Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
320
Πόντοι
186
για σένα ίσως να είναι έτσι. Για τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη όμως δεν είναι. Δεν φαίνεται να το καταλαβαίνεις, αλλά κι όμως ισχύει αυτό: Ο Σπανούλης κάποτε είχε την φιλοδοξία να παίξει στο ΝΒΑ. Μετά να πάρει την ευρωλίγκα. Σήμερα είχε την φιλοδοξία να πάρει άλλη μία ευρωλίγκα. Είναι κάποιοι παίχτες που σκέφτονται όπως σου περιγράφω. Μάλλον έχει δίκιο ο τρουμπάκης: έχεις διαφορετική νοοτροπία, οπότε δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να το καταλάβεις
ξερεις πια ειναι η διαφορα μας;

εγω λεω μια αποψη, χωρις να θεωρω ντε και καλα οτι ειναι η δικια μου η σωστη

δε διεκδικω το αλαθητο, ουτε προσπαθω να σε πεισω ή να σου αλλαζω αποψη

εσυ απο την αλλη εχεις μια αποψη και νομιζεις οτι αυτο ειναι το σωστο και τελος. λες αυτο για το σπανουλη και επειδη δε συμφωνω μαζι σου, εσυ εχεις δικιο

ωραιος εισαι ρε, που στα εχουν μαθει αυτα;

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.939
Πόντοι
496
που ειναι οι οργανωμενοι φετος οεο? που παει η 30αρα συννεφο στην ευρωπη κ οχι μονο...εχασες κυπελλο, ευρωλιγκα ανυπαρκτος, πρωταθλημα μυριζει πουτσος απο μακρια.
το μπαρτζωκα τον εκπαραθυρωσαν σε ενα βραδυ, τωρα εδω τι?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ξερεις πια ειναι η διαφορα μας;

εγω λεω μια αποψη, χωρις να θεωρω ντε και καλα οτι ειναι η δικια μου η σωστη

δε διεκδικω το αλαθητο, ουτε προσπαθω να σε πεισω ή να σου αλλαζω αποψη

εσυ απο την αλλη εχεις μια αποψη και νομιζεις οτι αυτο ειναι το σωστο και τελος. λες αυτο για το σπανουλη και επειδη δε συμφωνω μαζι σου, εσυ εχεις δικιο

ωραιος εισαι ρε, που στα εχουν μαθει αυτα;

για κάτσε ρε τύπε. Εγώ νομίζω ότι η άποψή μου είναι σωστή. Εσύ δηλ. δεν νομίζεις ότι η δική σου είναι σωστή; Γιατί την λες τότε; Καθένας, τη δική του άποψη δεν θεωρεί σωστή; Από την κουβέντα, κι αν κάποιος έχει ισχυρά επιχειρήματα, μπορεί να κάνει τον άλλον να αναθεωρήσει. Από πού προκύπτει ότι εγώ διεκδικώ το αλάθητο; Αυτό για το οποίο με κατηγορείς, γιατί να μην σε κατηγορήσω κι εγώ για το ίδιο;

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.431
Πόντοι
12.436
Η ομάδα του χρόνου
Pg Μεταγραφή  , Μαντζαρης (δυστυχώς), Τολιοπουλος
Sg Σπανούλης, Μεταγραφή, Στρελνιεκς;
Sf Παπανικολάου, Μεταγραφή
Sf Πριντεζης, Μεταγραφή, Βελουδινο σπυρι
C Μιλουτινοφ;, Μακ Νιλ; , Μεταγραφή

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
320
Πόντοι
186
για κάτσε ρε τύπε. Εγώ νομίζω ότι η άποψή μου είναι σωστή. Εσύ δηλ. δεν νομίζεις ότι η δική σου είναι σωστή; Γιατί την λες τότε; Καθένας, τη δική του άποψη δεν θεωρεί σωστή; Από την κουβέντα, κι αν κάποιος έχει ισχυρά επιχειρήματα, μπορεί να κάνει τον άλλον να αναθεωρήσει. Από πού προκύπτει ότι εγώ διεκδικώ το αλάθητο; Αυτό για το οποίο με κατηγορείς, γιατί να μην σε κατηγορήσω κι εγώ για το ίδιο;
σωστη μπορει να την θεωρω, αλλα μπορει να κανω και λαθος αυτο εννοω. Γιαυτο γινονται οι συζητησεις, να ακουσεις και μια αλλη αποψη.

