gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
#οματρινςπαθαίνειΡαζβανστηπεριοχηΠειραια
Έλα πες. Έπαιζες με τα δεύτερα της Λαμίας και δε μπόρεσες. Και μην αρχίσετε για τις 8939290θ3 ευκαιρίες και δε ξέρω και εγώ τι άλλο.
3 χρόνια έχετε χάσει τα κόζα (2 αλλά και από προπροπερσι είχαν αρχίσει να ξηλώνεται το σύστημα) και έχετε 1 στους 6 τίτλους
Βάση τα λεγόμενα παραγώντων ομάδας ο ΠΑΟΚ.Και ποιος εχει παρει τα κοζια; Για ελα, πες το ....
Φυσικα δε μπορει να μιλαει για καλυτερη ή χειροτερη ομαδα ενας που ξερει τα βασικα, σε ενα παιχνιδι με 22-2 σουτ και 14 αποκρουσεις του τερματοφυλακα.
Εσυ πες οτι αυτος που του το γραψα ξερει μισο γραμμαριο μπαλα. Εκτος αν το εγραψε απο ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ.
Πρωταθλημα δεν πηρα φιλε.Ο γαυρος με την υποθεση βαλνερ πηρε πρωταθλημα και εσυ με τα καραγκιοζιλικια του γαυρου πηρες πρωταθλημα.
Χρωστας στον ολυμπιακο αγαπητε
Βάση τα λεγόμενα παραγώντων ομάδας ο ΠΑΟΚ.
Όσο για τα άλλα που λες δε βγάζω νόημα
ΑΝ θέλεις πες μου μετά το μη ολοκληρωμένο παιχνίδι του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ποιος πήγε ποιον στα δικαστήρια; Ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ ή η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ;
ΑΝ θυμάσαι πες μου στην υπόθεση Βαλνερ ποιος πήγε στα δικαστήρια για να πάρει τους βαθμούς από ένα παιχνίδι που ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ.
Στον ΟΣΦΠ δε χρωστάω τίποτα. Αντίθετα ΕΣΥ χρωστάς στα δικαστήρια που πήγες μετά την αρχική τιμωρία σου για να κάνεις το -3 και κεκλεισμένων των θυρών σε 0 και ανοιχτές τις θύρες.
Πάντως χαίρομαι που εμέσως πλην σαφώς παραδέχεσαι ότι επί 20 χρόνια είχες τα κόζα. Αργήσατε αλλά το παραδέχεστεΚαι ποιος εχει παρει τα κοζια; Για ελα, πες το ....
μη χαλάς το στόμα σου ρε Μαλέα2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΙΤΛΟΣ!
[size=50pt]ΒΑΖΕΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΥΝΙΑ!!![/size]
τυπε σορυ που παρεμβαινω αλλα εγραψες το ανικανοι με δυο οι......δεν εισαι ο εαυτος σου...Καλά να πάθουμε είκοσι φάσεις να βάλεις ένα γκολ ανοικανοι και με μια ευκαιρία το τρως ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ
Το δικόσας ρεκορ 35ετίας δεν το σπάει κανείς.2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΙΤΛΟΣ!
[size=50pt]ΒΑΖΕΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΥΝΙΑ!!![/size]
Πάντως χαίρομαι που εμέσως πλην σαφώς παραδέχεσαι ότι επί 20 χρόνια είχες τα κόζα. Αργήσατε αλλά το παραδέχεστε
Το δικόσας ρεκορ 35ετίας δεν το σπάει κανείς.
Αυτό το "αυτά είναι γνωστά" να τα πεις στους δικούς σου εδώ μέσα που πριν από 4+ χρόνια έλεγαν μαλακίες και βλακείες του στυλ "ο ΟΣΦΠ κάνει επενδύσεις και οι άλλες ομάδες τίποτα" ή "να φτιάξετε ομάδα να νικάτε και τους διαιτητές". Πήγαινε εκατοντάδες σελίδες πίσω και ξεκίνα.Ρε τυπε, αυτα ειναι γνωστα ποτε και ποιοι ειχαν τα κοζια. Απλα πεστα στους κλαψομουνηδες εξυγιαντες της πουτσας.
