travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Ο στρατιωτης του ολυμπιακου αξιοτιμος κ.κ σερ τακης ανυπομονει να αναλαβει ενεργο δραση.
Αυτή θα είναι η χαριστική βολήΟ στρατιωτης του ολυμπιακου αξιοτιμος κ.κ σερ τακης ανυπομονει να αναλαβει ενεργο δραση.
Και ίσχυε. ΑΝ σας κερδίζαμε, και με βάση της ομάδας σας τον τελευταίο μήνα δεύτεροι θα βγαίναμε. Αλλά βλέπεις ο δικός μας ο κάβουρας άφησε τον αποτυχημένο τον Ουζουνίδη να κάψει ότι μπορούσε να καεί και ο Μανόλο μάγος δεν είναι. Η ΑΕΚ έχει σοβαρό πρόβλημα ψυχολογίας (μετά το 1-1 με εσάς καταρρεύσαμε) και φυσικής κατάστασης (μόλις στο ματς με τον Ατρόμητο μπορέσαμε να τρέξουμε για 75 λεπτά) συν το γεγονός ότι ο Χιμένεθ εμπιστεύεται τους παίκτες που ξέρει και όχι πχ τον Κριστιτς.εμένα μη μου τα λες βλέπεις να υποστηρίζω το χοντρό;αλλά και για του χρόνου θα δείξει;και εσύ έλεγες αν κερδίσουμε τον ΟΣΦΠ θα βγούμε δεύτεροι και γελαγε ο GUN άστο θα δείξει του χρονου κοίτα τα δικά σας και βλέπουμε..
Ο ιβαν εριξε λεφτα φιλε.Παρε τους παικτες του παοκ και συγκρινε τους με τους δικου σου.Παρετους προπονητες και συγκρινε τους.Τωρα αν νομιζεις με -2 που ξεκινησα το πρωταθλημα ειμαι 22 αγωνιστικες αηττητος.Τωρα αν εσυ νομιζεις οτι γαυροποιοουμαι μαλλον τρως χειροτερης ποιοτητας σανο απο αυτο που τρωει ο μεσος οπαδος του γαυρου που νομιζουν πως ειναι η μπαρτσαΠου κολλάει το γεγονός ότι ο δικός μας τσέπωσε 30+μύρια από την ΟΥΕΦΑ με το γεγονός ότι γαυροποιήστε;
Mpeeeeeeeeeeeeeeeeee μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μπε.Ο ιβαν εριξε λεφτα φιλε.Παρε τους παικτες του παοκ και συγκρινε τους με τους δικου σου.Παρετους προπονητες και συγκρινε τους.Τωρα αν νομιζεις με -2 που ξεκινησα το πρωταθλημα ειμαι 22 αγωνιστικες αηττητος.Τωρα αν εσυ νομιζεις οτι γαυροποιοουμαι μαλλον τρως χειροτερης ποιοτητας σανο απο αυτο που τρωει ο μεσος οπαδος του γαυρου που νομιζουν πως ειναι η μπαρτσα
Ρε προβατο αηττητος ειμαι 22 αγωνιστικες.Εσυ απο κλαρινο σε κλαρινο παςMpeeeeeeeeeeeeeeeeee μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μπε.