απλως αυτο που γραφεις για ''ισχυρα επιχειρηματα'' ειναι σα να μου λες οτι εισαι μεσα στο μυαλο του σπανουλη και ξερεις πως σκεφτεται. Αυτο ειναι ισχυρο επιχειρημα;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ο Ρομπερτς γνωστός είναι φίλε, αλλά δεν έχει ψυχή και κίνητρο

οκ, ίσως να μην το εθεσα εγώ σωστά. όχι αμφίβολης αξίας. Αμφίβολου δεσίματος με την ομάδα και χημείας ίσως έπρεπε να πω.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.431
Πόντοι
12.436
οκ, ίσως να μην το εθεσα εγώ σωστά. όχι αμφίβολης αξίας. Αμφίβολου δεσίματος με την ομάδα και χημείας ίσως έπρεπε να πω.
Ετσι ναι γιατί είναι play maker χωρίς δημιουργία παρά μόνο για τον εαυτό του και άμυνα 0

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.431
Πόντοι
12.436
Πάντως όποιος Ολυμπιακός λέει κακιά κουβέντα για τον Σπανούλη πρέπει να σταματήσει να βλέπει μπάσκετ αφού πρώτα από όλα δεν έχει σεβασμό και δεύτερον δεν ξέρει από μπάσκετ

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σωστη μπορει να την θεωρω, αλλα μπορει να κανω και λαθος αυτο εννοω. Γιαυτο γινονται οι συζητησεις, να ακουσεις και μια αλλη αποψη.

απλως αυτο που γραφεις για ''ισχυρα επιχειρηματα'' ειναι σα να μου λες οτι εισαι μεσα στο μυαλο του σπανουλη και ξερεις πως σκεφτεται. Αυτο ειναι ισχυρο επιχειρημα;

Άιντε πάλι. Διαβάζω την άποψή σου, διαβάζεις την δική μου. Διαφωνούμε. Μέσα στο μυαλό του Σπανούλη εγώ δεν είμαι. Εσύ δηλαδή που υποστηρίζεις το αντίθετο είσαι μέσα στο μυαλό του;;; Ρε τύπε, πώς τα βλέπεις έτσι μονόπλευρα τα πράγματα; Πάλι τα ίδια. Μου προσάπτεις πράγματα που θα μπορούσα να σου προσάψω κι εγώ.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Η ομάδα του χρόνου
Pg Μεταγραφή  , Μαντζαρης (δυστυχώς), Τολιοπουλος
Sg Σπανούλης, Μεταγραφή, Στρελνιεκς;
Sf Παπανικολάου, Μεταγραφή
Sf Πριντεζης, Μεταγραφή, [size=17pt]Βελουδινο σπυρι [/size]
C Μιλουτινοφ;, Μακ Νιλ; , Μεταγραφή

τι είναι το βελούδινο σπυρί ρε συ;;;

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
320
Πόντοι
186
Άιντε πάλι. Διαβάζω την άποψή σου, διαβάζεις την δική μου. Διαφωνούμε. Μέσα στο μυαλό του Σπανούλη εγώ δεν είμαι. Εσύ δηλαδή που υποστηρίζεις το αντίθετο είσαι μέσα στο μυαλό του;;; Ρε τύπε, πώς τα βλέπεις έτσι μονόπλευρα τα πράγματα; Πάλι τα ίδια. Μου προσάπτεις πράγματα που θα μπορούσα να σου προσάψω κι εγώ.
τελοσπαντων, τουλαχιστον συμφωνουμε οτι διαφωνουμε  :grin:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
320
Πόντοι
186
Στο Final-4 με… πάρτι η Φενέρμπαχτσε

Ξανά εκεί για να υπερασπιστεί το στέμμα της! Η Φενέρμπαχτσε άλωσε δια περιπάτου το «σπίτι» της Μπασκόνια (92-83) και με 3-1 προκρίθηκε στο Final-4 του Βελιγραδίου.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.431
Πόντοι
12.436
Από αλλού το έχω βρει. Επίσης πιο παλιά τον Μιλουτινοφ το λέγανε "τίμιο ξύλο"

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δεν νομίζω, πάντως ο Μητσικώστας το έχει χρησιμοποιήσει!  :2funny:

όντως, δεν θα μπορούσε να το πει ο Ιωάννου. Δεν είναι τόσο χοντράνθρωπος να βγάλει τέτοιο παρατσούκλι. Στον Μητσικώστα δικαιολογείται, γιατί κάνει χαβαλέ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
όντως, δεν θα μπορούσε να το πει ο Ιωάννου. Δεν είναι τόσο χοντράνθρωπος να βγάλει τέτοιο παρατσούκλι. Στον Μητσικώστα δικαιολογείται, γιατί κάνει χαβαλέ
Στον Μανταλο εχει βγαλει κανενα?

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους,

Δεν συνηθίζω να γράφω συχνά. Απλά αν δεν τα γράψω κάπου θα σκάσω. ο φετινός Ολυμπιακός είναι μια φούσκα που έσκασε. Την ευθύνη τη φέρουν η διοίκηση και ο προπονητής.
Η διοίκηση αφενός μεν γιατι με συνεχόμενες μειώσεις μπάτζετ δεν κατάφερε να χτίσει μια αυτοκρατορία όταν της δόθηκε η ευκαιρία το καλοκαίρι του 2012 με την αποχώρηση του Ομπράντοβις και των Χόμπιτ από τους απέναντι. Αντιθέτως κλώτσησαν την καρδάδα με το γάλα, πληρώνοντας παίκτες όπως ο Κατσίβελης, ο Σερμαντίνι, ο Γκετσεβίτσιους, ο Τζαμαριο Μουν και κάθε καρυδιάς καρύδι με αποτέλεσμα ο Τράκης στα 5 χρόνια παρουσίας στους απέναντι να έχει κερδίσει 8 από τους 10 εγχώριους τίτλους (ντάμπλ 13,14,17 και κυπελλο 15,16). Αντιθέτως οι αφοί με παίκτες από το πανέρι και την εμμονή τους στον ελληνικό κορμό και κάνοντας το σκατό τους παξιμάδι έχουν χάσει όλα τα κύπελλα με εξαίρεση το 2011, πηραν 2 ευρωπαικά (2012,2013) - έχασαν αλλα 2 (2015,2017) και έχουν κερδίσει και τρία πρωταθλήματα (2012,2015,2016). Αυτό που πρέπει να καταλάβει η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι πως δεν γίνεται να κλέβεις το ευρωπαικό κάθε χρόνο από ομάδες όπως η τσσκα, η ρεαλ και η φενέρ. Δεν είναι ηλίθιοι αυτοί που ρίχνουν χρήμα. Αν λοιπόν δεν προτίθενται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για παίκτες και προπονητη αρχιδάτο, καλύτερα να αποχωρήσουν. Δυστυχώς η δικαστική διαμάχη με τον πατέρα τους με οδηγεί στην πρόβλεψη ότι μάλλον θα δούμε "μια από τα ίδια" το επερχόμενο καλοκαίρι σχετικά με το σχεδιασμό της ομάδας.

Ως προς το Σφαιρόπουλο τα πράγματα είναι απλά. Ο κύκλος του έκλεισε και το καλοκαίρι οφείλει να αποχωρήσει. Τον ευχαριστούμε για τη σκούπα στους απέναντι το 2015, το πρωτάθλημα του 2016 στο ΟΑΚΑ (που οφείλεται στον Σπανούλη). Πήρε ομάδα μονταρισμένη, έτοιμη με χαρακτήρα, τη δούλεψε και ιδού τα αποτελέσματα. 2 χαμένα ευρωπακά, 2 χαμένοι εγχώριοι τίτλοι το 2017 και πιθανότατα άλλοι 2 το 2018. Κατ'εμε είναι μέτριος προπονητής καλός για Γιούροκαπ. Αντίθετα στην ευρωλίγκα την ταυτότητα του την πήρε ο Σάρας, νέος με φιλοδοξία και φυσικά συστήματα - τα οποία ουδέποτε είδαμε επί εποχής Σφαιρόπουλου !! Στα εντός συνόρων τον έχει σφαλιαρίσει αρκετά ο Πασκουάλ. Προσωπικά τον θεωρώ ανίκανο να διαχειριστεί ένα σύνολο προσωπικοτήτων. Φήμες λένε πως έχει χάσει προ πολλού τα αποδυτήρια και ένας Θεός ξέρει πως θα παρουσιάσει την ομάδα στου τελικούς - αν φθάσει. Τέλος του πιστώνεται ο λάθος σχεδιασμός και η επιλογή των ξένων που έκανε.

Ιατρικό - τεχνικό τιμ: με τόσους τραυματισμός την τελευταία διετία πρέπει να ξηλωθούν όλοι.

Κεφάλαιο παίκτες.

Ξένοι παίκτες: οι περισσότεροι πρέπει να φύγουν με εξαίρεση τον Μιλουτίνοφ (εξαρτάται αν θα παει NBA) και τον Στρέλνιεξ, ο οποίος μπορεί μεν να προσφέρει αλλά χάθηκε στο rotation του Σφαιρόπουλου.

Έλληνες παίκτες: Ο Σπανούλης έχει δώσει τα πάντα. Ο Πρίντεζης το ίδιο. οι 90ρηδες Μάντζαρης - Παπανικολαου κατέκτησαν τα πάντα το 2012 κ 2013 και μοιάζουν άνευροι κ αδιάφοροι. Τα ταλέντα του 94 Παπαπέτρου κ Αγραβάνης ουδέποτε δικαίωσαν τις προσδοκίες που τους έφεραν στην ομάδα. Ο Μπόγρης απλά δεν έχει θέση σε ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας που ονομάζεται Ολυμπιακός ενώ ο Τολιόπουλος παρόλο που είναι ταλαντούχος θάφτηκε στην άκρη του πάγκου - μακάρι να πάει δανεικός κάπου να δει προκοπή.

Το καλοκαίρι είναι κρίσιμο και προκειμένου να ορθοποδήσει ξανα ο Ολυμπιακός απαιτούνται γενναίες αποφάσεις και καλοί ξένοι παίκτες και όχι ρολίστες και μπαλαρίνες

Αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom