Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Σωστός σε ολα τύπε.
Να προσθέσω οτι κάτι πρέπει να γίνει κι εκει στο 3 με τιμα-τουπαν. Πρεπει να ανέβουν διαφορετικά είμαστε συνεχώς με μείον ενα παίχτη.
Ο τιμμα θα φύγει αν αποκτηθούν παίχτες.

Ο τουπαν αν δεν πάρουμε περιφερειακό την γαμησαμε

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
18 πόντοι

18 ριμπάουντ

1 ασσίστ

0 φάουλ

11 κερδισμένα φάουλ

41 στο ranking

Αυτή την Ευρωλίγκα θέλουμε ???

ΥΓ Αφοί μιλάμε είστε για πολύ χοντρομαλάκες..

ΥΓ2 Αν πας να τον βρεις μόνος σου μπινέ στον δίνω εγώ τσάμπα μαλάκα πατσαβούρα  , γιατί κρίμα είναι να φάμε ένα δεκάρικο στις μανάδες σας..

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
ΥΓ2 Αν πας να τον βρεις μόνος σου μπινέ στον δίνω εγώ τσάμπα μαλάκα πατσαβούρα  , γιατί κρίμα είναι να φάμε ένα δεκάρικο στις μανάδες σας..

Εμένα αν με στοχοποιούσε (φάτσα φόρα η μάπα μου ακόμη και στην εφημερίδα του!!!!!) παλικάρι σαν τον Δημήτρη...δεν θα κοιμόμουν.

Και τίποτε να μην του κάνει, ο φόβος του μικρού και μόνο φτάνει να χάσει δέκα χρόνια από την ζωή του!

Τώρα εσύ πες τα δικά σου.

Μπερτομέου αν γινόταν τα ίδια στο ΟΑΚΑ, για πες τι θα κανες; ΚΟΤΑ πληρωμένη!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.993
Πόντοι
5.506
Εμένα αν με στοχοποιούσε (φάτσα φόρα η μάπα μου ακόμη και στην εφημερίδα του!!!!!) παλικάρι σαν τον Δημήτρη...δεν θα κοιμόμουν.

Και τίποτε να μην του κάνει, ο φόβος του μικρού και μόνο φτάνει να χάσει δέκα χρόνια από την ζωή του!

παρα πολυ σωστα τα λες....
Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΧΤΕΣ...

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Ακόμα στα μσά είμαστε, έχουμε καιρό ακόμα

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Είναι δυνατόν ο επίσημος Παο να βγαινει και να ζητάει τα στοιχεία ενός οπαδού με μαφιόζικες μεθόδους ;
Ο πρόεδρος μιας ομάδας , δημόσια! Όχι πχ να τον έπιασε κάποια κρυφή κάμερα.
Δεν μπορεί να είναι αλήθεια αυτό !
Υπάρχει κάποιος εισαγγελέας σε αυτόν τον τόπο ;
Τί να σχολιάσεις μετά για τον αγώνα...
Κλείστε το , το μαγαζί δώστε τα κλειδιά στη Μέρκελ , στον Τραμπ, στον Πούτιν , στον Ερντογάν στον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, γιατί αυτά δεν έχουν προηγούμενο σε καμία χώρα του πολιτισμένου κόσμου.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.993
Πόντοι
5.506
Είναι δυνατόν ο επίσημος Παο να βγαινει και να ζητάει τα στοιχεία ενός οπαδού με μαφιόζικες μεθόδους ;
Ο πρόεδρος μιας ομάδας , δημόσια! Όχι πχ να τον έπιασε κάποια κρυφή κάμερα.
Δεν μπορεί να είναι αλήθεια αυτό !
Υπάρχει κάποιος εισαγγελέας σε αυτόν τον τόπο ;
Τί να σχολιάσεις μετά για τον αγώνα...
Κλείστε το , το μαγαζί δώστε τα κλειδιά στη Μέρκελ , στον Τραμπ, στον Πούτιν , στον Ερντογάν στον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, γιατί αυτά δεν έχουν προηγούμενο σε καμία χώρα του πολιτισμένου κόσμου.
ο επισημος παο τον εχει πιει....πουτανες μας ειναι απο το 73-38

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.993
Πόντοι
5.506
μουνοπανο πρεζακια....εμεις θα σε γαμαμε παντα
μας ξερεις και εμας

Συνημμένα

• 49686269-411918036015578-3871080416458833920-n.jpg
    49686269-411918036015578-3871080416458833920-n.jpg
    96,2 KB · Εμφανίσεις: 16

