baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.790
- Πόντοι
- 6.035
Παίζεις το σάπιο σου αυτοκίνητο στοίχημα?αλλος ερ τζορνταν
Παίζεις το σάπιο σου αυτοκίνητο στοίχημα?αλλος ερ τζορνταν
ηταν του παππου μου και δεν εχει ιχνος σαπιου ρε νιμουΠαίζεις το σάπιο σου αυτοκίνητο στοίχημα?
ρε μαλακα παιζουμε ενα διπλακι τον τομα και τον ερ και να μας δεσουν και το ενα χερι απο πισω?
ρε μαν θα πνιγώ που θα γίνει ο αγώνας Θεμιστόκλειο η ΠαρασκευάΘα κατεβω και εγω να σε στηριξω ρε νιμου...με συγκινησες που πια δεν πηδας ουτε φουσκωτη κουκλα. :'(
Έτσι εξηγήτε το εκρού του νεκρού.ηταν του παππου μου και δεν εχει ιχνος σαπιου ρε νιμου
Θεμιστόκλειο δύσκολα να βρείς μπασκέτα εκτός και αν πάμε χαράματα.ρε μαν θα πνιγώ που θα γίνει ο αγώνας Θεμιστόκλειο η Παρασκευά
δυναμη μου ο λαος ρε τυπε.....Θα κατεβω και εγω να σε στηριξω ρε νιμου...με συγκινησες που πια δεν πηδας ουτε φουσκωτη κουκλα. :'(
δεν ειναι εκρουΈτσι εξηγήτε το εκρού του νεκρού.
δυναμη μου ο λαος ρε τυπε.....
ευχαριστω αν και εισαι ενα απλος λουστρος
Ναι καλά πλύνετω και ίσως να ασπρίσει.δεν ειναι εκρου
και μετά θα πάμε για πικ Νικ Βόσπορο τυπε?Τυπε θα πουμε να κλεισουν το παρκινγκ και να ξαναβαλουν τις μπασκετες στα ανοιχτα διπλα απο το Μικρολιμανο να πεξουμε στα τσιμεντα και στα χαλικια....θα ειναι αγωνας μεχρι τελικης ψωλεως.
ρε μαν θα πνιγώ που θα γίνει ο αγώνας Θεμιστόκλειο η Παρασκευά
και μετά θα πάμε για πικ Νικ Βόσπορο τυπε?
ναι ρε φιλεΤυπε θα πουμε να κλεισουν το παρκινγκ και να ξαναβαλουν τις μπασκετες στα ανοιχτα διπλα απο το Μικρολιμανο να πεξουμε στα τσιμεντα και στα χαλικια....θα ειναι αγωνας μεχρι τελικης ψωλεως.
Πας λάθος άτομα.τι ειπες ρε γατονι.....??????????????????????????????????????
εκει που παντα παω 4 ατομα,λεω μια ποικιλια για δυο και μου λεει ο σερβιτορος...φιλε δεν θα τα φατε ειναι πολυ :S :S :S :S
τι ειπες ρε γατονι.....??????????????????????????????????????και μετά θα πάμε για πικ Νικ Βόσπορο τυπε?
ναι ρε φιλε
ναι φίλε δικοί μου είναι εκεί και ο μαγαζοτορας που το έχει ξακουστός γνωστός και αυτος.τι ειπες ρε γατονι.....??????????????????????????????????????
εκει που παντα παω 4 ατομα,λεω μια ποικιλια για δυο και μου λεει ο σερβιτορος...φιλε δεν θα τα φατε ειναι πολυ :S :S :S :S
τι ειπες ρε γατονι.....??????????????????????????????????????
Πας λάθος άτομα.
Αμα παμε με Αντζελο θα σου πει το ιδιο γκαρσονι δεν παιρνετε 2 ποικιλιες για 4 ατομα μπας και τσιμπησετε τιποτα και οι υπολοιποι;