Φίλε και ο Κόκκαλης όταν πήρε Ριβάλντο, Ζάχοβιτς, Τζιοβάνι κτλπ λεφτά έριξε. Οπότε αυτό δε μου λέει τίποτα. Και προπονητής σαν το Βαλδέρβε, που αυτή τη στιγμή είναι προπονητής μιας από τις καλύτερης ομάδας του πλανήτη, δεν έχει έρθει στην Ελλάδα. Πάλι και αυτό δε μου λέει τίποτα. Η γαυροποίηση έχει να κάνει στο τι λέτε εκτός γηπέδου οι δικοί σας δηλαδή οι παράγοντες (και λιγότερο οι οπαδοί).Ο ιβαν εριξε λεφτα φιλε.Παρε τους παικτες του παοκ και συγκρινε τους με τους δικου σου.Παρετους προπονητες και συγκρινε τους.Τωρα αν νομιζεις με -2 που ξεκινησα το πρωταθλημα ειμαι 22 αγωνιστικες αηττητος.Τωρα αν εσυ νομιζεις οτι γαυροποιοουμαι μαλλον τρως χειροτερης ποιοτητας σανο απο αυτο που τρωει ο μεσος οπαδος του γαυρου που νομιζουν πως ειναι η μπαρτσα
Οχι φιλε σε θελω στον τελικο.Υποτιθεται πως στοχος σας ειναι το κυπελο.Σας θελω ξανα τελικο για να κλεισουμε τα στοματαΦίλε και ο Κόκκαλης όταν πήρε Ριβάλντο, Ζάχοβιτς, Τζιοβάνι κτλπ λεφτά έριξε. Οπότε αυτό δε μου λέει τίποτα. Και προπονητής σαν το Βαλδέρβε, που αυτή τη στιγμή είναι προπονητής μιας από τις καλύτερης ομάδας του πλανήτη, δεν έχει έρθει στην Ελλάδα. Πάλι και αυτό δε μου λέει τίποτα. Η γαυροποίηση έχει να κάνει στο τι λέτε εκτός γηπέδου οι δικοί σας δηλαδή οι παράγοντες (και λιγότερο οι οπαδοί).
Το ότι έχεις μείνει 22 αγώνες αήττητος δε μου λέει τίποτα. Και ο ΟΣΦΠ είχε 29 ματς αήττητός και έχασε από την ΑΕΚ μόνο, αλλά όταν το χρειάστηκε το σύστημα το έβαλε σε λειτουργία για να μη χάσει και άλλα παιχνίδια
Πάντως σου το λέω από εδώ, τώρα. ΑΝ κληρωθούμε στον ημιτελικό η ΑΕΚ θα χάσει στο χαλαρό. Ή αν σε φτιάχνει καλύτερα ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί στο χαλαρό.
Δεν υποτίθεται. Αυτός είναι ο ΜΟΝΟΣ μας πλέον στόχος. Αλλά δε ξέρεις πως θα τα φέρει η κληρωτίδα, εκτός αν έχετε γαυροποιηθεί τόσο που χρησιμοποιήτε τη τακτική του ΟΣΦΠ με τα μπαλάκαι.. εγώ πάντως θα προτιμούσα να παίξει η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ στον ημιτελικό και ο Αστέρας με τη Λαμία στον άλλον έτσι ώστε μία από τις μικρές ομάδες να έχει μια πιθανότητα, έστω και μικρή να πάρει το κύπελο. Αυτό ΜΟΝΟ καλό θα κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιροΟχι φιλε σε θελω στον τελικο.Υποτιθεται πως στοχος σας ειναι το κυπελο.Σας θελω ξανα τελικο για να κλεισουμε τα στοματα
Μεταξυ μας...δεν μας ακουει κανεις θελεις εμας στον ημιτελικο.Εχεις 2 παιχνιδια να μας αποκλεισεις.Οποτε τελικο με λαμια η αστερα πιστευεις πως το εχεις.Σας εχουμε παρει τον αερα στο κυπελο. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Δεν υποτίθεται. Αυτός είναι ο ΜΟΝΟΣ μας πλέον στόχος. Αλλά δε ξέρεις πως θα τα φέρει η κληρωτίδα, εκτός αν έχετε γαυροποιηθεί τόσο που χρησιμοποιήτε τη τακτική του ΟΣΦΠ με τα μπαλάκαι.. εγώ πάντως θα προτιμούσα να παίξει η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ στον ημιτελικό και ο Αστέρας με τη Λαμία στον άλλον έτσι ώστε μία από τις μικρές ομάδες να έχει μια πιθανότητα, έστω και μικρή να πάρει το κύπελο. Αυτό ΜΟΝΟ καλό θα κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο
Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μπε.Ρε προβατο αηττητος ειμαι 22 αγωνιστικες.Εσυ απο κλαρινο σε κλαρινο πας