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
μουνοπανο πρεζακια....εμεις θα σε γαμαμε παντα
μας ξερεις και εμας
Εχτες ανεβασε στο Ινσταγκραμ οτι δινει 10000 ευρω να του πουνε το ονομα αυτου που τον εφτυσε και απο κατω σαν γνωστοι ρουΦιανοι καποιοι βαζελοι του δινανε το φεισμπουκ του παιδιου.Αμα ηταν μαγκας να του ζητησει σεντρα του επταθυριτη μαζι του αλλα που πουλανε αρχιδια να παρει και αυτος ενα ζευγαρι?
Ο πρεζακιας για αλλη μια φορα μας απεδειξε οτι τα συνθηματα στα γηπεδα ειναι ευφυη και βγαλμενα απο την ζωη.
ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Εχτες ανεβασε στο Ινσταγκραμ οτι δινει 10000 ευρω να του πουνε το ονομα αυτου που τον εφτυσε και απο κατω σαν γνωστοι ρουΦιανοι καποιοι βαζελοι του δινανε το φεισμπουκ του παιδιου.
σκεφτομαι την ροχαλα που εφαγε και γελαω

μου εφτιαξε την μερα

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16

Πήραμε θέση επί του θέματος επίσημα.

Μη χρειαστεί να υλοποιηθούν υποσχέσεις..

Μέχρι εκεί.

Επισκέπτης
Στο μεταξυ οι αναρχιδοι δημοσιογραφοι που στο παρελθον κανανε σαν στερημενες γκομενες για να μας ενημερωνουν για τις μαλακιες που ανεβαζε στο instagram το πρεζονι τωρα κανουν τις παπιες...καλα για εισαγγελεις και αστυνομιες ουτε καν χρειαζεται να σχολιασω.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
ΘΥΡΑ 7

Μετά από αυτό πλέον δηλώνουμε ότι τα έχουμε δει όλα από αυτόν τον άνθρωπο.Μας δείχνει ευθέως ότι δεν τον αγγίζει ούτε ο νομος ούτε τίποτα!Λοιπον,άκου,πρόεδρε της κόκας,εμείς δεν είμαστε σαν τους δικούς σου οπαδούς που κάθονται σούζα,που σε βάζουνε να μαγειρεύεις εσωτερικούς αντιπάλους τους,που σου Εχουνε μάθει ότι Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ και αυτό σε κάθε πόλεμο.Ακου,για να ξέρεις το παιδί που αποκαλείς κοτα κυκλοφορεί ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ και με ένα απλό αμάξι εν αντίθεση με εσένα που κυκλοφορείς με τα σκυλάκια σου για να σε προστατεύουν.Ομως όσο άντρας και να το παίξεις η αλήθεια βγαίνει μπροστά και σήμερα μας έδειξες ότι είσαι ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ανεβάζοντας φωτό ανθρώπου που το μόνο που έκανε ήταν αυτό που κάνουν όλοι οι οπαδοί σου.Αυτη η στιγμή θα μείνει στην ιστορία γιατί πλέον βάλατε και την σφραγίδα ότι είστε ρουφιάνοι.Τα λεφτά σου Βαλτα στον ΚΩΛΟ ΣΟΥ,Ολυμπιακός πάντως δεν στον έδωσε,ξέρεις ποιος θα στον δώσει.Τελικα όμως,πήρες από ενα παιδί που το έγκλημα του είναι να είναι οπαδός αυτό που άξιζες,ΜΙΑ ΡΟΧΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ,και λέμε υπεύθυνα ότι πλέον αν πειραχτεί έστω μια τρίχα του παιδιού αυτού,το σεφ θα το βλέπεις από την τηλεόραση όσες εγγυήσεις και να σου δώσει είτε η αστυνομία είτε οι αγγελοπουλοι.Επιπλεον όπου βγαίνεις θα έρχεται όλη η ΘΥΡΑ 7 να διασκεδάζετε όλοι παρέα και τα πάρτυ που θα πας θα γίνουν πραγματικά πάρτυ..ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
Υ.Γ:ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ.-2 ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ 180 ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ.ΒΑΛΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ,ΟΧΙ ΜΕ ΕΜΑΣ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
Υ.Γ2:ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΤΥΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επισκέπτης
Προεδρος μπασκετικης ομαδας....αλλα τι να λεμε εδω τον επιασε η καμερα να βριζει τη γυναικα και τα παιδια του Σπανουλη με τον πιο αισχρο τροπο και δεν κουνηθηκε μυγα.

Γνωμη μου οτι πρεπει στη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ περιπτωση να παρεμβουν και τα αδερφακια με καταγγελια σε εισαγγελεα....εχει και η κλανομαγκια και η αλητεια τα ορια της.

49454740_1965518400418684_6647748589747437568_n.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom