρσι, ότι και του χρόνου αρχίδια θα πάρετε. Και ας αλλάξει η κυβέρνηση. ΑΝ δεν αλλάξει η ΕΠΟ και η ΚΕΔ (που δε το βλέπω) πάλι αρχίδια θα πάρετε.
Αλλά από περιέργεια θέλω να δω πόσους θα πάρετε πάλι το καλοκαίρι. Γιατί σας βλέπω πάλι για 2ψήφιο νούμερο παικτών

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Εδώ είσαι και εδώ είμαι. Από Ιούνη μήνα θα λέτε (που έρχετε αρχίσει να λέτε βασικά) ότι του χρόνου θα τα σαρώσετε όλα, ότι ότι ότι. Και εγώ σου λέω, όπως είπα και πέρσι, ότι και του χρόνου αρχίδια θα πάρετε. Και ας αλλάξει η κυβέρνηση. ΑΝ δεν αλλάξει η ΕΠΟ και η ΚΕΔ (που δε το βλέπω) πάλι αρχίδια θα πάρετε.
Αλλά από περιέργεια θέλω να δω πόσους θα πάρετε πάλι το καλοκαίρι. Γιατί σας βλέπω πάλι για 2ψήφιο νούμερο παικτών
Λεφτά υπάρχουν.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom