Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
αφου παω μεσα, 4 θα ριξουμε
Τσεκ πμ
αφου παω μεσα, 4 θα ριξουμε
Να παρεις και τον τυπο λαμπακι νικ...
Παντως ο μαρτινς η εμονικος η χεστης ππρεπει να ειναι...
Παλι την ιδια ομαδα κατεβαζει
Ναι αλλα...δυσκολα παιχνιδια σερι εχουμε και ακομα βαρια χαρτια δεν εχουν παιξει σε επισημο παιχνιδι...Μη μας ανάβεις τα «λαμπάκια» θειο :-
Προσπαθεί να βρει χημεία μεταξύ κάποιων παικτών (που θεωρεί αυτός ότι του κάνουν περισσότερο) και εάν δεν παίζουν αρκετά αυτό δεν θα γίνει ποτέ
Οχι θειο...Θειο και εσυ πας γήπεδο ε;
Ναι αλλα...δυσκολα παιχνιδια σερι εχουμε και ακομα βαρια χαρτια δεν εχουν παιξει σε επισημο παιχνιδι...
Στηριζω παντως κατι παραπανω θα ξερει αυτος
Οχι θειο...
Το εχω κοψει καιρο
Γκιγιερμε και νατχο ειναι 11δατοι θεωρητικα και πρεπει να παρουν παιχνιδια...Εκτός από τον Τουρέ που είναι στα πίτς ποιοι αλλοι περιμένουν στην σειρά;
Γιατί με την δουλειά τις εχω χάσει λίγο τις μεταγραφές μας
Γκιγιερμε και νατχο ειναι 11δατοι θεωρητικα και πρεπει να παρουν παιχνιδια...
Γιαπροσωπικους λογους δεν παω γηπεδο τζιμ
Να παρεις και τον τυπο λαμπακι νικ...
Παντως ο μαρτινς η εμονικος η χεστης ππρεπει να ειναι...
Παλι την ιδια ομαδα κατεβαζει
μην γκρινιάζετε, αφήστε να τον κρίνουμε στο τέλοςΣτο τέλος θα τους κάψει. Άλλος Βαλβέρδε μας βρήκε!
είδα με μια μικρη καθυστέρηση γιατί ηθελα να ρίξω ενα μπούτσο πριν το ματςΤσεκ πμ
έχουν ακόμη την περυσινή αφίσα, ντύσου Γκιγιέρμε κι εγώ ποντένσε να πάμε για φωτογράφησηΓιαννιωτης ομαρ βουκοβιτς μιραντα τσιμικας καμαρα μπουχαλακης λαζαρος φουρτουνα ποντενσε και γκερερο.παμε για γηπεδο
Θα είσαι χορτατος σήμερα..είδα με μια μικρη καθυστέρηση γιατί ηθελα να ρίξω ενα μπούτσο πριν το ματς
απάντησα
Δεν γκρινιάζω... Ότι βλέπω λέω... Περιμένω να μπουν σε ρυθμούς και οι υπόλοιποι παίκτες...μην γκρινιάζετε, αφήστε να τον κρίνουμε στο τέλος
είδα με μια μικρη καθυστέρηση γιατί ηθελα να ρίξω ενα μπούτσο πριν το ματς
απάντησα
λογικά τους βλέπει στην προπόνηση και μην ξεχνάμε ότι είναι μια νεα ομαδα χωρίς κορμό. Πρέπει να χτίσει μια ομοιογένεια.Δεν γκρινιάζω... Ότι βλέπω λέω... Περιμένω να μπουν σε ρυθμούς και οι υπόλοιποι παίκτες...
ένα ένα τα παιχνίδια ;)Η ματσαρα ολα τα λεφτα ειναι την πεμπτη...
Αχρηστος και ο Βαλβέρδε;Στο τέλος θα τους κάψει. Άλλος Βαλβέρδε μας βρήκε!