Εχω πει αρκετες φορες οτι μονο ο μπουχος ειναι παντελωνατος, παντα ελεγε τη γαυροποιηση του μπαοκ.
Δε θυμάμαι με ποιον το έλεγα, αλλά υποπτεύμαι, πέρσι Μάη μήνα ότι ούτε του χρόνου θα κάνει κάτι ο ΟΣΦΠ όσο τα κόζα δεν είναι δικά του, λέγατε παπαριές του στυλ ο πρόεδρας θα ρίξει λεφτά και θα κάνει ομάδα. Το λέω λοιπόν τώρα Μάρτη, σχεδόν μήνα. Η κάνουλα με τα λεφτά έχει σχεδόν κλείσει (ο χοντρός θέλει να σπρώξει στη Νοτιγχαμ για να φτιάξει νέο γήπεδο) και εφόσον τα έσοδα από την ΟΥΕΦΑ θα είναι πολύ λιγότερα από αυτά που είχατε συνηθίσει τόσα χρόνια (15+ μύρια περίπου το χρόνο κατά μέσο όρο) ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ θα πάρετε κάτι.Καλά να πάθουμε είκοσι φάσεις να βάλεις ένα γκολ ανοικανοι και με μια ευκαιρία το τρως ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ
Α ρε πούστη μου να συναντήσουμε τον πάοκ στο κύπελλο...
Ρε φιλε ωρες ωρες εισαι εκτος τοπου και χρονου.115 μυρια εχει βαλει ο ιβαν Εσυ με μπακακης και κλωναριδη θελεις να παρεις πρωταθλημα.Αν ο καβουρας δεν βαλει λεφτα τριτοτετααρτοι θα ειστε παλιΑυτό το "αυτά είναι γνωστά" να τα πεις στους δικούς σου εδώ μέσα που πριν από 4+ χρόνια έλεγαν μαλακίες και βλακείες του στυλ "ο ΟΣΦΠ κάνει επενδύσεις και οι άλλες ομάδες τίποτα" ή "να φτιάξετε ομάδα να νικάτε και τους διαιτητές". Πήγαινε εκατοντάδες σελίδες πίσω και ξεκίνα.
Το ότι ο ΠΑΟΚ γαυροποιήτε το λέμε εδώ 10 μήνες. ΑΝ το κατάλαβε ο μπουχός τώρα είναι άλλο.
Που κολλάει το γεγονός ότι ο δικός μας τσέπωσε 30+μύρια από την ΟΥΕΦΑ με το γεγονός ότι γαυροποιήστε;Ρε φιλε ωρες ωρες εισαι εκτος τοπου και χρονου.115 μυρια εχει βαλει ο ιβαν Εσυ με μπακακης και κλωναριδη θελεις να παρεις πρωταθλημα.Αν ο καβουρας δεν βαλει λεφτα τριτοτετααρτοι θα ειστε παλι
εμένα μη μου τα λες βλέπεις να υποστηρίζω το χοντρό;αλλά και για του χρόνου θα δείξει;και εσύ έλεγες αν κερδίσουμε τον ΟΣΦΠ θα βγούμε δεύτεροι και γελαγε ο GUN άστο θα δείξει του χρονου κοίτα τα δικά σας και βλέπουμε..Δε θυμάμαι με ποιον το έλεγα, αλλά υποπτεύμαι, πέρσι Μάη μήνα ότι ούτε του χρόνου θα κάνει κάτι ο ΟΣΦΠ όσο τα κόζα δεν είναι δικά του, λέγατε παπαριές του στυλ ο πρόεδρας θα ρίξει λεφτά και θα κάνει ομάδα. Το λέω λοιπόν τώρα Μάρτη, σχεδόν μήνα. Η κάνουλα με τα λεφτά έχει σχεδόν κλείσει (ο χοντρός θέλει να σπρώξει στη Νοτιγχαμ για να φτιάξει νέο γήπεδο) και εφόσον τα έσοδα από την ΟΥΕΦΑ θα είναι πολύ λιγότερα από αυτά που είχατε συνηθίσει τόσα χρόνια (15+ μύρια περίπου το χρόνο κατά μέσο όρο) ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ θα πάρετε κάτι.