Βασικά θέλω τη Λαμία στον ημιτελικό για να έχουμε κάποιες πιθανότητες για να πάμε για 4συνεχόμενη χρονιά τελικό. Ο αστέρας θα μας δυσκολέψει πιο πολύ και εσείς θα μας αποκλείσετε. Αλλά αν δε το δω οπαδικά προτιμώ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (αλφαβητικά το πάω) και Αστέρα-Λαμία. Έτσι ώστε μια από τις λεγόμενες μικρές ομάδες να έχουν κάποια μικρή πιθανότητα να πάρουν το κύπελλο, πράγμα που αν συμβεί θα κάνει καλό στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.Μεταξυ μας...δεν μας ακουει κανεις θελεις εμας στον ημιτελικο.Εχεις 2 παιχνιδια να μας αποκλεισεις.Οποτε τελικο με λαμια η αστερα πιστευεις πως το εχεις.Σας εχουμε παρει τον αερα στο κυπελο. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αυριο ειναι η κληρωση;Βασικά θέλω τη Λαμία στον ημιτελικό για να έχουμε κάποιες πιθανότητες για να πάμε για 4συνεχόμενη χρονιά τελικό. Ο αστέρας θα μας δυσκολέψει πιο πολύ και εσείς θα μας αποκλείσετε. Αλλά αν δε το δω οπαδικά προτιμώ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (αλφαβητικά το πάω) και Αστέρα-Λαμία. Έτσι ώστε μια από τις λεγόμενες μικρές ομάδες να έχουν κάποια μικρή πιθανότητα να πάρουν το κύπελλο, πράγμα που αν συμβεί θα κάνει καλό στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πάντως και εσείς από σανό δε πάτε πίσω. Τη καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα λέγατε μήνες ότι παίζετε και δεν ισχύει. Για να βάλετε ένα γκολ θέλετε 93810294 ευκαιρίες. Για ότι θα πάτε μακριά στην ευρώπη λέγατε (ανεβάσατε και πανό πανάθεμά σας) και η Δυναμό σας πέρασε σβηστά (όπως και εμάς πέρσι). Τα έχετε ρίξει στον πόλεμο που σας κάνει η κυβέρνηση, ο Θεοδωρίδης (της ΟΥΕΦΑ, τι άλλο θα ακούσουμε) οι Ελ και οι Ελοχιμ.Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μπε.
Ή Δευτέρα. Δε θυμάμαιΑυριο ειναι η κληρωση;
Σανό με σανό έχει διαφορά το σανό της μακεδονίας έχει περιεκτικότητα και σε χασις. :S :SΠάντως και εσείς από σανό δε πάτε πίσω. Τη καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα λέγατε μήνες ότι παίζετε και δεν ισχύει. Για να βάλετε ένα γκολ θέλετε 93810294 ευκαιρίες. Για ότι θα πάτε μακριά στην ευρώπη λέγατε (ανεβάσατε και πανό πανάθεμά σας) και η Δυναμό σας πέρασε σβηστά (όπως και εμάς πέρσι). Τα έχετε ρίξει στον πόλεμο που σας κάνει η κυβέρνηση, ο Θεοδωρίδης (της ΟΥΕΦΑ, τι άλλο θα ακούσουμε) οι Ελ και οι Ελοχιμ.
Σιγά τη ξεφτίλα,ο μλκς ο Μαρτινς με το μαλακισμένο του ροτεισόν φταίει.Ιστορική ξεφτίλα. Συγχαρητήρια σε όλους γι' αυτό το κατάντημα. Ντάξει επικεντρωνόμαστε τώρα στο στόχο να παίζουμε την καλύτερη μπάλα (όχι σε κρίσιμα ματς όμως - εκεί θα είμαστε άτυχοι).
Τα κόζα θα αλλάξουν ΑΝ αλλάξει η ΕΠΟ. Και επί ΟΣΦΠ είχαν αλλάξει κυβερνήσεις (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ πάλι ΠΑΣΟΚ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μαζι μέχρι και ΣΥΡΙΖΑ) και δεν έγινε τίποτα. Όταν άλλαξε η ΕΠΟ έχει 0 στα 4 και 1 στα 6 όταν άρχισε να ξηλώνεται το σύστημαΦετος πρωτάθλημα και κυπελο πάνε στον Σαββιδη, του χρόνου που θα αλλάξουν τα κοζα λόγω αλλαγής κυβέρνησης βλέπω τα κοζα να τα παίρνει ο Μαρινακης.
Τελικά δικαιώνεται ο Μελισσανίδης που δεν έριξε φράγκο στην ΑΕΚ ήξερε ότι δεν πρόκειται να πάρει τίποτα όσα λεφτά και να έριχνε...