Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (6 μέλη και 31 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.028
Πόντοι
5.506
Με την Μιλαν μπορει να γυρισει; Ας γυρισει. Αλλα να κι αν γυρισει να κι αν δεν γυρισει! Δηλαδη στ αρχιδια μου προσωπικα! Μπαλαρα μπορει να μη παιζει αλλα εγω τουλαχιστον ετσι πιστευω οτι εχουν γινει τουλαχιστον σε ικανοποιητικο βαθμο ολα σωστα απο το καλοκαιρι μεχρι τωρα. Δεν του καθεται, τι να κανει δηλαδη; Να μπει ο Μαρινακης να το βαλει; Απο μερια μου στηριζω το πλανο της ομαδας σε ολα τα ποστα.
οχι ρε αυτο λεω μια χαρα...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.400
Πόντοι
28.246
το ξερω ζεμπου...αυτα να τα πεις στην πρωταθλητρια αεκ  και στον πρωταθλητη παοκ που ευρωπη περνανε αερα...την μπετις την εχουν για πλακα...
εμεις με  7 ας πουμε βαθμους πουτανες στην ευρωπη ειμαστε αλλωστε....φαντασου με μηδεν

θα κανουμε ευκαιριες και με την μιλαν....90% θα αποκλειστουμε αλλα τουλαχιστον τωρα ξερουμε οτι ειμαστε σε πολυ καλο δρομο...μετα απο αρκετα χρονια θα ηθελα μονο μια μεταγραφη
Δεν εχω να πω τιποτα σε αεκ και παοκ και τιποτα δεν εχουν να μας πουν. Ο καθεις κοιταει την ομαδα του και εμες την δικια μας.

Ζητω ο Ολυμπιακος!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.028
Πόντοι
5.506
Δεν εχω να πω τιποτα σε αεκ και παοκ και τιποτα δεν εχουν να μας πουν. Ο καθεις κοιταει την ομαδα του και εμες την δικια μας.

Ζητω ο Ολυμπιακος!
το μονο που θελω απο τον μαρινακι ειναι να αφησει και λιγο την ομαδα ησυχη....
μωραλη πουστη εγω δεν ξαναψηφιζω

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.311
Πόντοι
5.006
μωραλη πουστη εγω δεν ξαναψηφιζω

Φτου σου ρε αρχιδι!!!!

υγ: τωρα ειδα ομιλο μπουγατσασ και αν κερδισει τελευταια αγωνιστικη την μπατε στην τουμπα, θα περασει με 6 βαθμους σε τριπλη ισοβαθμια...αμα σε θελει, περνασ και ομιλο με 2 νικες με μπατε και βιντι...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.028
Πόντοι
5.506
Φτου σου ρε αρχιδι!!!!

υγ: τωρα ειδα ομιλο μπουγατσασ και αν κερδισει τελευταια αγωνιστικη την μπατε στην τουμπα, θα περασει με 6 βαθμους σε τριπλη ισοβαθμια...αμα σε θελει, περνασ και ομιλο με 2 νικες με μπατε και βιντι...
μπελαβιλας ρε μουνι....

2 τεμαχια τρωει ο παοκ με το καλο καλο να περασει...αν εχουν τσιπα οι μπουγατσες να παραιτηθουν

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.028
Πόντοι
5.506
μπατε και βιτι ακουγετε το ιδιο σαν μικυ και μαου εντωμεταξυ.....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.311
Πόντοι
5.006
μπατε και βιτι ακουγετε το ιδιο σαν μικυ και μαου εντωμεταξυ.....

Τυπε μου πως τα καταφεραμε παλι να μπαινουμε τελευταια αγωνιστικη και να θελουμε 10 βαθμους και νικη 2-0 για να περασουμε και οι αλλοι μπαινουν τελευταια αγωνιστικη με 3 βαθμους και θελουν νικη μισο μηδεν? :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.469
Πόντοι
5.006
Τυπε μου πως τα καταφεραμε παλι να μπαινουμε τελευταια αγωνιστικη και να θελουμε 10 βαθμους και νικη 2-0 για να περασουμε και οι αλλοι μπαινουν τελευταια αγωνιστικη με 3 βαθμους και θελουν νικη μισο μηδεν? :grin:
πρόκειται περί αθλου που μόνο εμείς το κανουμε :grin:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.028
Πόντοι
5.506
να μιλησει ο τυπος μπουχος....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.469
Πόντοι
5.006
αντζελο τυπε και φιλε...εισαι οκ με την ομαδα?νομιζεις οτι καλα παμε?
η ομάδα είναι πολύ καλή δουλεμένη με έναν επιθετικό βαρβάτο θα είμαστε κομπλέ, Του χρόνου αν δε τη διαλύσει ο βαγγελας θα κάνουμε περίπατο.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
η ομάδα είναι πολύ καλή δουλεμένη με έναν επιθετικό βαρβάτο θα είμαστε κομπλέ, Του χρόνου αν δε τη διαλύσει ο βαγγελας θα κάνουμε περίπατο.
Του χρόνου θα φύγουν οι όποιοι καλοί και εξελίξιμοι και θα αλλάξουμε τα παλτά με άλλα παλτά φρέσκα. Και θα πάρουμε και καναν παλαίμαχο ξέρω γω μεγάλο όνομα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom