Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
ελα ομολογηστε ποιος απο δω μεσα ειναι?
ελα ομολογηστε ποιος απο δω μεσα ειναι?
http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/gallery/public/31687035_1668386553269471_1367748132300914688_n_hippe1.jpg?itok=p3V4taMT[/img[/URL]]
[/quote]
Tύπε αν δεν ήταν σαν ανάποδο γαμώτο ο τύπος θα έλεγα οτι είμαι εγώ και θα έβαζα φωτό της Χίπε στο "γυμνές φωτογραφίες από τις γυναίκες/γκόμενές μας"... :S :S :S :S
μπα φυγατε από το θρεντ του [size=16pt]συμ[/size]πρωταθλητη και μαζευτήκατε εδώ?
Tύπε αν δεν ήταν σαν ανάποδο γαμώτο ο τύπος θα έλεγα οτι είμαι εγώ και θα έβαζα φωτό της Χίπε στο "γυμνές φωτογραφίες από τις γυναίκες/γκόμενές μας"... :S :S :S :S
μπες στο θρεντ του πρωταθλητη να τοπ δεις το εστειλα
Που είναι το κέρασμα ρεεεεεε
ειπαμε του πραγματικου πρωταθλητη όχι του χαρτινουΠήγα στο νήμα της ΑΕΚ αλλά δε βρήκα τίποτα ρε τρελέ....
Αλλες εποχες τυπε, τοτε ημασταν πιο τσομπανηδες, θελαμε τσομπανηδες, τωρα εχουμε ΛΙΓΟ περισσοτερο πολιτισμο, θελουμε ΚΑΛΟΥΣ παικτες.
Έβγαλε τη φανέλα του Ολυμπιακού από τη φώτο προφίλ του ο Ταχτσίδης
Λογικά, χαιρετάει και αυτός...
Γιατι οχι? Εδω ο Καπινο επισημως φαγωθηκε απο τον Ολυμπιακο επειδη μετα την ηττα απο την ΑΕΚ ακουγε μουσικη με τα ακουστικά αντι να ακουει με προσοχη τις παρατηρησεις των οπαδων του Ολυμπιακου που πηγαν στο Ρεντη.Ο Ταχτσίδης φταίει παιδιά. Που τόλμησε να βγει έξω και να τον τσακώσει ο φακός να χαμογελάει(!!).
ναι κάργα και στη δική μου γειτονια άσε που δεν θα φάμε κιόλας θα μείνουμε νηστικοί από τη στεναχωριαΚαι ελεγα τυπε γιατι ξαφνικα το ριξανε στο κλαμα ολες οι γατες στη γειτονια...
ναι κάργα και στη δική μου γειτονια άσε που δεν θα φάμε κιόλας θα μείνουμε νηστικοί από τη στεναχωρια
ε έχει πέσει φαπα δεκαετίες τώρα εκτός τη φετινή χρονιά πως να μην αγωνιούν.παντως φέτος αδελφέ είμαι πολύ περίεργος με τις προσθεαφαιρεσεις που θα γίνουν στην ομαδα ειδωμεν.Πως σου φαινεται αδερφε οτι αγωνιουν περισσοτερο για το μελλον του Ολυμπιακου τα χανουμακια και οι βαζελοι απο οτι εμεις οι Ολυμπιακοι;
ε έχει πέσει φαπα δεκαετίες τώρα εκτός τη φετινή χρονιά πως να μην αγωνιούν.παντως φέτος αδελφέ είμαι πολύ περίεργος με τις προσθεαφαιρεσεις που θα γίνουν ειδωμεν.